SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
Nem lehet, hogy csak az értesítőt nem dobta be a postás? Postán kellene megkérdezned, hátha ott van a neveden.
Mi próbálunk lavírozni a költés és maradjon elven.
Nagyobbik fiam sportol most kell neki komplett ruha szett a versenyzéshez + lehet szemüveg is kell neki.... valamint szeretnénk egy szárítógépet de ott meg a villamos hálózattal kell babrálni...
Ezeket összeadva....hűha....nem tudom mennyi marad....
Hát remélem megjon holnap. Akinek már megjott milyen időszakban jött meg?
Ezt sajnos nem tudjuk.Postait 3-4 én hordták,hogy visznek e még...
Akkor nem csak nekem nem jött meg ahogy olvasom🥺🥺🥺🥺🥺 pedig hajjjj de nagyon kellene…2 ballagás a nyakamon amibe már most tenni kellene…na de nem adom fel. Messze van még holnap éjfél..🥺🙏
Köszönöm a válaszokat. Igen, a könyvelőm is azt irta, még senki nem látja az adószámláját.
Postán lehet hogy megkapom hétfőn vagy kedden?
Nem írj valótlant! Január 31-én este már fenn volt az adószámlámon a kiutalás dátuma.
Mi a lányoknak trambulint szeretnénk belőle, csak kicsi szobai van, de nagynak jobban örülnének, 😊
Az adószámlán semmi nem fog látszani, majd csak pár nappal az utalás után frissül. Az idei bevallás tervezetek Március közepén készülnek el, addig csak a tavalyi adatokat látod.
Szerintem az mindenkinek 0
Sziasztok. Az mit jelent, ha az ügyfélkapun lekérem az adoszamla adatokat, de csak a tavalyit latom. Vagy még az idei nincs kész? A visszadorol sincs fent semmi sem. Azt hogy lehet megnézni? Köszönöm a segítséget
Mi special azért várjuk nagyon, mert a kislányunknak Tabletet veszünk belőle a születésnapjára, mert sajnos ami volt neki tönkre ment!
Nagyon hasznos volt neki az Online Tanulásnál.. Új ruhákat kap és a kerítést szerenénk belőle felújítani :(
Ui:Sajnos lesznek szülők, akik a gyerekre vagy gyerekükre egy forintot sw költenek majd...
Én úgy gondolom vannak a tudatosan gondolkozok és azok, akiknek ez nem megy 🙂
Sose tudatjuk, hogy ki miért mit vesz, de a lényeg, hogy mások nem is érdekelnek csak saját magam.
Na jó, én is vettem pénteken TV-t és turmixot (elromlottak) is a médiába, de én nem kaptam visszatérítést. Tehát, biztos voltak az általad látottak között olyanok is, akik nem ebből a pénzből vásároltak;)
A szomorú az, hogy sokan előre elköltötték a 2*809 ezret és most kiderült, hogy ketten nem kaptakk annyit...
Tegnap jártam egy vidéki nagy városban:autó autó hátán, a boltokban szinte ünnepi tömeg, vásároltak...majd jó lenne még ez a pénz-vagy egy része.Van egy régi mondás:könnyen jött pénz, könnyen is megy.
Aki nem látod még egyszerre ennyi pénzt a számláján, annak sajnos nem az az első gondolata, hogy takarékoskodni kellene, pedig ez egy jó lehetőség most elkezdeni. Egy váratlan kiadás nem okozna meglepetést a jövőben, ez lenne az egyik hozadéka.
Hát igen elég szomorú hogy egyből a telefon, tv stb... a gyerek meg majd otthon éhezik. Lenne mit helyre tenni a fejekben.
Aki december 31-ig beadta, az megkapja február 15-ig. Hiába adtad be korábban, attól még sajnos nem kapod meg előbb. De holnap már biztos hogy a számládon lesz a pénzt.
Akkor reméljük holnap megjon
Mi nov.2.án adtuk be és mi is holnap várjuk.
Amúgy a munkáltató adott papirt ott látom mit kellene kapnom..
Nem..és nem is sajnálom senkitöl sem..csak a rendszer miatti utalásokat nem értem..de ez nem a mi hibánk sajna..
További ajánlott fórumok: