Sziasztok (beszélgetés)
Ezen biztos nem.De ha elkezdenél kötözködni mondjuk azon,hogy 31 évesen hogy hívhatja valaki magát babának,ráadásul olyan előélettel,mint amilyen nekem van,akkor már megpödörném a bajuszom,és összecsomóznám a szemöldökömmel!!!
:)))
A Teremtőről csak annyit,hogy tőlem már eleget vett el,már adhatna is!
Egyébként hithű ateista vallású vagyok.
A lelkesedésre én is kíváncsi leszek...
Tudod, a teremtő az egyik kezével ad, a másikkal elvesz...(nem vagyok vallásos, most leszögezem, mielőtt valaki elkezd kötekedni...)
Ma van az utolsó kérdés ideje...most ráadásul nagyon egyszerű a kérdés...
A számolással én is jártam már hozzád hasonlóképpen...
Ezer köszi,lekötelezel!
Egyébként tegnap hívott,a bakszámlaszámom után érdeklődve,amire utalhat.Nagyon nagy a lelkesedés,kíváncsi vagyok meddig tart?!
Irigylem,mert nagyon jól beszél angolul,a másfél év kuvaiti ensz-megfigyelősdi megtette a hatását.A sors fintora,hogy alkoholügyileg is.:(((
Tegnapelőtt meg úgy elkvízeltem magam,hogy még.Nekem 14+8 az 20.Most szólj hozzá...
Ilyen peches is csak én lehetek.
Hehe...persze, ha megyek ki és pizzát rendelek házhoz, akkor külön kérni fogom, hogy Ő hozza ki nekem a kajcsimat;)
Tutira megyek!!!!
:DDDD
Én ideposványosodtam,magyarhonba.
Ha pizzát rendelsz,és egy jóképű 40-es pasi viszi ki,és Gulácsi a vezetékneve, fenéken billentenéd a nevemben???:)))
Az exem pénteken megy pizzafutinak Londonba.
Remélem innentől fizet majd,de nem sok bizodalmam van benne.
Én meg újjabban azért vagyok ritka itt,mert szarakodik a netszolgáltatásom,és örülök,ha addig van,míg megválaszolom a priviket.
De ma jól adtam az arcukra e-mailben,de azt is megírtam nekik,hogy így jobban járnak,mintha személyesen keresném meg őket!:))))
Köszi, hogy ennyire aranyos vagy, és így izgulsz értem:)))
Jól esik!:))))
...mostanában kicsit képzem magam angolból, mert lassan vissza szeretnék menni, ha csak rövid időre is...ezért nem vagyok mindig az online-ok között, bár sokszor be vagyok jelentkezve, és akkor itt halálcsend és hullaszag van...
Persze hogy hiányoltalak,hisz eltűntél...
Legalábbis az én szemem elől.
Hiányoztál,na.
Azért ennyire fejlett boszi még nem vagyok...:DDD
Megláttalak, és felhoztam a topikot, főleg, mikor láttam, hogy hiányoltál!
Egyébként nagyon jók lettek a scannelt képek!
Legalább mostmár tudom, kivel beszélgetek;)
Már kezdtem azt hinni,hogy érdemtelenül hanyagolva van ez a fórum.
Nefis!Gondolatolvasol?
Sziasztok!
Nefis jelen van,csak dolgozik, meg angolozik néha, és ilyenkor angolosan tud távozni...:D
Ok, menj csak,nekem is rá kell vennem magam, hogy menjek zuhanyozni, na nem a tény tart vissza, hanem a hátam. El nem hiszitek, hogy az az izomköteg, ami fáj éppen most, mennyire része a mindennemű mozgásnak... grrr.
Nefis, szerintem dolgozik azért nem jelentkezik...
Sziasztok lányok!
Elpályázok,hív a kötelesség.
Délután majd még visszanézek.
Tényleg!Hová tűnt Nefis?
Szóval tetetted :))) értem én :D.
Olyanom nekem is van és bocs, de sz*rt sem ér, jah, kell a papír, de grafikus vagyok, oda meg aztán ez csak az első lépcsőfok...
:))) ügyi vagy :DDD. El nem hiszed, hogy mi mindenre jó ez a megoldás :D.
Ratyi Word doksiból príma szerkeszhetőt alkotni is így megy... különösebb gond nélkül :). És gyakran van az, hogy jobban néz ki, ha átemelek így egy-egy grafikát egy tényleg grafikai programba. Nem értem az embereket, hogy egy szövegszerkesztőben miért is csinálunk grafikát és büszkén hozzuk el, hogy íme a fasza kis szórólap... Aztán gebedjem meg az, aki aztán dolgozik vele. Nah, szóval ez a kedvenc bill.kombinációm :).
így csináltam és ment is :-))))))
csak az első volt rizikós ;-)
huhh, akkor jó a cím, amit írtam
előszeretettel mellégépelek
:-))))
Az első megérkezett.
Biztos gyermeteg vagyok,de uuuuúgy örülök neki!