Szerintetek egy ember kibír 5 napi munkát egymás után 24 órában? (beszélgetés)
Még mindig létezik a munka törvénykönyve,kiadom házifeladatnak,mielőtt beszélnél a híres főnököddel.
Egy regiment adud lesz a kezedbe,amire nem fog tudni nemet mondani.
A 24 órás melót ügyeletnek hívják,nézz utána ,hogyan ,milyen időközönként lehet ilyent osztani a munkavállalóra,annak is ,hogy hány órát dolgozhatsz egy héten....és hasonló érdekes témáknak is :)
Persze,ideig óráig becsaphatod a szervezeted,az ember bődületes mi mindent nem tud kibírni a pénzért,a hivatásért ,a munkáért,de hosszútávon az egészség rovására megy,szóval én a helyedben kicsit elgondolkodnék azon,hogy folytassam-e így ebben a formában.
Még fiatal vagy ,bírod is naná,de 40 éves korodban majd visszakérdezek,amikor lesz pár "nyűgöd",hogy megérte -e?:))
Szóval ,igaza van Syrianak ,állj a sarkadra és ne engedd,hogy ezt tegyék veled.
:DDDDDDDDD
Ne aggódj mikor ide kerültem akkor 4 nap volt a csúcs, de ott télleg nem volt alvás...mondjuk munka se :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Na azért!:))))
Már megijedtem.
Nemet már én is tudok mondani... :DDDDDDDDDDDDD
Meglátjuk meddig bírom és mikor mondom ki!
Állj a sarkadra, és ne hagyd, hogy kihasználjanak, visszaéljenek azzal, hogy szereted a munkád!
Más területen engem is a végletekig ki akartak használni, mert látták, hogy szívügyem a meló.
Megtanultam nemet mondani.
mi az, hogy ne nyafogjon?
a többit nem írom le...
Nem is nyafogok!
Pffffffffffffffffffff
Tévedsz,csináltam ,és kibírtam,mert szerettem,mert az volt a munkám.
Most gyerekeket nevelek ,de becs szó,soha nem éreztem olyan fáradságot,mint eközben a "munka közben".
Azért vontam párhuzamot,mert gyerekekkel foglalkozik,kollégiumban.
Magyarul nincs eleje se vége,csak akkor ha határt szab,és ezt senki nem tudja rajta kívül megtenni.
Mert nála ,ez valóban lehetne csak "ettől-eddiges" munka ....:))))
Külön is van...csak valamiért most egybefolyt! :DD
Nem kellene így érezni...hát a nevelés az valami más számomra...nem tudok másképp érezni...ez ilyen genetikai izé :DDDDD
Munka vagy hivatás! nem mindegy...én még naiv vagyok :DDDDDDDD
Csináltad már valaha, hogy két egymást követő éjjel nem aludtál, és dolgoznod kellett?
Biztos, hogy még nem!
Különben nem válaszolnál ilyent! És főleg nem ilyen stílusban!
Azt hiszem ,most beszéltél arról milyen "anyának " lenni,senki nem tudja megmutatni ,éreztetni mi mindent csinál,amikor épp "nem csinál semmit" látszólag,ha gyerekekről van szó.
A nap 24 órájában ezer dolga van ,még ha nem is látszik ....
Viszont neked nem kellene így érezned.
Neked ez a MUNKÁD,pont,nem több,tehát nem szabadna beleveszned mindebbe,mert igazság szerint külön kellene választanod a saját életed ,a munkádtól.
Nem tudom mit jelent:))
Csak azt tudom,hogy mindennek van határa ,és ha hagyod ,hogy kihasználjanak ,akkor az nem kihasználás ,hanem alázat,vagy mártírság,attól függően ,hogy te ,hogyan állsz hozzá a dolgokhoz.
Ha felteszel egy ilyen kérdést,akkor vagy soknak tartod,vagy csak szeretnéd megmutatni ,hogy te mi mindenre vagy képes a "gyerekeidért",de nem is vársz választ ,hisz vállalod ezt.
Az egy dolog, hogy szeretem csinálni! :DDDDDDDD
Kakukk...év vége van...tudod mit jelent ez egy suliban?
Nem arra gondolok, hogy végre megszabadulunk tőlük! :DDDDDDDDDD
További ajánlott fórumok:
- Miért nem kedvesek egymással az emberek?
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- A fórumokon miért tegezik egymást az emberek?
- Két ovis gyermek mellett, szerintetek hol tudnék dolgozni 4-6 órában?A férjem dolgozik reggeltől estig, én nem találok munkát érettségivel.
- Ha 4 órában vállalok munkát is jár munkáltatói igazolás?
- Fizetés nélküli szabadság alatt vállalhatok máshol 8 órában munkát?