Szerintetek szép ez a táska? (beszélgetés)
Sziasztok, én mindig csak és kizárólag bőr táskákat veszek, nagy szerelem minden darab.
Viszont kb. 2 hete megvettem ezt a táskát:
Ez sokféle módon hordható és sokkal több dolgot elnyel, mint első ránézésre gondolható. Nagyon praktikus a szaladgálós napokon, egy nagyobb ipad simán elfér benne, ha ketté van hajtva is.
Na az utolsó egy nyugdíj előtt álló körzeti orvos táskája XD
A barnával nem értek egyet. Van olyan árnyalat ami jó.
Nekem volt egy karamell színű kis oldalbatyum kb akkora hogy egy telefon pénztárca meg kulcs fért el benne. De imádtam. Igaz kaptam, nem én vettem. Nyáron jó volt rövid gatya papucs kombóval pl.
Én meg inkább talán körte. Különösen most.
Brazilos kerek segg.. Na az minden nadrág átka..
Derékban bő ha combban popóban jó. Vagy fel se jön esetleg a csípő nadrág abból a fél hátsó kint van (különösen ha lehajolok...)
Emiatt mindig hosszú pólót, tunikát kell viselni ha farmert veszek. De cicanacim is van ahhoz meg pláne az kell :D
178 centi cipővel 185 XD
Hát nem tudom...
Én hamarosan 50 éves leszek, de sosem hordanék ilyen táskákat.
A legtöbb a nagymamám táskáira emlékeztet, azaz szerintem nyanyás, ráadásként túl nagyok, így egészségtelenek, amire az is rásegít, hogy karon kell hordani.
Nekem van több táskám, ilyen nagyot akkor hordok, ha laptopot is viszek magammal, de az sem ez a tpus, hanem olyan, amilyet vállra tehetek és ezt is keresztbe, hogy a terhelés egyenletes legyen.
Ha csak 1 táskád lesz, az mindenképp fekete legyen, mert az jó mindenhez. Ha nem akarsz laptopot hordani benne, akkor a nagysága kb. akkora legyen, hogy egy könyv elférjen benne, illetve 1 kissebb esernyő és az iratok, töltő, stb., azaz nem kell túl nagy. Hosszú legyen a kantárja, hogy kereszte tudd tenni, mert az úgy kényelmes, mert szabadok lesznek a kezeid és a terhelés is megoszlik.
Minden napi használatra ezeket szetem feketében:
Ha kiöltözős, akkor pedig az ilyesmit:
Ha elegáns és üzleti, akkor pedig ilyesmi:
Én inkább az ilyeneket preferálom és feketében, mert az mindenhez jó. Én a barnát alapból utálom, semmit nem veszek fel magamra, ami barna. A lakásnak jól áll, de szerintem öreges szín emberen (kivéve a haj).
De jó táskákat mutattok!
Nekem van egy táskám, 17 éve vettem meg spontán. Azóta sincs rendes táskám, de ez már elég kopottas, és amúgy is csak vastag vászon.
Van, ami tetszett, amikor megvettem, de már látom, mennyire olcsó műbőr, ezért nem hordom.
Látom a képekről, hogy nem divat a vállszíj, de én nem tudom elképzelni, hogy a kezemben vigyem a táskát. Igaz, nem autóval járok, hogy csak a "tetthelyen" kelljen kézbe vennem.
Benneteket nem zavar, ha nem lehet vállra venni?
A nadrág a legrosszabb... Vagy rövid vagy hatalmas :D
Most van 2 levis gatyám ami addig ér ameddig kell. Ritka pillanat. Ráadásul ingyé mert munkanadrág :D
te is akkor magaddal hordod a fél lakást, mint én.. :D
egyébként van egy laptop táskám ami olyan mint egy sika női táska (kb ehhez hasonló)
merev falú, jól osztott, a papírjaimat jó benne hurcolászni
dettó. szintén tél típus. a pasztell színek nem a mi világunk.
egyébként a piros, királykék netán sötétebb ciklámen (feketével kombinálva ofkorsz :D) jó lehet tatyóban is :)
némi szegecs vagy valami rajta a mi megtöri az egyhangúságit, vagy anyagában változatosabb is jó.
mondjuk én szeretem az ilyesfajtákat,
mert szeretem ha szabad mindkét kezem, ezért válltáskáim vannak zömében. 2-3 rekeszes, sok apró zsebbel, a szarjaimnak (gyógyszer, szőlőzsír, hajgumi, csat, egyéb női vackok) :D
Ha minden èvszakhoz kell, szerintem előnyösebb a sötétbarna/barna, mint a fekete.
Mert a barna a bőr eredeti színe és így mindenhez illik, pl ha talpig feketében vagy, ahhoz is illik a barna, ha fehérben, még ahhoz is.
És az sem baj, ha nem szeretnél több táskát. Az olasz nők ilyenek, vesznek egy darab táskát, de az jó drága, lehetőleg barna, és mindenhez azt hordják, míg el nem kopik. De mivel jó minőségűt vesznek, ehhez évek kellenek. És minden stílushoz ugyanazt hordják, ha egy ilyen drága darabról van szó, szóval sportos vagy elegáns, ők mondjuk a kèzben hordható barna louis v. táskát fogják hozzá hordani. Rogyásig.
Írtad, hogy ne tudsz rá sokat költeni, így nyilván nem márkásat akarsz, hát vannak pl jó utánzatok is, vagy csak egyszerűen választasz egy modellt, abból barnát, nem nyanyás,hidd el, de mindenhez illik. Közepes méretű vagy nagy,trapéz alakúval nem lősz mellé:)
Nem mertem leírni, hogy pár évvel ezelőttig mindenem fekete volt. :)
Elkezdtem nyitni új színek felé, de csak óvatosan. (Egyébként is tél típus vagyok, sárga, rózsaszín és társai kb. sosem lesznek rajtam. :D)
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem szeptember óta egyedül jár óvodába, szerintetek felelőtlenség ez?
- Mit rejt a táskád? Avagy túlélőkészlet, ami nélkül nem indulsz el sehova...
- Női táskák és rejtelmeik
- A férjed autós táskájában találsz egy díszes női hajkötőt. Mit teszel?
- Michael Kors jó minőségűek a cipők és a táskák ?
- Pesten boltok, ahol szép, jó minőségű, de nem túl drága női táskákat lehet venni?