Sziasztok (beszélgetés)
Nah, hát ez tényleg nem semmi :(((.
Mi az, hogy még Te fizess plusz lóvét, hogy nézhesd a tv-t? Nem azért fizeted az előfizetést, hogy ők biztosítsák, hogy tudd nézni? Hihetetlen... Örülök, hogy a párod megoldotta :).
Nah a volt férjed... nem minősítem, de gondolhatod, hogy mi a véleményem!
Engem nem fárasztasz vele, ha gondolod priviben leírhatod :). Legalább kicsit megkönnyebül a lelked :).
Minden bosszantott.A vihar miatt elfordítódott a digi tv antennája,és nézhetetlen lett.Az ügyintéző hölgy kedvesen elmondta,hogy küld egy szerelőt,aki visszafordítja,cirka 3000-ért.Naná,hogy létra,meg apa lett belőle.Hát hülyék ezek?Aztán minden vihar után 3000?
A volt férjem,és a mindenekfelett álló családja egyszerűen elfelejtette a közös gyermekünk 13.-ik szülinapját,ami kedden volt,és azóta sem hívták,se egy sms,se semmi.
Az ígéret ellenére sem érkezett meg a gyerektartás sem,úgyhogy nincs kegyelem,postázni fogom a KGyula által megírt feljelentést.
Eddig vártam vele,hátha...Nem volt érdemes.
Sorolnám még,de annyi,de annyi bosszúságom volt,hogy még olvasni is fárasztó lenne.
És ez nem is a panaszkodós topic...:))))
Terrorizálom... nyújtóztatom. Felraktam annó egy cikket a nyújtózkodásról. A párom állította össze a gyakorlatsort és ajánlom mindenkinek. HA csinálja az ember, akkor kisebb az esély rá, hogy elaussza valamijét, mivel eleve kilazítja a merev izmokat vele és kevesebb az esély az elalvásra. Nekem biztos valami véletlen folytán alakult így, hogy elfeküdtem a hátam. Most sehogy nem jó különben... :(, se ülve, se állva, se menve, se fekve.
Nah úgy terrorizálom, hogy eleve kétszer annyi nyújtózást csinálok, mint ami elő van írva, és napközben is nekiugrok a hátam nyújtásának. Már mulatnak rajtam az "irodában", hogy egyszer csak felpattanok a székből és nekiállok "tornázni". Látnotok kellett volna a fejüket, mikor először meglátták. 5' különben, de csodát művel az ülő munkát végző izmokkal. Szinte felfrissülök tőle és rögtön nem kell a nyakamat megmaszírozni, hogy elültem... :)
Kenném én, de nem lelem sem a sport krémet, sem a reumamizét - ami csak részben reuma krém, mert minden izombántalomra ok. Szóval krémtelen vagyok. Tuti itt van a rumliban az egyik, a másik a húgom rumlijában, de nem találom, nála meg nem akarok turni... Mondtam keresse meg (micsoda nagy franc vagyok, nem én keresem a másik krémet vadul, hanem kérem, hogy ő keresse vadul a krémet, ami nekem kéne...:D), de nem találja... szóval befele menet gyógyszertár az út... :).
Biza a péntek meg vigyázzon, már két fenyegetést kapott, remélem azért csak nem kell elnáspángolnom :).
Mi bosszantott fel? vagy mi volt a bosszúságod tárgya. Bocs, ha már leírtad, de nem olvastam vissza, és a héten nem volt időm itt povalyacskondi a lapon... :(.
Bettibaba,
3 perc és küldöm a képeket
van nagyság korlát a postafiókon?
Én a nyakam szoktam ilyen szerencsésen elfeküdni.Akkor aztán napokig idiótán tartom a fejemet.
Kenegeted valamivel?
A péntek meg tényleg jól teszi,ha lapul,mert a héten megvolt a havi bosszúságadagom is....
Neked is szép jó reggelt... bár látom ez nem nagyon ül most éppen.
Nem akarok panaszolni, de azért panaszolok ... nekem még mindig a hátam a ludas, alaludtam 2 napja, azóta szenvedek, nyújótzás ide vagy oda... és szerintem attól, hogy óvom a hátam nap közben a tartásom teljesen béna azaz nem a szó szoros értelmében, de tudom, hogy más izmokkal helyettesítem a fájósakat, így most azok a másik izmok is fájnak... :S:S:S:S
De ennek ellenré még nagyon nem történt rossz ma, remélem nem is fog. A tegnap megfeküdte a gyomrom úgyhogy jobban teszi a péntek, ha megúzza magát és rettegve lapul és úgy alakul, hogy fel na pipásítson! :).
Szép jó reggelt,lányok-fiúk!
Valami nagyon nem jól ébredtem,de ennek biztos az az oka hogy mennem kell a szüleim nyughelyéhez,rendbeszedni kicsit,és tudatalatt már most kínoz a dolog.
De beszélgessünk vidámabb dolgokról!
Ti hogy aludtatok?
valaki ma nagyon vidítgat itt engem fűalatt:)))
megyek tényleg, mert nekiesek a klaviatúrának:)))és azt eszem meg mindjárt:DD
Mindenkinek jó étvágyat!
Azt nem venném a lelkemre,hihis lányka!
Csuda jó kedved van ma!Irigyellek!
Dehogy vagy, nem rossz ötlet :)
Amúgy mindenkinek jó étvágyat... :)
Igen,hétfő délután.Nagyon ügyelve a rövid i betűre.
Ma már biztos odaér.
hihi, okés!
Jó lenne néha csapatban angolozni...vagy lehet én vagyok már megkergülve:)))
Na látod máris angolozol!
Csak pozitívan! :)))
mivan, megint mindenki lelépett...
akkor angolozni fogok!
Hihi, köszi a bátorítást!
Megyünk ki hozzájuk márciusban, addig meg marad az e-mail, meg a skype...
Tudom, hogy van benne pozitív, csak nem tudtam tőlük elbúcsúzni normálisan, mert mostoha apám volt munkatársa ott lógott mindenhol...:S
Jó reggelt!
nefis gondolj arra, hogyha nem jönnek haza akkor majd mehettek Nokedlivel látogatóba, és bejáhatjátok egész Angliát. Látod van benne valami pozitív is. :))))
Amúgy meg ha jönnek az unokák a nagyik haza szoktak jönni, ez tapasztalat. :DDDDD
Szia! Neked is jóóóóregggelt!
És a többieknek is:)))
Velem semmi különös, anyukámék tegnap elutaztak Angliába...nem tudom mikor jönnek haza...lehet sosem...
Egyébként tök jó volt a szombati buli...az összefoglalót nem sokkal tízóra után lehet majd cikk formátumban olvasni!
Szép jó reggelt mindenkinek!
Mi újság Veletek,mióta nem jártam erre?