SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
Voltam bent az OTP -nél
azt mondták hogy ma minden féle képpen megkapjuk.
A NAV utal... nem ök.
Ezt egy másik oldalon olvastam.Most beszéltem a nav -al
Azt mondta a hölgy, hogy 11-vél kimentek az utalások
Személyesen be kell menni, hogy miért nem kaptuk meg !! 😡😡
Nyilván én is akkor leszek nyugodt ha megjön az enyém is, de ma még nincs ok az aggodalomra mert ma még jöhet.
És az se garancia semmire h a férjem már megkapta, attól még az enyémet nyugodtan elcseszhetik.
Hú de gáz ami itt folyik.komolyan.
Türelmetlen mindenki! Még nincs el késve semmi!!
Elmegy a délelőtt.. :D
Inkább örülj hogy csomó más ember se kapott még ma, ebből is látszik hogy ma még nem kezdték el az utalást és nyilván ennek a sok embernek mind megjön ma, mint ahogy csüt pénteken is sokaknak megjött.
Én se örülök h a férjem kis összegét kaptuk előbb, és nem az enyémet, de ez van, még határidőn belül vannak.
És ne irigyeld azokat, akik már megkapták, már rég elköltötték hétvégén a media marktban :D
Kapott 64 ezer ft-ot, az nekünk egy bevásárlás :D mi az a 800.000hoz képest, amit (elvileg) nekem kéne kapnom? :D és megse idegeskedek, ma még várok.
Meg írjátok itt hogy már lemondtatok róla, meg ilyenek... ma még utalhatnak!! Ha 15-e lenne, megérteném ezt a cirkuszt.
További ajánlott fórumok:
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Szja visszatérítést mikorra várhatom, mennyi ideje van az Apehnek visszautalni a pénzt?
- Valaki kapott már levelet a NAV-tól, SZJA visszatérítés ügyben?
- Kell-e adóbevallást készíteni SZJA visszatérítés esetén?
- 1000 Ft SZJA visszatérítést utaltak, van aki szintén így járt?
- Adóbevallás - SZJA visszatérítés