Sziasztok (beszélgetés)
További kellemes napot!
Szia!
:))))
Asszem a cívódás abba maradt, de egyébként zse pi volt akivel össszeveszekedett ma Faw...
Ja ühüm. Akkor te is otthon vagy Betti....
Mindenki otthon van, csak én húzom az igát? De már nem sokáig..
Bettibaba tessék enni valami gyümölcsöt!
puszi
Hát,elköszönök mindenkitől úgy este hatig.Át kell adnom a gépet az ifjabb generációnak,a szigorú beosztás miatt,amit persze én találtam ki a vitákat elkerülendő.Most nyal vissza a fagyi.Legyek jók,további jó beszélgetéseket!
Nemis kisgé,bocs,inkább zse pi.
Az jó,de Te nem laktál a mi lakótelepünkön,így aztán egyedül sétálgattam.
Úgy látom ha Fawkesgirl és kisgé nem hagyja abba a cívódást a Beszélgessünk a szavazásokról fórumon,virtuális hajhúzásban részesítem őket.Állati milyen aranyosan tudják összerúgni a port.
igen, sajnos ha nem veszel részt a társalgásukban, akkor rögön te leszel a nagyképű mádám..... de nem mind ilyen
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN pl kivétel vagyok ;-)
Lakótelepi kismamák...Hmmm.Ez egy igazi jó fórum téma lenne,úgy a negatív oldalról megközelítve.Engem pl. kinéztek maguk közül,mert nem érdekelt ki-kivel-mennyiért-miért,meg azért is,hogy együtt homokoztam a gyerekemmel,ahelyett hogy velük szaporítottam volna a szót,aztán meg lenagyképűztek,mikor már nem kerestem a társaságukat.Ennyit erről.
Hát én se voltam mindig ilyen. Csak nagyon félek, hogy olyan leszek, mint a játszótéri kismamák nálunk a lakótelepen. Hogy szülnek, a hasuk meg ugyanakkora marad, mert felszedtek 30 kilót. Szóval soha nem figyeltem még ennyire oda, mint most. Meg ez jó időszak, még sok a gyümölcs. Aztán jön a tél, amikor max a narancs van :-S
Ez igazán jólesett,mármint az egész napos tere-fere.Még jó,hogy tegnap megcsináltam minden dolgomat itthon,mert most biztos nadrágon billentenének,hogy reggel óta itt ülök.
A répa egészséges, ahogy a mandy mondta..., de ha így jobban elvagy, hogy egy hatalmasat dumáltunk eddig egész álló nap, akkor odase neki;)
Ez a répás dolog jó lenne,de nekem olyan hülye gyomrom van,hogy a zöldségektől meg főleg az almától kegyetlen éhes leszek.
Azt tudom,de már ebédeltem,és este 6-ig még sok idő van.Aztán ha most elkezdek falatozni,akkor nincs megállás.Inkább lefoglalom magam.
Bettike, nemár! Nem szabad koplalni. Nyilván felejtsd el a zsírpörköltet, meg a pacalt, meg a franciakrémest..... Egyél egy répát, vagy nemtom.
Koplalással csak több jön vissza...
Mandy,drága.Diétázom.Két fölös kilómat kell még likvidálnom.Kettő már lement.
Le volt terhelve a rendszer, biztos azért...
Hú most megnyugodtam, már azt hittem megint én vagyok a hülye, és elcsesztem v.mit a gépen, de látom más is kínlódott!
én is csak nagy nehézségek árán tudtam magam visszaküzdeni...
Bettibaba, miért nem eszel? Hm?
Ne öld meg,nem ő a hibás.
örület.én már az egeret akartam likvidálni,hogy sehova nem tudtam be-vissza jutni.
Hát ez szép.Én akartam.Most sikerült visszatornázni magam nekem is.Éééééhes vagyok!!!
Most küzdöttem vissza magam én is...
és igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
(nem akarok semmit mondani, csak én akartam lenni a századik!
:DDDDDDD
Nemtom ki hogy van vele, de engem kirakott az oldal és fél órája küzdöm vissza magamat :(
De gondolom más is így van vele, hiszen csak hárman vanak bejelentkezve.....
Ittvagyok ittvagyok ittvagyok!
Csak dolgozgattam. Délelőtt nem igazán strapáltam magam, mostmár kicsit muszáj. :-/
Egyébként a kajakóma rám jellemző :)
Teljesen egyedül maradtam ebben a topicban!!!Hahó! Kajakómában vagytok?
:-* jóétvágyat :), aztán nehogy :-0 maradj :)))).
Én is, és mindenkinek, aki ezt fogja tenni!