Szerintetek a férfiak mit találnak egy nőben a legszexisebbnek? (beszélgetés)
Igen !Ez így van!Tökéletes vasárnapi ebéd!:D)!
De tudod ,ha épp nincsenek aprólékok,akkor ezt is fel lehet dobni,például azzal,ha csak a kötény van rajtam!:D)
Az valami kaja? Fúj!
Legjobb a húsleves, rántotthús, újkrumpli, kovi ubi és almásrétes. Az asszonynak minden vasárnap ilyet kell csinálnia!
Újjabb verzió!
Egy nő mindíg maradjon nő,bármilyen körülmények között.Ha bókot hall ne emelje büszkén fel a fejét ,hanem lehetőleg piruljon el ,és szendén szemlesütve mosojogjon(eszébe ne jusson igazat adni)!Hagyja magát befolyásolni döntésekben(melyik étterembe menjenek vacsorázni),és ne próbáljon túlzottan magabiztosnak látszani.
Nem akarom tovább ragozni,a lényeg hogy a feminista jellemvonásokat felejtse el,ha szexi akar lenni,vagy maradni egy férfi számára!
sbrn! Ide másolom, hogy könnyebb legyen válaszolnod:
Azért tegyük hozzá: Amikor meglátod, akkor mégis a kinézet az ami elindít, vagy eltérít téged... Mint ahogy mindenkit. Csak az után ismerheted meg a "lelkét"... (Mondjuk a mai világban neten már lehet az is, hogy előbb ismered meg a gondolatait, mint a kinézetét, de ez sok kellemetlen meglepetést is tartogathat...)
Pl beöltözik Hupikék Törpillának, vagy valami másnak, s elfelejted a neten megismert gondolatait? Mire gondoltál, amikor ezt írtad?
Lszí, lszí, lszí...
A felületeket nem csak támadni lehet.
Ha valakire gondolok most, pl a masszírozás jut eszembe.:)))
Ez nem biztos, hogy így igaz.
Van olyan, hogy egy férfi beleszeret valakibe a pille súlyába, hogy egy arasszal átéri a derekát, a szép arcba, tekintetbe. Aztán rájön, mennyivel jobb neki egy NŐvel együtt élni. Akinek nőies mutatói vannak: a jelzésértékű mell helyett igazi szilikon nélküli mellei, akinek nem kell félni hogy az első érintéskor összetöri a csontjait.
Nem biztos, hogy csak a képeslap vastagságú nők tetszenek a férfiaknak. S mitől NŐ egy NŐ?
Talán mert nem KISLÁNYos, mert nem FIÚS, nem NAGYMAMÁS. Egyszerűen NŐ. A viselkedésében is.
jaj-jaj.. mostmár szerintem kissé összekeveredtek a fogalmak.. az hogy valaki szimpatikus nem feltétlenül áll kapcsolatban azzal, hogy külsőre tetszik-e.. (nálam legalábbis a szimpátia és az esztétikum két külön dolog!:))
egyébként ügyesen levezetted a lehetőségeket!:))
én végig a 2. verziódról beszéltem, és erre írtam, hogy adott körülmények között ez a "sose vinne ágyba"-dolog megváltozhat (=egyszercsak a szerelem apró és parányi csírája kezd sarjadzani az ember szívében, ami aztán szárba szökkenhet, az eredeti koncepció ellenére..:))
de a jelek szerint ezzel kapcsolatban teljesen mások a tapasztalataink!:))
még csak annyit kérdeznék, hogy mi ez a negatív felhang..??? => "Főleg nőknél..."
valamelyik nap még azt írtad, hogy nem szereted a nemek közötti megkülönböztetést és az általánosításokat..:S
Nemtom... Én sok helyen dolgoztam már és eddig még sosem "ismerkedtem" össze olyannal, aki nem volt szimpi a legelején. Sőt, inkább az szokott lenni, hogy valaki szimpatikus, de mikor megismerem, akkor jövök rá, hogy "felejtős"... Főleg nőknél... Egyből eldől, hogy:
- nem szimpi = nem keresem a társaságát
- szimpi, de nem tetszik = jókat dumálok vele bármiről, de sose vinne ágyba
- tetszik, de lelki rémálom = max. agymosás után jönnék vele össze
- tetszik és szimpi = vele bármit, bárhol és bármikor...
a felhozott példámnál (számomra külsőleg kevésbé esztétikus ember baráti körben, munkahelyen) nem látok "más megoldást", csak a fokozatos megismerést..
esetleg: szóba sem állsz vele.. de azt meg miért ne tennéd?! hisz csak egy kolléga, ismerős..
és ha már kommunikálsz vele, akkor lehet, hogy tud rád hatni a szövege, humora, belső tulajdonságai által az, aki a külsejével első találkozáskor nem.. szerintem..:))
(persze nem törvényszerű, az is lehet, hogy egyáltalán nem jön össze..:))
no meg ez már tényleg ilyen szerelem-szagú dolog..:)
a pasim szerint:
(megkérdeztem tőle)
a csípőjét
:)) nem feltétlenül erre gondoltam, és szerintem ez nem is feltétlenül van így..
én pl. ha megismerkedem valakivel (term. pasival..:DD), akkor gyakran átvillan az agyamon, hogy "mi lenne, ha.."..;)) az már egy másik kérdés, hogy ha pozitív is a gondolatmenet végkifejlete, akkor sem feltétlenül teszek annak érdekében, hogy legyen is valami..
előfordulhat olyan is, amikor "muszáj" kapcsolatban lenned/maradnod a számodra külsőleg nem tetsző emberrel (pl. közös munkahely, közös baráti kör) - és így rákényszerülsz, hogy megismerd.. és ennek következtében változik meg a véleményed és szépül meg a szemedben ő..
valami ilyesmire gondoltam..
(és egy réges-régi történet alapján, tapasztalatból beszélek - szóval csak semmi cáfolat!!:))
Ez így korrekt. Mozogni jó, én is szeretek, meg sokan mások is, de a cél nem ugyanaz. Én a mozgásban a mozgást szeretem... Nem a centiket méregetem.
A nejednek igaza van, hogy nem izgatja magát saját maga miatt.
Jól tetted, hogy élni hagytad őket karostul, így nekik is lett lehetőségük meghízni egy kicsit. Tudod, az évek...
Egyébként sosem kedveltem a fitness-teremből éppen kiesett kigyúrt fickókat. Ízlések és vélemények különbözhetnek. Nem?
További ajánlott fórumok:
- Mi az igazán jó párkapcsolat titka? A férfiak mit értékelnek a nőben?
- Sokan sírnak, hogy nem találnak munkát. 10 napja feltettem egy apróhirdetést, hogy könyvelőt keresek. Senki nem jelentkezett. Hogy is van ez
- Normális a hatalmas korkülönbség párkapcsolatban?Mindig a jóval idősebb férfiak találnak meg, és már kezd zavarni, nem tudom, mit tegyek....
- Miért mindig ilyenkor találnak meg?
- A rák ellen miért nem találnak ki még semmi ellenszert?
- Hogy érzitek: a hasonló emberek találnak jobban egymásra, vagy inkább az ellentétek vonzzák egymást?