Szerintetek egy ember kibír 5 napi munkát egymás után 24 órában? (beszélgetés)
Legfőképpen téged nem,mit sajnáltatod itt magad?:))))
A kérdésedre a válaszom,az:
Simán kibír.ha szereti:)))
Ne hidd, hogy ez játék ám!
Nagyon komoly dolog! Nem véletlenül TÖRVÉNY írja elő, hogy mennyit dolgozhat valaki.
az nem ilyesmire vonatkozik!!!
törvénytelen, ha továbbra is szeretnél ott dolgozni, akkor, ha nem tudod meggyőzni észérvekkel a főnöködet, akkor csak a Munkaügyi Biróság jöhet számításba.
Hétfőn viszont lesznek itt fent lányok, akik tudnak majd neked segíteni.
Nekem is sokat segítettek.
Köszönöm nekik ezúton is! :)
Van egy felettes szerv, azoknak is lehet panaszt benyújtani.
Nem lehet ennyit dolgozni!
Nekem sem fizették ki a túlóráimat, mert a napi 9 óra után még maradtam, míg bírtam, és egy törvényre hivatkoztak, ami előírja, hogy mennyit lehet a munkáltatónak a dolgozót foglalkoztatnia, naponta, egy héten, egy hónapban... Ezt próbáld megkeresni a jogszabályok közt, biztos megtalálod valahol. Aztán erre lehet hivatkoznod a felettes szervnél.
Törvénytelen!
Azon kívül kizárt, hogy bárki is bírná. Hetente adtam 24 órás ügyeletet (4 óra volt engedélyezve alvásra),
utána még 9 óra (mivel egyedül voltam, nem mehettem haza).
Addigra már teljesen fel voltam dagadva, alig bírtam a lábaimat emelni, bedagadt. Aludni aznap semmit nem tudtam, csak rohadt ideges voltam. Aztán másnap ismét munka, na és akkor délutántól tudtam csak aludni.
Ez mind a rengeteg ébrenlét miatt volt, felbolydult bennem minden. Nagyon nehéz volt az az időszak.
Nem ér semmi annyit, hogy idegileg, fizikailag leamortizáld magad!
És főleg, törvénysértő! A főnököd teszi zsebre a pénzt, amit azért kap, mert csak egy embert foglalkoztat 4 helyett? Kérdezd már meg tőle! Aztán jelents fel a Munkaügyi Bíróságon (persze, ha van hivatalos szerződésed).
Fenn a fejem...nem úgy mint egyes fajtámból való egyedeknek :D
Köszi a biztatást!!!
Sajnos parázok!
Pár éve volt, hogy szükségből 25 napot nyomtam egyben szállodában...abba majdnem belehaltam...azóta nem bírom a terhelést...papír is van róla meg minden...tudja is a főnök bácsi csak leszarja
Úristen öt éve kihasználnak... :DDDDDDDDD
Nem mindegy, hogy milyen munka...ugyebár az este felügyelet...ebből volt probléma pár éve egy koliban elsős avató miatt...ott is mentette az irháját az állítólagos kolléga!!!
Szerintem kérdezd meg a munkavédelmiseket! :))
Kíváncsi vagyok mi lenne a véleményük a munkáltatódról!!!
A törvény szerint ugyanis 24 munkavégzés után kötelezően 48 óra pihenés jár! Ezt nyugodtan meséld el a főnöködnek is!
Ha olyan munka, hogy éjszaka lehet aludni, akkor igen!Írd meg milyen munkakör!?
Mondjuk kollégium portájában,ahol zárva van a kapu és míg nem zargatnak lehet pihenni, akkor el tudom képzelni...máshogy, alvás nélkül
én sem!
További ajánlott fórumok:
- Miért nem kedvesek egymással az emberek?
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- A fórumokon miért tegezik egymást az emberek?
- Két ovis gyermek mellett, szerintetek hol tudnék dolgozni 4-6 órában?A férjem dolgozik reggeltől estig, én nem találok munkát érettségivel.
- Ha 4 órában vállalok munkát is jár munkáltatói igazolás?
- Fizetés nélküli szabadság alatt vállalhatok máshol 8 órában munkát?