Szex(i) vagy nem szex(i)? Téma: Bármi csak merészen és érzéssel :) (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek!
☕
Na nekem is sűrű napom lesz. Megyünk mindjárt a bölcsibe. Aztán takarítás,mosás. Főznöm kell..délben jön haza a kicsi,alszik,aztán esik rohanás utánna. Tegnap ki fárasztott:) igazi kis betyár.
Ma 19 hónapos. :))
Meg értelek..nálunk is hasonló csak "pepitában"
Pont tegnap gondoltam rád,hogy már dolgozol...kevesebbet vagy erre..
Nekem is egy hónap és irány dolgozni:((
Szép napot neked!!
Most mondjam azt, hogy irigyellek? 😂
Szia, legyen szép napod! 😘
Amúgy nekem sincs itt barátnőm.
3 éve lakunk itt, igazából 3 gyerekes anyuka van, akivel egyáltalán szót szoktam váltani.. azok közül 2 előszeretettel lepasszolja valamelyik gyerekét.. 🤣
Amúgy jó reggelt :)
Én már 4kor a konyhában voltam. Sütöttem gm zsömléket, gm és sima palacsintát és csináltam reggelire rántottát magamnak. És lejárt a mosógép is.
6kor kel a család, kiteregetés, majd rohanok a csajokkal az oviba és munka.
Hát, nem könnyű.. munka után ismét rohanás az oviba, majd itthon főzés vmi gyorsat, pici játék.. vacsora, fürdés, alvás.. nem kell altatni :)
Ez magán bölcsi?
Itt úgy van, hogy a magánbölcsi (családi napközi) 60ezer Ft/tól kezdődik (van olyan, ami idegen nyelvet is fejleszt, az 120ezer).. azt mindig ki kell fizetni, ha ott van a gyerek, ha nincs.
Az állami bölcsi ingyenes, nálunk napi 350 Ft a háromszori étkezés (saját konyha van.. egy épületben van az ovi és a bölcsi is). Ha reggel 9-ig odaszólsz, hogy nem megy a gyerek, akkor nem kell kifizetni azt a napot.
😘
Képzeld,ki kellett fizetni a havi díjat a bölcsiben..hiába,hogy beteg volt. Mondjuk arról ők nem tehetnek,hogy nem tudott menni.
Menni fog! ;)
Persze h neked nehez...anyabol vagy te is! :)
Ma volt már a kicsim a bölcsiben. Együtt vittük le apával. Egy kicsi sírás volt,nem akart kiszállni a baba kocsiból. De aztán átöltöztettem,és magától bement a gyerekekhez. Hát,sírtam,nagyon ideges voltam. Mondta is apa,na nem a gyerek hanem anya sír. Nem tudjuk megtenni,hogy ne menjen bölcsődébe:( lejár a gyes,dolgoznom kell. Családot is csak akkor adnak majd ha dolgozok. Délben mentem érte,azt mondták sokat játszott,nevetett,evett.Nem sírt:)
Gyalog jöttünk haza,nagyon szépen sütött a nap🌅
Holnap megy még,pénteken nem,színházba mennek..
Aztán jövő héten még négy nap és zárva lesznek január 7 ig. Nem tudom ,hogy fog beszokni ott aludni majd,sajnos most beteg volt,nem tudott menni..
Az enyém is szeret barkácsolni, de már annyi ilyen olyan vacka, csavarhuzoja meg mit tudom én milye van, hogy én nem tudom követni :D
Vettem még múltkor egy nagyon nagyon(!!)csinos bugyit, őrizgetem, de azt hiszem nem sokáig 😁
Veronka, egy szép, nemesebb pálinka is lehetne az ajándék mellé, egy jól megválasztott üveg alkohol mindig jó ötlet. Lehet én is veszek egy nagyon finom vörös bort.
Aztán vannak a saját kezűleg készített "bármikor bevalthatod kuponok" ,amiknek csak a fantáziád szabhat határt :) szerintem ha ilyen még nem volt, jó ötlet.
Természetesen főzni én is mindenképp fogok, bár mindig főzök, kitalalnék valami különlegeset. A tortát meg lehet "sósra" csinálnám. Jó kis kolbaszból, kenyér, hagyma, füstölt sonka....nagyon jól tudnak kinézni :) de rendelni is lehet ilyet.
Valami inget vagy legalábbis pulóvert, ilyesmit veszek neki, mert ízlésem úgy is nekem van több 😁😁😁 mikor megismerkedtünk, úgy oltozkodott...na hagyjuk :D
Ezek járnak a fejemben, ami az ajándékokat illeti. :)
Akkor nem szóltam 😀 s mit kapott szulinapjára?
Én is filózok nagyon. Most kellene venni,rendelni vmit amíg még ráérősebb vagyok.
BMW minden mennyiségben:)
Volt már kb 25 BMW autója/autónk....
Horgászni is szeret. Meg muzsikálni :) zenész,abszolút hallása van...
Mindenki férje januári? Enyém is!! 31 lesz de a tavalyi se lett igazán megunnepelve mert neki 1 nappal korábban nekem meg 2 nappal később volt műtétem.
Ötletek? Miket szeret csinálni férjed?
Ötletek nekem is jöhetnek..férjem barkácsolni szeret,meg a bmw-ket,forma1-bol Vettelt,pálinkázni 😉
Én főztem a párom születésnapjára. Vettem egy jó nagy csoki tortát,gyertyát. Meg a kedvenc parfümjét.
Volt már,hogy gyújtót vettem,amire gravírozva volt,vagy mobil telefont..
Olyan is volt,hogy új fehérneműben köszöntöttem😊
A legjobb ajándék: köss magadra egy jó nagy piros masnit:))