Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szerintetek lehet normális párkapcsolata egy olyan nőnek, aki nem tudja élvezni a szexet? fórum

Szerintetek lehet normális párkapcsolata egy olyan nőnek, aki nem tudja élvezni a szexet? (beszélgetés)

❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
249. 55416fb8e2 (válaszként erre: 244. - Miss Angel)
2013. júl. 13. 19:20

ugyanannyi eselyed van megtalalni a parodat, mint barki masnak :)

ha ugy nezzuk, ugyanolyan pasikkal kezdtel, olyanokkal, akik irant nem ereztem szinte semmit. az, hogy a kulsejuk, termeszetuk valtozo volt, ebbol a szempontbol nem szamit. a kalandozas is akkor erdekes es izgalmas, ha elvezed, de te nem ezert csinalod, hanem folyamatosan valami 'komolyat' hajszolsz, de nem lesz belole semmi, igy megmarad kalandnak. azon kellene elgondolkodnod, miert kezdesz ezekkel a ferfiakkal, mibol erzed, latod, hogy nemigazan akarnak teged, es ilyenekkel nem folytatni a randizgatast :) magabiztosabb is leszel, ha te dontesz ugy az elejen, hogy a pasi nagyon nem az, akit keresnel, es nem pedig ugy, hogy nehany szexrandi utan a semmibe fullad a dolog

248. Miss Angel (válaszként erre: 247. - Ivi79)
2013. júl. 13. 19:17
ez volt több,és kapcsolat a sokkal kevesebb.....sőt,az alig.
247. ivi79 (válaszként erre: 244. - Miss Angel)
2013. júl. 13. 19:11
próbáltál már egyéjszakásokba belemenni, aki tetszik mer szexi(én pl izmos pasikér odavagyok)mindenféle elvárás nélkül? én akkor tudok a legfelszabadultabb lenni, ha tudom h valszeg soha többet nemlátom..
246. Miss Angel (válaszként erre: 245. - Ce24db56a5)
2013. júl. 13. 19:10
nem mai,de jó! :)
245. ce24db56a5 (válaszként erre: 244. - Miss Angel)
2013. júl. 13. 19:09

Most találtam gitározás és locsolás közben:)

[link]

244. Miss Angel (válaszként erre: 243. - 55416fb8e2)
2013. júl. 13. 19:05

nem tudom mit írtam,amiből mártírkodás jött le ezt megint nem értem...

önsajnálat...hát én kevés reményt látok arra,hogy ez valah is megváltozna,dokféle partnerem volt,sokféle karakter,mégse változott semmi...és alapvetően mindig az szokott a legrosszabbul elsülni,amihez a legoptimistábban állok hozzá,ez jellemző mindenre úgy általában az életemben.A nagy koppanások...most ha elkezdem magamat hitegetni hogy ez meg fog oldódni rövid idön belül,/aminek lássuk be kis esélye van/,akkor annál jobban fogkk szenvedni.Lehet furcsa és rossz dolog is,de ha úgymond a legrosszabbra készülök fel,akkor attól már csak jobb történhet.

243. 55416fb8e2 (válaszként erre: 241. - Miss Angel)
2013. júl. 13. 18:56
ne merulj el az onsajnalatban es a martirkodasban, mert ezek nagyon nem vonzoak a ferfiak szamara. egyik haverom mondta, azert nem szereti a szingli 30-as noket, mert atsut rajtuk a gorcsosseg, a 'komoly' kapcsolat keresese, a szeretetehseg, es hiaba szep, kedves vagy jofej egy no, annyira erezni ezt rajta, es nagyon taszito. nem tudjak pusztan jol erezni magukat, a szo igazi ertelmeben ismerkedni. pedig a kapcsolatok sem ugy alakulnak, hogy elso pillanattol 'komoly' kapcsolat. meg a szerelem elso pillanatasrol is ugy gondolom, az csak egy eros vonzalom, ami jobb esetben megmarad, sot fokozodik, es ahogy megismered a masikat, a testi vonzalom mellett erzelmi vonzalom is alakul.
242. ivi79 (válaszként erre: 239. - Miss Angel)
2013. júl. 13. 18:53

hát elég öszinte vagyok, úgy éreztem ezt joga van tudni meg a további félreértések elkerülése végett is..ő akkor 22volt én 30..elötte nem volt 8évig kapcsolatom(na az sincs jó hatással az önbizalomra, meg szex is alig volt), nem akartam elrontani. ok h nem volt nagy igényű, de amikor megkivánt, akkor nagyon.. meg ha te nem kivánod, akkor nincsenek spontán helyzetek, változatos pózok..szal uncsi és lelombozó

amugy pont ő mesélte h haverjainak is vannak gondjaik, pl h nem áll fel, meg lekonyul, ha új kapcsiba kezdenek, nem a régi megszokottal vannak együtt. volt aki tabit is kért emiatt dokitól..a másiknak meg másféle parái voltak, szal nehidd h ök problémamentesek..

mostanában akikkel összefutok, azok iszonyat egóval rendelkező vkik:D múltkor randiztam egyikkel és olyan spontán közölte h már rég feküdhetnénk egymás mellett az ágyban, meg fűzögetett, h totál lefagytam habogtam stb, végül elköszöntünk.. mer ha elötte megiszunk pohár bort vmi, akkor az más, de ez a hideginditás..

241. Miss Angel (válaszként erre: 240. - 55416fb8e2)
2013. júl. 13. 18:47
nem tudom mi az hogy szerelem,tehát elképzelni nem tudom a szitut,igen így van.De érdekes módon nem is hiszek abban hogy annyi türelem lenne bármelyik férfi részéről,amennyi hozzám szükséges lenne...:(
240. 55416fb8e2 (válaszként erre: 239. - Miss Angel)
2013. júl. 13. 18:44

sok ferfinak is van szexualis problemaja, nemcsak a noknek. valahol ertheto, hogy egy ferfi nem erti meg peldaul a te szexualis problemadat, hiszen valoszinuleg nem is tud rola, mert csak azt latja, erzi, hogy szexelsz vele es eljatszod, hogy jo, megteszel neki is mindent. ha erzelmileg sem alakul ki kolcsonos ragaszkodas, hogy o megerto legyen, odafigyelo, mikor sok csak kalandban merul ki. egy kolcsonos szerelemben szerintem a ferfinak is nagyon fontos, hogy a parja elvezze a szexualis egyuttleteket, es mindent megtesz ezert. de ahogy te leirtad az eddigi ferfiakat, nem nagyon volt pelda nalad egy normalis, szerelmes kapcsolatra, nem?

gondold el, egy ferfinak mennyivel 'cikibb' es nagyobb problema, ha gondja van a szexben, hiszen o megjatszani sem tudja :) egy ferfi, ha szerelmes lesz, nem varja el, hogy rogton agyba ugorj vele, es ha eljuttok odaig, lesz mar olyan erzelmi alap, amiert elmondhatod neki a problemadat. de lehet, hogy kolcsonos szerelemben nem is lesz problema :)

239. Miss Angel (válaszként erre: 238. - Ivi79)
2013. júl. 13. 18:25

persze,a te esetedben érthető,hogy nehéz a fogyás,vagy nem ment,hisz írtad a hormionális problémát....vannak esetek,de én úgy tartom ez a kevesebb hányad,akik nem tudnak vmi miatt,legtöbb esetben az akaraterő hiánya a fő ok....

igen,a pasik nagy része nem olyan megértő,mint amit szeretnénk,nem lépesek megérteni,hisz nekik megy,aztán a saját vágyaikra koncentrálnak,ahogy fogalmaztál:fiatal életerős "kívánós" pasik,akik vágynak a jó szexre.

na aztán velük értesd meg,hogy miért nem megy,én ezért is/töbBek között/nem beszéltem egy pasinak se Erről és nemtom még mindig,képes leszek e rá,csak anNyira érzem magam képesnek,hogy megmondjam a pasinak legközelebb ha kezdeméynez,hogY:NEM.

Nem vok képes ezt igy tovább folytatni akkor inkább no sex és no nemi élet,hogy meddig,az a jövő zenéje.....

238. ivi79 (válaszként erre: 234. - Miss Angel)
2013. júl. 13. 18:13

itt arra reagáltam h mér gondolják a jókinézetről, h az illető rendben is van.. nyilván egy normál súlyú ember egészséges önkritikával felszabadultabban tud viselkedni, és ez kisugárzik, mint az aki felesleget cipel és szégyenli magát..és ez nemcsak 20-40 kilónál érvényes hanem pár zavaró kiló leadása után is ha a magam példáját veszem.

az meg nemigaz h mindenki le tud fogyni aki akar.. annyi évem ment rá a problémáim boncolgatására, edzésekre, diétákra, kezelésekre, a libidógondok kutatására,(+egyéb bajok pl borzalmas memória, és iszonyat fáradtság),aztán mire megtaláltam a megoldást, a másik, aki miatt fontos volt ez az egész, feladta..

és az volt a legidegesitőbb h ami müködött sokévig az most hirtelen miért nem? felmerült már korai klimax lehetősége is, na az mégjobban megrémisztett, de sztem őt mégjobban.

szerencsémre nekem mennek az alkalmi dolgok, igy most ezzel ápolom a lelkem meg épitgetem a nulla önbizalmam, h ha jön vki akit megszeretek(vagy a régi), azzal ne legyenek yilen paráim és emiatt ne barmoljam el végleg az életem..

egyébként én járás első hetében(elötte félévig haverok voltunk, tehát ismertem,tudtam nem egy bunkó aki ezért kiröhög) elmondtam pasimnak h nekem gondjaim vannak, de rajta vagyok a megoldáson, mert alapban nem lehet leállitani és majd eccer megtapasztalja.. volt belőle párszor vita mer egy fiatal életerős srác nehezen érti(de sztem minden pasi)h ez létező probléma, meg h én mérnem kezdeményzek stb, meg kicsit uncsik az együttlétek, mér iylen ritkán, mér sötétben,mér nem elég jó ő nekem, mér nem vonzódom hozzá stb..család is felhozta h bizti nem szeretem eléggé, mer olyan ritkán alszom ott, ök minden időt kihasználtak anno h együttlehessenek, szexelhessenek.végig fura szemmel néztek rám..

237. Miss Angel (válaszként erre: 236. - Ivi79)
2013. júl. 13. 17:40

anyám,bocsáss meg kérlek,igazán nem akartlak letámadni:(

öszintén sajnálom:(

236. ivi79 (válaszként erre: 232. - Miss Angel)
2013. júl. 13. 17:39

nem rád értettem egyáltalán a hisztizést, hanem saját helyzetemet mások szerint is meglepően jól viselem, sosem borulok ki, legalábbis nyilvánosan.. azt h hányszor bőgök át éjszakákat azzal nem sokkolok senkit, mert kinek kell olyan társaság aki állandóan lehúzza..

én sem vagyok sokkal jobb helyzetben, a kezdeti fiatalkori magas libidóm 26éves koromra eltünt, nem tudtam feldolgozni ezt az egész szitut, h akkor most vége mindennek. józanul elötte sem nagyon ment a dolog.. emiatt küldtem már el olyan srácot akibe szerelmes voltam, életem pasijával nyomtam le úgy 7évet, h hátam közepére sem kivántam a szexet(bár orgazmusom volt, de eccerüen nem érdekelt h csináljam,nem kivántam, tele voltam gátlásokkal a súlyom miatt is),heti 1-havi 1 között mozogtak az együttlétek részben ezért is lett vége az egésznek, annak ellenére h maximálisan megértő volt, de akkor is aláássa a legjobb kapcsolatot is..

végülis sokévnyi kutatás eredménye h kiderült hormonális probléma áll a dolgok mögött(sokévnyi fogigátló+pajzsmirigy gondok), bár kezelni annyira még nem sikerült, de odáig eljutottam, h piásan már kivánom a pasikat és bele is merek menni szitukba.. amig ezt nem tudom rendezni felesleges is belemenni tartós szeretői viszonyba vagy normál kapcsolatba, mert józanul leblokkolok és különbenis eszembe sem jut h a szex természetes dolog kéne h legyen

2013. júl. 13. 17:31

amugy meg nem igazán értem a plusz kilók hogyan jönnek ide,meg egyebek,hogy kapcsolodott ez most ide...nekem magas.itt a szexuális élet probléáit tárgyaljuk nem?és kinézettől független,hogy valakinek jó a szexuális élete,vagy tré,egy totális csőd.

annyi igaz,aláirom:ha gátlásos vki a teste miatt,megkeseritheti a testiséget,hisz szégyelli magát,de az ellen azért lehet tenni ez az egyik.A másik,akár én is mondhatnám annak az emberkének aki panaszkodik a plussz kilói miatt,hogy HISZTIZIK,hiszen lefogyni bárki le tud,csak akarni kell.Csak én ilyet nem szoktam.Egyrészt,mert mindenkit olyannak fogadok el,amilyen,a plusz kilóival is,másrészt meg ugyvagyok vele,mindenki a maga keresztjét maga érzi,aztán neki pont ez a keresztje hogy csúnyának érzi magát és épp pont ezért nem fogom "cseszegetni"....

234. Miss Angel (válaszként erre: 233. - Ivi79)
2013. júl. 13. 17:26

és gondolod,hogy nekem szép életem van mert karcsú vagyok,nem kell rejtegetnem a testemet,ez egyenlő a totál gondtalansággal meg a boldogsággal....amugy kiváncsi lennék arra,te éltél e már át olyan dolgokat az ágyban amiket én itt végig leírtam,tuti h nem:)

ne vedd támadásnak,de ennek a súlyát akkor te nem is érezheted:)

de ha tévedek akkor elnézést,megoszthatod az ellenkezőjét...

233. ivi79 (válaszként erre: 229. - 025a84d4eb)
2013. júl. 13. 17:19

én csak 7kilóval vagyok kisebb mint tavaly, meg nem is jártam "dagiként" szórakozni(volt pasim), de kapósabb vagyok mint 7-8éve..már csak az óriási könnyebbség h nemkell cicanacit hordanom nonstop szoknyához/ruhához, h rejtegessem a narancsos combom, meg nem aggodalmaskodok ha épp felkapja a szél, meg felvehetek sortot(nem picsányit), ha úgy tartja kedvem és igy buliba is lemegyek bátran..

hálistennek 5-10 évvel fiatalabbnak néznek átlagban. tény h egyelőre a felszines pasikra hajtok, nem a mély érzelmüekre, de bárkivel bármiről tudok beszélgetni ha kell..most nem is venne senki komolyan, h koromhoz képest seholse tartok, otthon élek, munka nélkül..

232. Miss Angel (válaszként erre: 227. - Ivi79)
2013. júl. 13. 17:19

nem érzem úgy,hogy hisztiznék,szerintem ez elég nagy probléma,amiért nyitottam a fórumot,már bocsika,mert ez az ember egész életét tönkre teheti,aztán hiába a legendás szépség,cseszhetem,mert egyedül maradok.egy frigid nő ki a francnak kell?

nos,akkor kettőnk közül ki is van rosszabb helyzetben???????

231. Miss Angel (válaszként erre: 225. - 55416fb8e2)
2013. júl. 13. 17:16
ez is igaz,ilyen nem kellene....
230. Krisz42 (válaszként erre: 227. - Ivi79)
2013. júl. 13. 17:13
Én 35évesen voltam így 2gyerekkel megfejelve:)De boldog voltam,mert végre több ezer km-benne tengerrel-választott el a volt férjemtől.Már ennek is örültem,meg annak,h a gyerekeim kisimultak,megnyugodtak.
229. 025a84d4eb (válaszként erre: 227. - Ivi79)
2013. júl. 13. 16:50
Igen, teljesen egyetértek veled! Még a fiaim születése előtt sikerült 45kg-tól megszabadulnom, hirtelen mindenki kedves lett hozzám, olyan férfiak kezdtek el udvarolni, akik azelőtt kigúnyoltak. A csajokról nem is beszélve, akik addig összesúgtak a hátam mögött, egyből barátságosak lettek hozzám. A munkahelyemen is jobban elismertek... Pedig én nem változtam, csak a külsőm.
228. 025a84d4eb (válaszként erre: 224. - Miss Angel)
2013. júl. 13. 16:44
Teljesen igazad van, rosszul fogalmaztam, gondjai mindenkinek lehetnek és vannak külsőtől függetlenül. Az már más kérdés, hogy a gondokat ki hogyan képes feldolgozni, ez már csak hozzáállás kérdése. De egy nem túl szép, vagy ronda nőnek a mindennapjaival is meg kell küzdenie, nem csak a traumákkal...
227. ivi79 (válaszként erre: 223. - 025a84d4eb)
2013. júl. 13. 15:23

ha vki jónő, akkor alapból kevesebb energiát kell beleölnie abba, h kelendőnek nézzen ki, ettől lehet gondtalanabb. pl nem kell annyi energia sminkelésre h elrejtse a hibáit, az öltözködése könnyebb, mert szinte bármit felvehet ami tetszik neki és nem kell takargassa magát, nem feszeng annyira pasitársaságban és az ágyban sem, mert tudja h nem néz ki szarul, nem szégyenli annyira magát, h meglátják a hibás részeit..

legalábbis én ilyen irányú változást tapasztaltam magamon párkiló leadása után..hozzátenném, h nem érzem magam jó nőnek és nemtom pasiknak mi a véleményük rólam, de ált minden buliban fel tudok szedni nem si olyan szar vkit. viszont belül nagyon gátlásos vagyok, tele frusztrációval, hosszú kapcsolaton vagyok túl nagy szakitással,munkanélkül, pénz nélkül, totál kilátástalan helyzetben közel a 40hez..minden okom megvolna rá h bezárkózva hisztizzek(ezt mások is mondták)

226. 55416fb8e2 (válaszként erre: 220. - 025a84d4eb)
2013. júl. 13. 14:39

szerintem ez egyeni izles dolga, sok ilyen kerdes van, miert van egy szep no egy ronda pasival, miert van egy fiatal pasi egy idosebb novel stb. :)

engem peldaul szepnek, kulonlegesnek mondanak ferfiak es nok is, soha nem volt jokepu pasim, mert nem az fog meg egy ferfiban :)

225. 55416fb8e2 (válaszként erre: 222. - Miss Angel)
2013. júl. 13. 14:36
az ember nem tud kibujni a borebol, hiaba nem mutatsz valamit, attol meg benne van az osszes gesztusodban. azt meg ne band, ha a feluletes pasik csak feluletes csajokra buknak, nem lennel boldog egy ilyen mellett :)
224. Miss Angel (válaszként erre: 223. - 025a84d4eb)
2013. júl. 13. 13:45
a szépség nem jár együtt feltétlenül boldogsággal,egy szép embernek ugyanúgy lehetnek "világmegváltó",súlyos gondjai,mint egy csúnyának vagy egy átlagosnak.és lehet nagyon rossz multja,érhették súlyos traumák,tehát ez igy nem teljesen igaz...a gondtalanság sok mindent magába foglal,bár sztem kevés olyan ember van manapság akinek az élete teljesen gondtalan lenne...ennek nem feltétlenül van összefüggése a külsővel.
223. 025a84d4eb (válaszként erre: 221. - Miss Angel)
2013. júl. 13. 13:30

Én is! :)

De tény, hogy én is úgy gondoltam anno, hogy egy szép nő gondtalanabb, mint pl. én. És szerintem ez így is van, ha vki ezt megfelelően tudja használni...

222. Miss Angel (válaszként erre: 219. - 55416fb8e2)
2013. júl. 13. 13:30

szomorúságot randikon nyilván nem szoktam mutatni,sőt ,beleteszek apait anyait.... beszélgetés simán,zökkenőmentesen szokott folyni mindenféléről.tehát ott már eleve nem értem mi a bajuk...

én igencsak komolytalannak látom a férfinépet,meg a többség él bele a nagyvilágba és kész,buli hegyek,haverok tömkelege,meglepődnek ha az embernek nincsenek annyira barátai,nincsen akkora igénye a bulizásra,zárkózottabb,pláne ilyen külsővel...nem értik miért van vagy mi van.Tehát össz a komoly lányokat nem szeretik,sok pali 30 fölött is csitriként viselkedik és a hinc-hanc kihívóan viselkedő csajok kerülnek előtérbe...volt ilyen bnőm, egy évvel fiatalabb nálam,nem tehetek róla ha sose tudtam ugy viselkedni mint ő,és nem is akartam mert az nem én lettem volna.....többnyire ezért is let vége,sose passszoltunk össze semmiben,egy közös tulajdonságunk nem volt.Neki viszont mindig volt kapcsolata érdekes módon,holott mindet csalta,és a többség tudott is róla....érdekes dolog.

221. Miss Angel (válaszként erre: 220. - 025a84d4eb)
2013. júl. 13. 13:23
engem nem zavar,én csak 1 kérdést tettem fel....
220. 025a84d4eb (válaszként erre: 216. - Miss Angel)
2013. júl. 13. 13:18

Szerintem is ezt gondolják zömmel az emberek... De ez fordítva is igaz ám! Én pl. világ életemben kövér voltam (egyszer-kétszer sikerült nagyobbakat fogynom ugyan), általában én vagyok a "szép, de kövér" csaj, mégis mindig helyes palikat fogtam ki, voltak akiket a "bombázó" barátnőiktől szedtem el (nem egy-egy éjszakára, mielőtt erre gondolna bárki). Barátnőim éppen ezért nem voltak soha, mert mindig azt hallottam a hátam mögött, hogy azt kérdezgették egymástól, hogy "egy ilyen kövér csajnak hogyan lehetnek ilyen jó pasijai". Így egy idő után elzárkóztam a lányoktól, csak fiú barátaim lettek...

Úgyhogy visszafelé én is megkérdezem, hogy miért zavar egy jó alakú nőt az, ha egy kövér nő sikeresebb a férfiaknál, mint ő? (A fent említett mondatot pl. saját fülemmel hallottam a 13 éve "legjobb barátnőm szájából", ezután már nem tudtam megbízni senkiben.)

❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook