Szerintetek lehet normális párkapcsolata egy olyan nőnek, aki nem tudja élvezni a szexet? (beszélgetés)
*voltak bocsi
kicsit szégyellem ezt a témát amugy,de irtó kiváncsi vagyok ki mit gondol erről.Én mindig ugy tartottam,ez nagyon fontos egy párkapcsolatban.És mindenhonnan ezt hallani,ezt olvasni,am hozzátenném,évekig tartó partnerkaspcsolatom nem volt eddig,de én is vhogy úgy képzelem el hogy ott is jó és harmónia van,mint a többi területen...vagyis képzelztem eddig.Most belépett egy férfi az életembe,de rettegek igazábol hogy pnt emiatt veszitem majd el,mert én hiába leszek odaadó,mindegy,ha ráérez hogy velem vmi nem stimmel.....
harmadik x körül vagyok :)
tehát azért vlak partnereim,nem is millio,de nem is egy vagy kettő.mármint szexuális partnerre gondolok,egyikkel se volt jobb mint a másikkal.
Hány éves vagy?
Biztosan te nem élvezed, vagy csak nem találtad meg azt a partnert, aki ki tudna elégíteni?
Nagyon kevés olyan nő van, aki semmilyen módon nem tud orgazmust elérni. De szerintem annak is lehet normális párkapcsolata, ha mellette minden más megvan a kapcsolatban.
kényes kérdés mindenesetre kiváncsi vagyok,ki hogy látja ezt....
előre bocsátom,poénkodó beszólásokra nem fogok reagálni,mert bizti lesznek,veszekedni nem kívánok...viszont kaptam már itt tanácsokat ill olvastam olyan hozzászólást milliot ami épitő jellegű és ami elgondolkodtató...hát hajrá,a többi majd menet közben....
További ajánlott fórumok:
- Meleg párkapcsolatban lehet gyermeket örökbe fogadni?
- Kezdődő párkapcsolat buktatói, mik lehetnek a reális elvárások?
- Miként lehet megtalálni az egyensúlyt a párkapcsolatban és az életben egyaránt?
- Szerintetek chaten kialakulhat két ember között mélyebb érzelem, amiből akár később párkapcsolat is lehet?
- Volt már ilyen a párkapcsolatotokban? Mi lehet az oka?
- Első szexuális együttlétnél is lehet élvezni a szexet?