Szerintetek ciki ha a párunknál vagyunk pár napot és hát...nagy WC-znünk kell?:D Ki hogyan kezeli ezt? (beszélgetés)
Nem szoktam felrebeszelni,de lehet most azt teszem,en mindenestetre egy eleten at halas leszek a szuleimnek,mert nem fenykepezgettek meztelenul es nem mutogattak senkinek a meztelen kepeimet.
Lehet felrebeszelek,de az is lehet,hogy 15 ev mulva a lanyod fogja cikinek tartani,ha vki esetleg a netrol lementi es az orra ala dugja!
Kezdeményezd Te, csak úgy lazán, ha legközelebb wc-re kell menned. Ki tudja, lehet a párod is görcsöl ez miatt. Meg kell beszélni a problémákat, már pedig ez elég nagy szerintem, ahogy felvázolod!
A végén lehet, tök jókat fogtok nevetni!
Köszi!!!
:-D Nem tom mi baj van a babómmal????Ez hogy jön ide?Hogy lehet ezt egy lapra tenni?
Nem tudsz becsukni egy plusz ajtót, míg wc-n vagy? Mondd neki, hogy neked "nagydolgod" van és zavar az egész, hogy ő esetleg hall belőle valamit...
Én annak idején beküldtem a szobába a párom. :)
Nincs ennyi bizalom nálatok?
Ennyire nem tudtok lazák lenni??
mondjuk itthon nem olyan a wc-direkt :)
máshol hát igen,alkalmazom :)))
hú basszus :D
Én olyat hallottam, hogy valakinek a kezében maradt a lehúzó, és csóri ott állt, már mentek megnézni mi van vele :D
Hú azt a mélywc-t de utálom, az még hagyján, hogy csobban, de a víz is fröccsen :(
Én pl. a munkahelyemen még pisilni sem tudok ha a mellettem lévő wc-ben is van valaki. Hiába kell már nagyon pisilni, egyszerűen nem megy.
De: az élettársammal ilyen jellegű gond már nincs. Pedig én is leküldtem minden baromságért a boltba ha kellett:D
Annó régen kérdezték, hogy összeszoktunk e már, merünk e egymás előtt pukizni.
Hidd el, idővel javul a helyzet.
Szerintem meg egyaltalan nem butuska sot!
En 30 vagyok es meg igy is ciki,holott 9 eve vagyunk egyutt,es egymas elott nem szoktunk szellenteni sem... az mar a tiszteletlenseg jele!!!
Nekem pl az is ciki,hogy a lanyod meztelen feneket es testet felteszed nyilvanos oldalra,szerintem ez nagyon intim dolog.
épp ezért én a Heledben nem is a kakilással foglalkoznék inkább, hanem a bizalommal.
Hogy miért felületes még mindig?....