Normális, ha megugrott a szexuális együttléteink száma? (beszélgetés)
Mèg van egy kis időm. Holnaputàn suli. Szerintem így 17 èves nebulókènt rà kellene gyúrni. Ezt a Gyöngy baràtnődnek is mondanàm.
Szèp Estèt!
Nem hazudok komolyan kèrdeztem.
De ha ti így gondoljàtok akkor legyen így,nem vitatkozom.
Ahogy csökken az érdeklődés irántad, úgy csökken egyre inkább a szexuális vágyad. Várható volt.
Azért száz hozzászóláson már túl vagyunk. Elég szép teljesítmény.
Na mindegy, én nem fogom tovább növelni a hozzászólásokat.
Most akkor akarsz szexelni vele vagy sem? Ha nincs kedved hozzá, akkor miért teszed? Ha a vágy ott van az agyadban, de fizikailag nem bírod, akkor tereld el a gondolataid! Menjetek kirándulni! De ne csak az utcasarokig, hanem több órára el otthonról!
Nem hiszem, hogy felnőtt ember nem ismeri magát annyira sem, hogy a szxuális vágyait irányíthassa!
Naaaháát, kedvtelenül kefélni....
Uncsi, uncsi, és uncsi.
Mert enni kell, azt pedig muszáj.
Tedd a dolgod, ne ezen agyalj, azonnal elmúlik a szexuális éhséged!
Ejts a lábujjadra, egy kéményseprőgolyót, egy db téglát, azonnal elfelejted a szexet. Esküszöm, eszedbe sem fog jutni.
Nehéz értelmezni a problémát. Egész eddig barátnéra gyanakodtunk, te is feléje tereltél. De most kiderült, hogy ő dolgozik, hazafelé bevásárol, te otthon szenvedsz.
Kevesebbet gondolkodj testi működésen, kösd le magad. Menj el futni, esetleg végezd el a házimunkát, mire barátnöd hazaér. Tűzhely sikálástól nem fog felállni.
További ajánlott fórumok:
- Első szexuális együttlét....
- 5 éves kapcsolatnál mennyi szexuális együttlét a normális havonta?
- Minden szexuális együttlét előtt szükséges hüvelyöblítés? Mi a véleményetek 30+-osok?
- Első szexuális együttlétnél is lehet élvezni a szexet?
- Szülés után változott, változik a szexuális együttlét a nők számára?
- Van olyan köztetek akinek a párja élénken érdeklődik az exeiről, és ezt megfejelve kíváncsi a velük töltött szexuális együttlétekre is?