Szerintetek, miért néz egy férfi egy nőt állandóan, ha nem szólítja meg? (beszélgetés)
a helyedben elkerulnem, nemhogy erdeklodnek utana. egy 35 koruli pasi, aki igy bamul egy not, es ilyen regota, az nem normalis. mert ez nem a tetszes jele
vagy te kepzelsz bele tul sokat, mert nyilvan akkor latod, hogy bamul, amikor te is bamulod ot :D az meg termeszetes lehet, ha eszreveszi, hogy ranezel, o is odanez
1hónapja biztos van. De nem lenne gáz megkérdezni,hogy miért néz?
És,ha letagadja ,hogy ő nem is mit képzelek...
Az az egyfolytaban, mit takar, mennyi ideje? Evek ota, honapok ota... X?..
Ha egy pasi csak nez es nem tesz lepeseket az vagy toketlen vagy aberralt.
Legyel ovatos.
Mai fejjel oda,ennek hozza megkerdeznem, miert bamul, mit akar, mi a terve...
Innen nem leszel okosabb :)
Igen, gaz.
Igen,de többször érzem ,hogy néz hátrafordul ahol ülök és hosszasan néz. Amit most már nem értek,hogy miért?
Ha annyira nagyon tetszenék neki ,már biztos lépett volna.
Régen úgy csinálták, hogy elmentek előtte és "véletlenül" leejtették a zsebkendőjüket, mire az udvarias férfi felkapta és visszaadta.
Kérdés: van textilzsebkendőd?
Jobb lenne, ha krumplinak nézné?
Eléggé degradáló kijelentés.
Én itt ülök a monitor előtt, nem küldtem semmit.
:-)
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Miért agyalnak a nők állandóan? (tisztelet a szerencsés kivételeknek) És miért nem agyalnak a férfiak?
- A férfi eddig állandóan közös jövőről beszélt, visszavesz és nem akarja, mi lehet az oka?
- Miért néz engem állandóan egy férfi, hogy ha mégsem akar tőlem semmit?
- Mostanában állandóan rekedt vagyok, félrenyelek és elmegy a hangom. Szerintetek mi lehet ez?