SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
"Február 15-ig ugyanis mindenki megkapja a visszatérítést, ami háztartásonként 1,6 millió forintot is jelenthet. Amennyiben a NAV nem ismeri a jogosultak kiutalási adatait, és a VISSZADO-nyomtatványt sem töltötte ki az adózó december 31-ig, akkor sem esik el az összegtől"Tehát hivatalosan a mai napig meg kell kapnia annak,aki mèg nem kapta meg ès jogosult..
Ne keverd a szezont a fazonnal, te a gyerekek miatt vagy jogosult, nem? Nem saját betegség miatt....
Reeca ,jogosult mert mikor el valtunk akkor mar en rak beteg voltam munka nelkul es ,minden maradt a regiben megosztottuk a lakast es a gyereknek nincs kozos felugyelet stb ,tartasdij semmi,mert egy fedel alatt kozos lakcímen nevelkedik ,csak nem hazas ként már.amikor igenyelsz valamit a navtol ha nem vagy jogosult az nem is ad ki eggy fillert sem .
Nem utalnak màr ma megmondtàk hogy 14-ig. Ma màr 15 van.
Van munkahelyem, keresetem, kapom a csp. Egxedülálló vagyok 6 éve, 1 gyerekem van. Tehát nyilatkoznom nem kellett, budapest bankos vagyok. És nem kaptam semmit. Adóbevallast nav keszíti. Mi a teendőm?
Mi december 20ikán adtuk be ügyfélkapun a visszadó nyilatkozatot le is töltötte a nav.1 gyerek kedvezményre vagyunk jogusultak. Járna vissza nem is kicsi pénz, mindketten dolgozunk! Rejtélyes hogy miért nem kaptunk semmit...
Dehogy van. Megmondtàk 14 ig megkapja mindenki. Senkit ne ringassunk màr álomba.
Bocsi nem akarok értetlenkedni de akkor bármelyik kormányablakba kaphatok infot valóban?
Nekem nem kell nyilatkozni saját jogon vagyok jogosult családi pótlékra.
December 31ig kellett volna nyilatkozni nem januárban.
Hát de most tényleg.....? ???? Hányszor kérdezed meg még újra és újra és újra?
Oké, gond lehet. Ezért nem kaptad. Remélem igy már nem kérdezed meg még 100-szor!
Ha valaki dolgozott és adózott is 2021-ben, kitöltötte a nyilatkozatot, ennek ellenére február 14-én nap végéig nem jött meg az szja-visszatérítése, akkor érdemes utánajárni, mi történt. Ehhez érdemes megkeresni a NAV-ot, például a 1819-es infóvonalon. Emellett a Kormányablakban is lehet érdeklődni a lehetséges problémáról.
Én kitöltöttem mégsem kaptam meg
Van itt olyan aki egyedülálló és nem annyit kapot vissza ami járt volna?Ez miért van?
Olyan vagy mint egy lemez, ami beragadt.
Az lehet gond, hogy januárba nem tőltöttem ki családi adókedvezményhez nyilatkozatot?
Egyedülállóként igénylem vissza.
Az hol van az ügyfélszám?
Ha van TEL kódod, akkor esetleg telefonon is segítenek. Bár soron kívül így se úgy se fognak neked fizetni.
Szép is lenne, ha bemondásra kiadnának személyes adatokat bárkinek aki odatelefonál!
Nem kaptam még mindig.Tiszta para vagyok.
Ma meg van utalas ez biztos!
De azért aki eddig nem kapott az majd jelezzen,hogy mégis bár kicsi rá az esély mivel 1 napokkal tologatják a határidőt holott fix napot adtak meg azaz 14-e!!!
Amit nem kaptunk meg nehéz lenne szerepeltetni. Ott bent úgyis látják,hogy kapott e vissza az illető vagy nem.
Ha van ügyfélkapud akkor neked is lennie kell ügyfélszámnak.
Semmi köze hozzá, de ezt már többször, többen leírtuk neked!
Nem kell hülyeséget terjeszteni. Ma még utalnak és teljesen időben vannak (15 éjfél a határidő).
Aki vár pénzt, az most ne rohanjon adóbevallást beadni ma, mert a visszakapott összeget szerepeltetni kell benne. Tehát tok felesleges most beadni és holnap javítani, mert ma megjött a pénz!
Ezt a napot még ki kell várni türelemmel, nincs jobb opció.
Úgy lesz ma megyek a könyvelöhöz
További ajánlott fórumok: