SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
Onya.nav.....dokumentumok...ott tudod megnézni
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
December 11.-én beküldtük ügyfélkapunk a visszadó nyilatkozatot,viszont én nem kaptam semmi féle visszaigazoló e-mailt,se semmit hogy befogadták-e vagy sem.
Ezek szerint lehet hogy valami nem jó?Ügyfélkapun is néztem a leveleket de semmi sem jött.Esetleg meg lehet nézni valahol hogy mi a helyzet vele?
Köszi a válaszokat előre is!
Ha valaki nem tudja mennyit kap vissza az meg tudja nézni az ebev nav oldalon. Rá kell menni a szolgáltatásokra majd a járulékadat kivonatra, ott beállítod 2021.01.01- 2021.12.31 ig. Lekérdezés után tételesen minden hóbapot kilistáz.
Sziasztok
Mikor lesz elérhető legkorábban az adó bevallás tervezet.(2021 évről)
Nálunk sem a férjem sem én nem kaptuk meg. Bennem is ott van a sok kérdés, hogy minden rendben van e. Hétfőn kiderül. Egyébként nem tudom (állítólag nem befolyásoló tényező) de K&H banknál vagyunk és egy számlára kértük.
Igen az december 31 után már jelezte a hibakodot hogy nem lehet már be nyujtani a nyilatkozatott 🙂
Én ma néztem 11 kor nekem mutatta!
11.01 küldtem be a nyilatkozatott de nekünk se jött még semmi😏 elöször azt hittem hogy hibás valami adatt azért nem kaptuk meg, de egyezik minden ugy hogy csak várni tudunk ,,, ismeröseim közül se kapott még senki
Én egyáltalán nem latok beküldött nyomtatvány,pedig december 20.a felé beadás.
Sziasztok.havonta igénylem a családi kedvezményt,és a munkahely adott m20as nyomtatványon a levont adóelőleg amit visszakapok?
Most sorba nézzük az onya.navot.Már a rendszer nem bírja😀
Lehet, hogy valakinek hasznos: 2 perce láttam a beküldött nyomtatványomat az onya.gov.hu felületen, le is ellenőriztem. Visszamentem, mert érdekelt a sokféle hibakód, amit írtatok. Jelenleg üres a felületem, tehát összeomlott, úgy néz ki, mintha nem töltöttem volna fel semmit, pedig néhány perce még láttam. Szóval relax! :)
Az ony.gov.hu oldalon kiírt hibakód csak arra vonatkozik, hogy már ne is próbáld, nem lehet beküldeni. A dokumentumok fül/szakrendszernek beküldött menüben meg lehet nézni a korábban beküldöttet. Ha nincs ott, akkor tényleg lehet rendszertúlterheltség, ahogy a bankok esetében is van. Én lenyugodtam, szerintem hétfőn megkapjuk, ha nem akkor is kedd a határidő, és szerintem senki nem rontott el semmit, csak túlaggódjuk.
Köszönöm szépen a segítséget. Mindig ilyen parás vagyok 😁. A páromnál a másik hibakód az hogy én nem lettem hozzá beírval én kapom a családit. Ez gond lehet? 🥴
No! Beszéltem anyósommal, aki könyvelő és a Takarékban bankos!
Tegnap delutan 3fele összeomlott az összes bank a túlterheltség miatt!
Akinek pedig hibakódot ír a onya.nav.gov.hu vagy épp dokumentumot se mutat, ne essen pánikba! A nav rendszere se működik megfelelően, szintén a túlterheltség miatt!
Úgyhogy pánikra semmi ok! Türelem! :)
Jó lenne tudni,hogy aki mar megkapta annak is ott van e a hibakód
Szerintem a 201-es hibakód azt jelenti, hogy már nem lehet benyújtani a nyilatkozatot. Nekem is ott van, de minden adatom stimmel.
Sziasztok nekem a M044 illetve M046 hibakódot irja pedig a lap tetején ott van a nyilatkozat éve. Gyerekek száma pedig évek óta úgy van leadva. Kaptunk elfogadó nyugtát illetve levelet is meg az m30on 65 sorba van levont adóelőleg is.
Segítsetek mert én már nem értem. Megnéztem a sajátom is és a feleségemét is az onya.nav.gov.hu-t. A dokumentumoknál azt írja, hogy nincs dokumentum.. Pedig a feleségem időbe beküldte, én pedig a Csp-t kapom.. Miert nincs ott semmi?
Jah szintén M201 hibakódot ír!
Mi is november 3 án adtuk be ugyan ugy írja a hibakódót
Sziasztok !
Eddig csendes megfigyelő voltam,de ezt a hibakódot én sem értem!🤷♀️
November 2-ÁN adtam be ükapun!
Az ükapun az a dátum is van írva hozzá,meg,h feldolgozva,elintézett!
Utalás még nem jött
Szóval én sem értem most mi van?
Köszönöm, ez nekem most nagy segítség volt. Nyilatkoztam, bár csp-t én kapom, és azért vártam annyira, mert féltem, hogy elírtam valamit, de most tudtam leellenőrizni, hogy stimmel a számlaszámom.
Most néztem meg.Nekünk is ott van a hibakód.De ez arra vonatkozik szerintem hogy már nem adhatod le.Nov.2.án adtuk be,nav visszaigazolta.Szerintem csak ennyi
Se nekem se a feleségemnek nincs ott semmi.
A feleségem nyilatkozott, én kapom a csp-t :/ nem értem
Én se értem mert december 25-én töltöttük ki a nyomtatvànyt. Majd elválik hétfőn. A családit én kapom.
Ezek szerint ti se kaptatok?
További ajánlott fórumok: