Normális, ha megugrott a szexuális együttléteink száma? (beszélgetés)
Egyàltalàn nem örülök neki mert idegesít ès nem dicsekszem.Semmire sem tudok koncentràlni ès semmi sem èrdekel ami eddig èrdekelt ès szerettem.
Olyan mint egy màgnes ez az egèsz helyzet.😡
A pàromnak sajnos nem lehet gyereke egèszsègügyi okok miatt de èn sem terveztem soha.
Egyèbkènt köszi az èrtelmes megnyilvànulàst.🤣
Nagyon remèlem,hogy ez tènyleg csak egy átmeneti dolog.
Köszönöm!👍
Hétfőtől kezdődik a gálya, nem lesz már annyi időtök egymásra.
A párod nem tett fogadalmat, hogy 25-ben teherbe akar esni?
Ha valakinek ez a gondja... Csak nem tudom, hogy hogyan lehet erre a kérdésre normálisan reagálni. Egyébként én normálisnak tartom. Viszont szakember tudna arra válaszolni, hogy mi az oka a felfokozott nemi életnek. Laikusként azt gondolom, hogy valami pszichés dolog lehet, aminek az állhat a hátterében, hogy öregszünk és addig használjuk ki a képességeinket amíg lehet. De erre tudna egy szakember válaszolni.
Komolytalanul meg azt írtam volna, hogy bizonyára van lehetőség valami vágycsökkentőt szedni. Van lehetőség, mert a legtöbb gyógyszernek káros mellékhatása van a libidóra... :D
Sziasztok!
A baràtnőmmel egèsz nap szeretkeztünk ez volt a harmadik alkalom ès mèg lesz egy negyedik de az sem kizàrt,hogy ötödik alkalom lefekvèsig. Az az èrdekes,hogy eddig 5 èv alatt napi 1 volt most meg minimum 3-4 alkalom.Ez valami betegsèg lenne,hogy hírtelen ennyire megkívàntuk egymàst? Vagy esetleg forduljak szakameberhez? Mert szerintem ez màr nem normàlis jelensèg.
További ajánlott fórumok:
- Első szexuális együttlét....
- 5 éves kapcsolatnál mennyi szexuális együttlét a normális havonta?
- Minden szexuális együttlét előtt szükséges hüvelyöblítés? Mi a véleményetek 30+-osok?
- Első szexuális együttlétnél is lehet élvezni a szexet?
- Szülés után változott, változik a szexuális együttlét a nők számára?
- Van olyan köztetek akinek a párja élénken érdeklődik az exeiről, és ezt megfejelve kíváncsi a velük töltött szexuális együttlétekre is?