Szerintetek szép ez a táska? (beszélgetés)
nekem tetszik. mondjuk alapból csak fekete táskám van. kb adig nyúzom (1-2 év) amíg bírja,aztán veszek újat:D
3 övem van se sál se ékszer se semmi :D
együttérzek.
Nem tudom hol élsz. De a Háda csepeli üzletében tök jó táskákat lehet kapni fillérekért, függetlenül márkátől és anyagtól.
Ne vedd magadra, amit írnak. Mindenkinek más az ízlése, azért van 1001 féle fazon, szín .
Az a lényeg, Te érezd magad jól vele.
Bocsánat!!!
Nem akartalak megbántani!!
Inkább táska tekintetében igénytelen. Vagyis neked elég egy. Nekem van kb. 10. De ez nem jelent semmit:)
Azt vedd meg ami neked tetszik és használd egészséggel:)
Értem, hogy tavasz, meg nyár, de ez az egy táskám lesz, ennek alapján kell választanom.
Tavaszi, üde öltözéket egyébként sem hordok. :) Színben főleg fekete, fehér, piros, királykék, ami a ruházat színét illeti. Szeretem a famert, bőrdzsekit, szövetkabátot, lapos papucsot, szandált, bakancsot.
Köszi a linkeket! :)
:) Retro, és feketét akar.
Én is világosat választanék, de neki ez tetszik!
Elmegy.
Ha ez az egy lesz, akkor én ol yat vennék, amiben van fehér is, vagy bordó, kék.Azért nem a sima fekete mellett döntenék, hogy egy nyári, üde tavaszi öltözék mellett se legyen komor fekete, illetve a cipők is jobban illenek hozzá akkor.
az, hogy szep-e, az nagyon szubjektiv, az szamitana, hogy neked tetszik-e. vagy ugy szeretnel valasztani, hogy masok szamara jol nez-e ki, meno-e? :D
olyat valassz, ami neked tetszik igazan, praktikus arra, amire hasznalni akarod, kenyelmesen hordhato, es illik-e a ruhataradba
Kár, hogy te nem tudsz mutatni.
Mondjuk nehéz válogatni, mert én alapból nem szeretem a fekete táskákat, és hát ugye azt kellene javasolni.
A középső nekem sem :)
Csak gondoltam megmutatom :)
Azért az a mustár szín nem megy mindenhez. Ha univerzális táskát keres akkor nem a legjobb.
A C&R márka meg... hát hagyjuk. :D
Képről elég nehéz megállapítani.
Most kerestem rá egy táskára ami nekem nagyon tetszik, be akartam linkelni de képen egyáltalán nem olyan mint élőben.
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem szeptember óta egyedül jár óvodába, szerintetek felelőtlenség ez?
- Mit rejt a táskád? Avagy túlélőkészlet, ami nélkül nem indulsz el sehova...
- Női táskák és rejtelmeik
- A férjed autós táskájában találsz egy díszes női hajkötőt. Mit teszel?
- Michael Kors jó minőségűek a cipők és a táskák ?
- Pesten boltok, ahol szép, jó minőségű, de nem túl drága női táskákat lehet venni?