Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szerintetek ciki ha a párunknál vagyunk pár napot és hát...nagy WC-znünk kell?:D Ki hogyan kezeli ezt? fórum
Szerintetek ciki ha a párunknál vagyunk pár napot és hát...nagy WC-znünk kell?:D Ki hogyan kezeli ezt? (beszélgetés)
Hát ehhez csak annyit, hogy melóban egy kis ablaktalan lyuk a wc, ahol minden szag megmarad jó vastagon, mégis járunk nagywc-re is, mert mit csináljunk? Sőt, multkor egy pasi kollégámnak még papirt is adtam be, mert szegény majdnem ott ragadt :DDD
Na jó. Figyi Hell, tök komolyan, miért nem nálatok bandáztok akkor? És probléma megoldva...nehogy már otthon is visszatartsad...
Kben, viccet félretéve, (most aki kicsit érzékenyebb, ne olvasson tovább...)olyan bélcsavarodást összeszedhesz, hogy utána egy életre nem lesz gondod a wc-n alkotással. Sőt, vissza is sírnád a wc-n ülő időszakot, ha egy zacskót kapnál a hasadra...---nekem is volt, de nem emiatt---de hangsúlyozom, csak volt !!!malac leszek, de élvezd, hogy ülhetsz a wc-n !!!
bár ne haragudj(atok) ez mehetett volna privátba is...
Csak egy egyszeru peldanak szantam,nem temanak. Ha tudom,hogy ez kerekedik ki,inkabb nem is irok ide... :-((( Ha leszallnatok a temarol,nem lenne gond.