Szétment egy számomra etalon házaspár. Teljesen... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nekünk a gneiszlakodalom közeleg.
3 gyerek.
Rengeteg viszontagság, bizonytalanság és küzdelem van mögöttünk. Azt mondom: megérte. :)
:DDDD
37. ÉV – Téglalakodalom
Úgy is kell ytongot venni;)
Szomorú, ha csalódik az ember egy illúzióban, ezért megértem az érzéseidet.
Hogy létezik-e hosszú és boldog házasság? Szerintem létezik. Mi nagyon hosszú ideje élünk együtt a házasságunkban, boldogan. Az úgynevezett hullámvölgyek soha nem egymással vagy egymás ellen fordultak elő a kapcsolatunkban, hanem az élet nehézségeivel kellett együtt szembenéznünk, ami még erősebbé tette a kötelékünket.
A közöttünk lévő szövetség mindennél erősebb és mindennél többet ér számunkra, ezért vigyázunk is rá.
Nekem nem a 4-5 komoly kapcsolat a normális, de nagy szerencse kell, hogy elsőre megtalálja valaki a másik felét.
Most úgy érzem, hogy nekem 28,5 évesen sikerült, de addigra túl voltam 2 komoly kapcsolaton.
Nézd csak:
Mitől volt etalon?
Egyáltalán mitől etalon egy házasság?
Attól, hogy hosszú?
Attól, hogy sok gyerek van?
Attól, hogy sosem veszekszenek?
Attól, hogy állandóan nyalják-falják egymást?
Attól, hogy gazdagok?
Vagy mitől etalon egy házasság?
Egy kívülálló, semmit nem tud egy kapcsolatról, max. amit lát, ahhoz hozzákeríti a saját elképzeléseit.
Idén leszünk 37 éves házasok.
1 gyerekünk van.
De ettől nem etalon a házasságunk, hiszen van minden. Van aki a házasságomból, már néhány hónap után menekült volna, van aki nem házasodott volna se velem, se a férjemmel.
De nekünk, teljesen jó annak ellenére, hogy vannak problémáink is. Nem olyan, ami miatt válni kellene, bár sokan már azért is elválnának a férjemtől, mert nem tetszene neki, ahogy becézget;) Mi meg csak nevetgélünk rajta.
Mindentől függetlenül, boldog házasságban élünk 37 éve, és ez valószínű, hogy így is fog maradni.
Nem mondom, hogy sok, de nekem vannak ismerőseim, akik hosszú éve házasok, és köszönik jól megvannak együtt.
Tehát, létezik! Csak te még nem találkoztál ilyennel...
Mitől etalon?
Lehet, csak kifelé élték a boldogságot, a zárt ajtók közt meg sok volt a baj. Nem egy ilyet láttam már, egyik nap még a boldog ölelkezős, mosolygós fotó, köv héten meg jött a hír a válásról meg a nem túl szép múltbéli dolgokról.
Igen, létezik.
Mi is "etalon" vagyunk mások szerint,de néha bezárnám a férjem egy szobába ,hogy kicsit egyedül legyek.
Pedig tényleg remek a kapcsolatunk.
Kinek mire van igénye. Stabilitás, állandóság, vagy továbblépés, pörgés, izgalmak.
Ex főnököm szokta mondani, még nem találta meg a méretét 😀
Gondolom, nem ismerted milyen belső feszültségek vannak a kapcsolatban.
Az emberek változnak. Ha egy kapcsolat már nem nyújtja azt az érzést mai boldoggá teszi az embert, akkor nem kell benne maradni.
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt a párom, teljesen kivagyok!
- Megcsaltam a párom.. Kivagyok teljesen...
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Nem kell hogy a szemetesben landoljon, főzz ki valami teljesen mást!
- Miért kell segítenünk azoknak a deviza hiteleseknek, akik teljesen feleslegesen vettek fel hitelt?
- Van teljesen kietlen, vadregényes hely az országban?