Szex(i) vagy nem szex(i)? Téma: Bármi csak merészen és érzéssel :) (beszélgetés)
A nagyobbik kislányom is magas lesz. A férjem 198 cm. Rá ütött.
Már most majdnem a mellemig ér (és nem azért mert a hasamig lóg) 😃😃 és még nincs 5 éves.
Sokszor csak pislogok, hogy mikor nőtt így meg?
Jó magasak már:)
Az apukám 2 méter 3 centi volt. A kicsim biztos magas lesz. Már most 90 cm vagy felette,pontosan nem tudom. A párom 181 cm :)
Remélem hamar túllesz ezen a lábfájós időszakon! 🍀
Milyen magasak a lányok? Lassan mint te?
Annyit mondtak egy hét pihenés. 6 hét múlva kontroll az ortopédián. Néha nem érzem,hogy fáj,de van mikor nagyon..reggel,meg ha mondjuk le ülök és felrakom pihenni utánna nehéz rá állni mert fáj..
lassan egy éve már:(,hogy elkezdődött.
Aranyosak lehettek a lánykáid a hóban:)
Szétszedtem a baba karámot ma. Csak a helyet foglalta már kimászott belőle a kicsim. Csak nézett és ugrált a habtapin:) Gondolom örült magában: "nem tesznek már be oda"😂. Jó volt azért,hogy megvettem,megtanult benne felállni,menni:)
Ha frissen szültél, akkor halványodni fog.. idővel.
Szerintem csodaszer nincs rá.. :(
Mit mondott a doki, mennyi idő kb. mire észreveszed a változást?
A kolléganőm kezét ma műtötték, én helyettesítem a pénztárban, míg megjön..1-2 hét talán? Nem szeretek ott ülni, de gyorsan eltelt a nap.
Jól elfáradtam, reggel gyalog mentünk, hogy a lányok tudjanak szaladgálni a 2 centis hóban. Élvezték :) Aztán persze késtem 10 percet.. munka után rohantam értúk az oviba, majd haza.
Este főztem, tornáztam.. a gyerekekkel ma alig játszottam.. :(
Semmi extra..
Sziasztok! Szép estét!
Ki,hogy van? Hogy telt a napotok?
Nálunk kicsit nyűgös nap volt. Sokat sírt a kicsim,nem akart menni a bölcsődébe. Ma tornateremben voltak egy másik kerületben. Villamossal mentek,nagyon el volt fáradva mikor haza hoztam. Csak kiabált,rosszalkodott. Aztán evett,és leraktam pihenni. Nem aludt el,egy órát próbáltam. Énekeltem neki,feküdt és hallgatta:) legalább én is pihentettem a lábam:)
En szoktam...gyerekkorom ota igazabol. Akkor meg nem tudatosan hanem olyan potcselekves. Legalabb hasznos. Mas a kormet ragja en ezt! :)
Elso parom nem eszlelte mert elso volt...nem volt viszonyitasi alap. A masodik fiatalembernek a sokadik voltam es egybol megkerdezte meg kozben h szoktam gesagolyozni? Mondom neki nem. Az mi? XD
Azt mondta nagyon erosen "szoritok" hol itt hol ott. Akkor jottem ra h ez azert van mert van egy potcselekvesem. :)
Legalabb oregen talan nem kell majd tenalady! :)
Amúgy én jártam Avivázni és jártam meddőségi kezelésen belül egyéni=intim tornára. Csak kíváncsi voltam a véleményekre 😉
Azt hiszem szépen lassan előveszem a tanultakat 😉 Ahogy lehet vissza kell rázódnom-ezen a téren is 😄
Gondolom van haszna..
próbálgasd azt az izmot összehúzni aztán elengedni..bármikor csinálhatod senki nem látja😉
De jó,ötletes! Mindig fogjátok látni a saját házatokban.:)
Nekem kicsit furcsa ez a ketogén diéta. Nem tudom én hogy bírnám..Meg ,hogy szabad e.? Nekem volt epe műtétem.
Köszönöm,talán egy kicsit jobb...nincs állandó fájdalom mint előtte. Reggel fáj nagyon,szinte egy lábon ugrálok,aztán utánna jobb lesz. Ma még tudott segíteni a férjem. Le vitte a bölcsibe,meg haza hozta onnan a kicsit. Már elment dolgozni 5 re. Főztem,még elmosogatok. A kicsikém meg szaladgál. Muszály mennem utánna:(
Gondolom egyre jobb lesz majd. Olvastam,hogy evvel szét tudják zúzni a kinövést. Reménykedek:)