Szerintetek lehet normális párkapcsolata egy olyan nőnek, aki nem tudja élvezni a szexet? (beszélgetés)
Igen,simán a depressziótól is lehetnek ilyen érzéseid,meg kavargó gondlatok,amik lehervasztanak.A depresszió az örülési képesség csökkenésében is megnyilvánul,minden területen.
Ahogy olvaslak,egyre inkább úgy érzem,hogy az emberek iránti mély bizalmatlanság tart vissza attól,hogy a tested-lelked el merjen lazulni,és élvezni tudj.
bocsi nagyon elkalandoztam,csak igyekeztem átfuni a fórumot,bocsi ha valakinek vagy valakiknek nem írtam semmit,nem reagáltam semmit,nem volt szándékos,de annyi mindent írtatok ami elgondolkodtató,hogy erre mind reagálni nem is lenne lehetséges:)
bár most meg az endokrinológiáról olvasgattam,beírta ide egyikőtök.Az durva....igazából őszintén remélem hogy problémámnak semmi köze ahhoz:OO
igen,a legtöbben,akik nincsenek benne,így vannak vele,de legalább van melletted vki aki megérti,nálunk a családban senki,sőt,mikor dögbeteg voltam azt is tétlenül nézték,még csak nem is érdekelt senkit...na de ebbe ne menjünk bele,a fórum nem a családról szól...
és a kapcsolatotok elején nektek is volt szexuális jellegű problémáitok,esetleg ebből kifolyólag?
ennek öszintén örülök
jó ember lehet a párod,sokan meghallják ezt a szót,mármint h depresszió aztán rádaggatnak magukban mindenféle jelzőt:)sokan elmebajnak gondolják,vagy valami hasonlónak....
Én már jó ideje nem jártam dokinál. A gyógyszerből van itthon, ha nagyon visszaesnék elkezdem megint. Szerencsére már régen kellett.
A mázlim, hogy a párom tudja, mi a helyzet és remekül kezeli. Nélküle nehéz lenne.
Ez nem igaz :)
Olvass a depressziorol Szendi Gabortol.
Halolaj, D vitamin, napfeny, zsirfogyasztas segit.
Lehet, de minek?
Pénzeszsáknak vagy státusszimbólumnak?
hát,akkor nekem annyi...mert a depresszió egy jól szinten tartható betegség,de nem gyógyítható,pláne nem annál aki az élete java részét kezeletlen depresszioval húzta le.Mert én már akkor mentem,mikor vittek....
hát nem biztató ez az egész helyzet:(
talán azért,mert túl rövid idő alatt "szedtem"össze ezeket az egyéjszakásokat.ezt kicsit bénán fogalmaztam meg,de biztos érted a lényeget...
sajnos a srácnak nincsen párja és nem is szeretne kapcsolatot,tartósat,egyelőre.
A legtobb nonek vannak ilyen idoszakai, csak ezt szegyen bevallani manapsag.
Keress egy szexologust es kerj tole tanacsot vagy a haziorvosod kerdezd meg. Csak te tudsz ennek utana jarni, menj amig megtalalod az okot.
úgy jol érzem magam igen.Testi gátlásaim nincsenek,mármint hogy nézek ki vagy ilyesmi,nagyjábol elégedett vagyok,normális mértékben,ami elegendő lenne ahhoz önmagában hogy normálisan működjön ez az egész.ezt semmiképp nem hoznám okként....viszont az,amit irtál,h menjek el orvoshoz,most erősen szöget ütött a fejemben...:(
igazábol totál egészségesnek érzem magam fizikailag,jo az erőnlétem is minden,de az előző hozzászólásban irt dolog semmiképp nem normális
elemeztem őket kicsit,de ez még nem jelenti az hogy csak öket okolom....és rendben amit írsz,hogy depresszió meg pszichiáter,de miért nem érez a testem úgy ahogy kellene akkor?ez is a depressziótól?nemár:D
lehet tényleg orvoshoz kellene mennem,mert testileg se stimmel valami,csak nem érzem és nem tudok rola,mert ilyen mértékű vágyhiány semmiképp se normális.....
További ajánlott fórumok:
- Meleg párkapcsolatban lehet gyermeket örökbe fogadni?
- Kezdődő párkapcsolat buktatói, mik lehetnek a reális elvárások?
- Miként lehet megtalálni az egyensúlyt a párkapcsolatban és az életben egyaránt?
- Szerintetek chaten kialakulhat két ember között mélyebb érzelem, amiből akár később párkapcsolat is lehet?
- Volt már ilyen a párkapcsolatotokban? Mi lehet az oka?
- Első szexuális együttlétnél is lehet élvezni a szexet?