Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Normális, ha megugrott a szexuális együttléteink száma? fórum

Normális, ha megugrott a szexuális együttléteink száma? (beszélgetés)

1 2 3 4 5
25. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 24. - Enissa)
jan. 3. 20:39
Szomorú,hogy ezen poènkodsz.😡
24. Enissa (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 3. 20:30
Lehet titokban kékbogyót kapsz.
23. Pulcsis (válaszként erre: 22. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 3. 20:28
Megnyugodhatsz, az 5. után már nem lesz nagy spricc 🤣🤣🤣🤣
22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Görögtánc)
jan. 3. 20:27

Egyàltalàn nem örülök neki mert idegesít ès nem dicsekszem.Semmire sem tudok koncentràlni ès semmi sem èrdekel ami eddig èrdekelt ès szerettem.

Olyan mint egy màgnes ez az egèsz helyzet.😡

jan. 3. 20:27
Szerencsére minden alkalom után itt vagy, hogy megoszthasd velünk 🤣🤣🤣
20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Enissa)
jan. 3. 20:04
Azèrt mert eddig sosem törtènt ilyen. Ez most jött elő úgy mint egy villàmcsapàs.
19. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 3. 19:54
Ennek örülni szoktak és nem azt feltételezni hogy valami baj van🤔 Ez most egy dicsekedős fórum?
18. Enissa (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 3. 19:48
Miért sajnos, emiatt nem tudtok menni dolgozni?
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - Amaunet)
jan. 3. 19:26

A pàromnak sajnos nem lehet gyereke egèszsègügyi okok miatt de èn sem terveztem soha.

Egyèbkènt köszi az èrtelmes megnyilvànulàst.🤣

16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - SsueB)
jan. 3. 19:21

Nagyon remèlem,hogy ez tènyleg csak egy átmeneti dolog.

Köszönöm!👍

15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - Amaunet)
jan. 3. 19:18
Èn szerencsère csak 13. -tól dolgozók ès fèlek,hogy ha ez nem múlik el akkor a munkahelyem rovàsàra fog menni.🥲
jan. 3. 19:03

Hétfőtől kezdődik a gálya, nem lesz már annyi időtök egymásra.

A párod nem tett fogadalmat, hogy 25-ben teherbe akar esni?

13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - SsueB)
jan. 3. 18:21
Illetve közel 5 èv alatt.
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - SsueB)
jan. 3. 18:19
De a 4 èv alatt most először törtènt ez a hirtelen szexuàlis fellàngolàs.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - 80ASIQ)
jan. 3. 18:17
Igen sajnos èv elejètől van.
10. 80ASIQ (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 3. 18:11
Amit írtál, ahhoz hasonlót nem tapasztaltam. Na, de egy pillanat! Írod, év elejétől. Ez még kevesebb mint 3 nap! Azt gondolom, ilyen néhány napos fellángolások viszont lehetnek. Én elsőre több hetes/hónapos időszakra gondoltam... Térjünk vissza a témára mondjuk egy hónap múlva!
jan. 3. 17:53
Attól is függhet, hogy a párod hol tart éppen, a ciklus melyik részében, mert középidőben, peteérés környékén megnő a szexuális vágy, fogékonyabbak vagyunk rá - mégiscsak belénk van kódolva az az utódnemzés... és ha utána olvasol a témának, akkor a férfiak is "érzik" ezt, nagyobb lehet a libidó.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - 80ASIQ)
jan. 3. 17:12
Ez nem volt mindig így mert eddig nem kívàntuk ennyire egymàst. Ez most jött elő az èv elejètől.Csak azt szerettem volna kèrdezni,hogy esetleg màs is van így ezzel a dologgal mert szerintem ez màr nem normàlis.Azèrt köszönöm a vàlaszod.
7. 80ASIQ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 3. 17:07

Ha valakinek ez a gondja... Csak nem tudom, hogy hogyan lehet erre a kérdésre normálisan reagálni. Egyébként én normálisnak tartom. Viszont szakember tudna arra válaszolni, hogy mi az oka a felfokozott nemi életnek. Laikusként azt gondolom, hogy valami pszichés dolog lehet, aminek az állhat a hátterében, hogy öregszünk és addig használjuk ki a képességeinket amíg lehet. De erre tudna egy szakember válaszolni.

Komolytalanul meg azt írtam volna, hogy bizonyára van lehetőség valami vágycsökkentőt szedni. Van lehetőség, mert a legtöbb gyógyszernek káros mellékhatása van a libidóra... :D

6. ae4e2771d0 (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 3. 17:05
Ismétlem, én befogtam.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Ae4e2771d0)
jan. 3. 16:57
Remèlem azèrt kapok itt normàlis vàlaszt.Nemhiszem,hogy a kor előrehaladtàval lenne ez a dolog.
4. ae4e2771d0 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 3. 16:56
Upppsssszzzz, befogtam.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Ae4e2771d0)
jan. 3. 16:51
De az eddig nem így volt.A kèrdès komoly ezèrt tettem fel.
2. ae4e2771d0 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 3. 16:45
Fordulj szakemberhez. A szeksz folyamatos 24-óra naponta tevékenység.
jan. 3. 16:40

Sziasztok!

A baràtnőmmel egèsz nap szeretkeztünk ez volt a harmadik alkalom ès mèg lesz egy negyedik de az sem kizàrt,hogy ötödik alkalom lefekvèsig. Az az èrdekes,hogy eddig 5 èv alatt napi 1 volt most meg minimum 3-4 alkalom.Ez valami betegsèg lenne,hogy hírtelen ennyire megkívàntuk egymàst? Vagy esetleg forduljak szakameberhez? Mert szerintem ez màr nem normàlis jelensèg.

1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook