Sziasztok (beszélgetés)
vannak még ezek is:
:-O - csodálkozó, hitetlenkedő
:-I - ehúzza a száját
:-P - nyelvet ölt
;-P - nyelvet ölt kacsintva
Ez a :D- egy nagy vigyori arcot jelent...minél több D van utána, annál jobban vigyorgunk...
A :)-, pedig egy kedves mosoly...remélem normálisan mondom...
:DDD
ez egy vicsorgó arc
de a kettőspont is kell, mert az a szeme
;-)
ez meg kacsintó
:-) ez meg mosolygó
:D
Köszi nefis :)
Igaziból azt utálom ebben az időszakban, hogy rohamosan rövidülnek a napok. Felkeltem ma, és nem tudtam eldönteni, reggel van-e már. Hat óra volt.....de úgy nézett ki, mintha éjfél lenne. Kéne már egy világítós-digitális óra a hálószobába :)
Hát szerintem meg nagggyon gáz.Már meg akartam kérdezni,csak nem tudtam,kit keressek ez ügyben,mi az a DDD,amit a mondatok végére írtok?
Csak azért kérdezek,mert így tanul a gyerek...
Nem baj, szorítunk neked azért itt is helyet!:DDD
Meg egyébként is!
Üdv a csacsogók közt!
Nekem most már minden évszakról az jut eszembe, hogy mikor legközelebb eljön, akkor már meglesz-e a babám :)
Jóóóóóóóó tudom, hgoy ez nem AZ a topic. Nem tehetek róla, ha ezen jár az agyam ;-)
Lehet,hogy azért van ez,mert a magyartanárunk vesszőparipája volt.Máig a fülemben cseng,miszerint:HÁTTAL NEM KEZDÜNK MONDATOT,ÉRTJÜK?
Namármost én már akkor is csakazértis lányka voltam.Mi az,hogy nem lehet?Hát dehogynem!
Sorstárs, én is kb... bár a Parlament van közelebb :(((, de hagyjuk is, gondolom rendet raktak már azóta és tán nem lincselnek meg, ha dolgozni megyek :).
Jó lenne valami kis vénasszonyos nyár már :), émis szeretem az őszt, meg a tavaszt, sokkal jobban, mint a nyarat és a telet, bár tény, hogy télen jobban érzem magam :).
dee!
Szóval offoljuk a témát, akár mennyire fájdalmas is...
Néhány száz méterre dolgozom egyébként az ominózus helyszíntől...Hát nem egy jó élmény sajnos bejönni melózni reggelente újabban...de hát az embereket nem lehet ugye megváltoztatni...
Csajok!
Szerintetek mikortól jön vissza a vénasszonyok nyara? Egyáltalán visszajön...? Imádom az őszt, félreértés ne essék, de jó lenne még néhány napos délután egy-egy sétára valahol...
Halihóóó!
Én is szeretek cseverészni,szóval jövök hozzátok,ahogy időm engedi:)
A tegnap esti balhéhoz én csak annyit fűznék,hogy engem nem rémített meg,itthon belekukkantottam az éccakai híradóba,de aztán az álmosság legyőzött:)
Én sosem szerettem az erőszakot,szerintem ez sem fog sehová sem vezetni.Továbbra is ki kell fizetnünk a számláinkat,továbbra is fizetnünk kell a közértbe,ruházati boltba,stb...Szóval én a napokban döntöttem el,hogy nem vagyok hajlandó többet a politikai élettel,hírekkel foglalkozni,semmi kedvem állandóan azt lesni,hogy mikor mi drágul,mikor mi lesz nekem és a családomnak rosszabb?Sajna ilyen világban élünk és nem hiszem,hogy a kedves miniszter elnökünk emiatt a tegnap esti nagy balhé miatt le fog mondani.Marad a helyén és osztja majd nekünk a többi rosszat.De azzal sajna senkinek nem lesz jobb,ha rátámadunk a rendőrökre,vagy pedig egymásnak anyázunk egy ilyen tüntetésen.Szóval hosszan és röviden ennyit szólnék ehhez a témához.
De tényleg jobb lenne ha vmi vidám témát is bedobnánk,nem?:)