Szerintetek ciki ha a párunknál vagyunk pár napot és hát...nagy WC-znünk kell?:D Ki hogyan kezeli ezt? (beszélgetés)
hát de ezaz...de nem mondhatom neki h pukizz ide:D
Értelmesen írok:amíg nem fingja el magát előtted ,nem is őszinte a kapcsolat.És viszont.
hát igen..mert nem egy pasi haverom mondta hogy ők utálják azt ha a csaj hát kakil..és mivel a pasim is fiatalabb nálam ezért félek hogy még ő sem kezeli érettem ezt...
jó.csak az a baj hogy normálisan tettem fel a kérdést és ennek ellenére olyanok írnak be akik csak beszólni tudnak..sztem értelmesen kérdeztem valamit.
De mi a zavaró Neked??Az hogy esetleg rájön, vagy megtudja, hogy te is kakilsz???
nem ciki és hidd el: ő egyáltalán nem is gondolkodik ezen!!!
Eszébe se jut, hogy ha elmész a wc-re, éppen ott vajon mit csinálsz: csak pisikélsz, vagy kakikálsz is?!
Nem foglalkoznak ilyennel. Ez csak Téged érdekel. Ebből indulj ki.
ha megkérdezi megmondod hogy wc-n... ennyi.
Akkor hogy megijedne ha nem mennél és bélcsavarodás miatt kéne mentőt hívnia...
Enni kell,sz@rni meg muszáj:)
Hát szerintem ilyen egyszerű ez:)
tudom...de nem értitek a lényeget...nekem annyira zavaró..lehet emiatt butának és gyerekesnek tartani..ilyen vagyok
:D:D Hánem???
Ha megtehetem jobb otthon nyugalomban... Nyugalomban??? :O Konkrétan a gyerek bejön velem :S
Attól hogy nem jelenti be és nem veszed észre, még ő is szokott :D Nincs a világon olyan ember aki ne végezné el a nagy dolgát...
Te se jelentsd be. Egyszerűen menj ki és végezd el.. ennyi. Szerencsére feltalálták a wc spray-t úgyhogy még ez miatt se kell szégyenkezned, ha úgy képeled, hogy a tied büdösebb, mint másé...
Amúgy meg ha attól ábrándul ki belőled hogy napi egyszer elvégzed ezt az alapvető szükségletet, hát...
A vagyont haza kell vinni.. Mondta szegény anyám is nagyon régen...
Ne haragudj meg de nagyon kis butuska vagy még.
ajj..aki támadni tud az ne írjon..vannak olyanok akiknek ez ciki vagy pl nem is tudnak idegen helyen:S sajna én ilyen vagyok..és NEM kísér el oda de pl kimegyek és sokára megyek vissza akkor csak feltűnik és rákérdez h merre voltál?nemtom..nekem ciki és kész:S
:D hát...akármilyen fura...de én soha nem veszem észre ha elmegy nagy wc-zni..volt h együtt töltöttünk 1 hetet de akkor se vettem észre..több mint egy éve vagyunk együtt,de még nem is szellentett előttem:D és...nagyon ritkán csináljuk pl análisan is és hát van amikor nekem kellene vmit..de mégse mondhatom meg neki hogy vécére kellene mennem...félek hogy majd emiatt kiábrándul belőlem..és inkább kifogást keresek,hogy miért ne csináljuk úgy:S
Hülye kérdésre hülye válasz!
Nem az a természetes, hogy az embernek naponta min. egyszer el kell végeznie? Akkor ne egyél, ne igyál, ne mosakodj, ne moss fogat, ne menj el pisilni se, de ne is szeretkezz, mert az is ciki.
De mit kell ezen megbeszélni?
Hát mi ezt megbeszéltük egy "borgőzös" beszélgetés keretein belül az elején, így utána teljesen természetesen kezeltük a témát :)
Ezt nem értem.A párod elkísér a wc-re???
Vagy te beszámolsz mindenről???
Akármennyire cikinek is érzed, nem egészséges visszafogni, pláne nem napokig...
Már a kérdés is hülyeség. Szerinted mást mit csinál? Napogig visszatartja? Ha meg összeköltöztök, akkor onnantól kezdve örökre?
Hát a párod is nyilván szokott, szóval miért lenne ciki? :))))
Egyébként én is szívesen viszem haza ;)
hát nekem nagyon kínos...tudom ez most sokaknak egy hülye kérdésnek tűnik,de nem tudom hogyan lehet természetesként kezelni:S
Ez egy természetes dolog, nem lehet visszafogni! Ez nem lehet ciki...
Szerintetek ciki ha a párunknál vagyunk pár napot és hát...nahy WC-znünk kell?:D Ki hogyan kezeli ezt?
További ajánlott fórumok: