Szerintetek a férfiak mit találnak egy nőben a legszexisebbnek? (beszélgetés)
akiben az egyik nem látja, meglátja a másik..:)
de ezt már valahol lent kifejtettem valamikor..:)))
nem minden nőben látják a nőt...
(inkább Alice Cooper avagy Al Pacino :)) és igen a csúnyák előnyben :D)
Azt ha "NŐ"...a nő!Minden cullang nélkül!:DDD)
(Jacket megtartom...nám.....szóval nem dobnám ki az ágyamból,hiába én a csúnya pasikat szeretem!)
Hugh Jackman :), szálkásnál kicsit már izmosabb, jóképű, sármos, vagy Clint Eastwood is kb ugyanez a kategória, csak ne játszaná a díszbarmot mostanában az interjúiban... :(. Al Pacino csak sármos :).
Jeck tied :) hehe
Na jó szóval elég az off-ból, vissza a mit tartanak a férfiak egy nőben a legszexszisebbnek?
Al Pacino nem jóképű?????Akkor ki az?????
Számomra Jack,a tuti nem jóképű de sármos(nagggyon sármos)jelölt.Igazi hétköznapi,de nagyon férfias férfi!Imádom!
Na ,most akkor jó képű vagy nem jóképű?????Al Pacino....őrült jóképű!!![{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Johnny Depp[{[{[/A]}]}]...cuki.
Alice Cooper...nos talán egyedűl ő az aki megfelel,a nem jó képű,de sarmos kategóriának!
mármint az ilyen "inas" pasikra gondolsz..?:)
(hehe, nem foglalkozását tekintve persze..:D)
de azok meg általában nagyon-nagyon vékonyak, nem? (az én ismeretségi körömben legalábbis)
húú, ez elég radikális valóban.. ezek szerint Te inkább szálkásítassz..? (kb. ezzel az utolsó szóval ki is merítettem a testépítős-tudományomat..:)))
Viszont a napi 5-szöri étkezést mindenhol olvasom (akár egészséges táplálkozás, akár rendszeres sport témában)! Persze nem kell az embernek degeszre tömni magát mind az 5 alkalommal, de állítólag anyagcsere szempontjából is jobb a "többször, kevesebbet" elv..
De mit iszol napközben? Ásványvizet..? Mert ezen kívül minden másban van szénhidrát és/vagy fehérje..
Én ezt tutira nem bírnám ki egyébként (ahogyan Te kajálsz), már délután kipurcannék az éhségtől..:)
A kimondottan szálkás típust szeretem, akit hidegen hagy a konditerem :), de mondjuk nem ez a lényeg, hanem belülről kell tetszenie nekem :), de ha még a csomagolás is pont jó, akkor nyert ügye van :D.
De csakis a testépítéshez, tömegnöveléshez értenek... Az intelligencia meg nem ettől függ :)
részemről a félig kigyúrtakkal semmi gáz..:))
a marhára kigyúrtak már valóban túlzásnak tűnnek sokszor.. számomra inkább félelmetes egy méretes kar és felső test, semmint szexi.. olyan kis egérkének érzi magát az ember mellettük..:DDD
nem IQ bajnokok..? ez relatív.. a testépítéshez, tömegnöveléshez és zsírégetéshez nálam pl. klasszisokkal jobban értenek..:)
Neeem! Csak nyilván nem tudsz olyan lenni, mint a párom :)))
Jártam edzőterembe, így a marhára kigyúrt, vagy félig kigyúrt fickókból éppen elég volt :). Illetve fotóztam beképzelt modelleket is, akik szintén a dudoraikra voltak marha büszkék, majd gondoltak egyet és kikezdtek a fotóssal :-O, azt hitték a balgák, hogy bármit elérhetnek vele, vagy bármit elérhetnek nálam :). Mind tévedett, dehát nem IQ bajnokok ugye... :)
Kb egy árban van a gépi és a kézi mosó, legalább is ez a mosó árait hasonlítva a "kagylós" gépimosó áraihoz. A fényezés a kocsin meg nem hiszem, hogy olcsó... így ezért a kézi mosó.
Azé nem annyira ingyé van, mert benzin azért megy, amit nem fizetnek :(, de legalább kéthetente eljárok mosóba, tehát egálban vagyunk :).
Jaja ismerem a saját magam mosom a kocsim - akciót, nyakig vizes leszek és a kocsi sem lesz tiszta :-O.
húú, látom elszabadult a fantázia autómosás terén..:DD
Fawkes, így eccerű mosóba hordani: hogy ingyé' csinálják..:)) én azért hordom időnként gépibe, mert az ócsóbb (mármint a kézinél, nekem nincs protekcióm..:)) - az autókámat meg már pár köcsög így is elintézte itt-ott..:(
De ha ki szeretnéd próbálni az autómosás örömeit, egyes benzinkutakon lemoshatod magad is!:) Csak vigyél váltás ruhát, mert a nagy nyomású slag klasszul fröcsköl minden irányba..:D
sbrn, a 619-es teccett!:DD igaz, az első mondatnál kissé elkerekedtek a szemeim..:DD
További ajánlott fórumok:
- Mi az igazán jó párkapcsolat titka? A férfiak mit értékelnek a nőben?
- Sokan sírnak, hogy nem találnak munkát. 10 napja feltettem egy apróhirdetést, hogy könyvelőt keresek. Senki nem jelentkezett. Hogy is van ez
- Normális a hatalmas korkülönbség párkapcsolatban?Mindig a jóval idősebb férfiak találnak meg, és már kezd zavarni, nem tudom, mit tegyek....
- Miért mindig ilyenkor találnak meg?
- A rák ellen miért nem találnak ki még semmi ellenszert?
- Hogy érzitek: a hasonló emberek találnak jobban egymásra, vagy inkább az ellentétek vonzzák egymást?