Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Basszus. Szórakozik velem a hoxa :)
Néztem, hogy ki vagy és akkor láttam, hogy ma küldtem jelet, erre megnéztem, hogy te mit küldtél és a saját adatlapomon láttam a férfit, erre hittem , hogy te az vagy.
Na mind1 :))))
Na ezt rohadtul benézted!!!
Nő vagyok a javából!:)
...majd gondolkozom tovább ezen az ügyön,ja, meg tanulok az unokámtól sok mindenféle rövidítést is...
:))
:)))
Fülön csípjük, kivasaljuk, aztán csipeszzel megint fülön csípjük és kiteregetjük :)
Jó a sorrend nem biztos, hogy működőképes :)
Elkezdtem olvasni ezt a fórumot, mert a címe felkeltette az érdeklődésemet.
ÉS BELETÖRT A BICSKÁM !!!
Nekem ez az egész egy Hacsek és Sajóra emlékeztet.
Csak azzal a különbséggel, hogy a Hacsek figura állandó és különböző Sajók veszik kezelésbe, majd ahogy kimerülnek, jön az újabb Sajó.
Hacsek meg csak mondja a magáét, csak az a baj, hogy egyre kevésbé szórakoztató.
De ha éppen megunjuk ezt a bohózatot, menet közben rejtvényfejtésre is van lehetőségünk.
Szóval, itt a témához nem fogok hozzászólni, mert totálisan reménytelen, de időnként be fogok nézni, mert a vérnyomásom elég alacsony és ez a fórum a vérnyomás emelésére tökéletes!
..azért néha-néha, így is fel-fel tűnök... (de csak azok számára akik már régebb óta olvasnak)
:))
Na szóval az élet értelme mondjuk egy példával:
- Joe-nak valószínűleg az lenne a sorsfeladata, hogy kilépjen az önsajnálatból és tegyen az életéért
Mindenkinek van 1 vagy több olyan dolog, amire hajlamos, olyan dolog ez, ami nem előnyös se a maga se más számára.
Az életünk értelme az, hogy ezeket a tulajdonságainkat fülöncsípjük és kijavítsuk.
Persze erre néhány embernek beugrik azonnal a reflex, hogy vagy "el kell fogadni a hibáinkat, miért is kellene azokat kijaítani". Ki lehet próbálni a különbséget. Ha nem javítassz, akkor kapod érte az élettől a magadét. Akármennyire ügyesen fogadod el :)
Ha kijavítod, akkor egyel előrébb tartassz és kellemesebb szinten kezd működni az életed.
Ez a fejlődés.
"...nekem sohasem azzal van a bajom, akik ilyenek, vagy olyanok; hanem azokkal, akik egy-egy sor után 'minősítenek', vagy helyettem és nekem még a célomat is kitűzik... "
Akkor neked is azokkal van bajod, akik ilyenek, vagy olyanok :))))
...nekem sohasem azzal van a bajom, akik ilyenek, vagy olyanok; hanem azokkal, akik egy-egy sor után 'minősítenek', vagy helyettem és nekem még a célomat is kitűzik...
DDD
Sohasem éreztem azt,-s remélem így is van- hogy kárt okoznák bárkinek is azzal, hogy fejjel lefele mutatom meg a világomat...:))
De azért még törekszem, én vagyok az öreg Sam :-))
De nem offolok tovább.
Nem, csak úgy vagyok vele van elég sok fórum ahol a felhasználók nem rébuszokban beszélnek, hanem egyszerűen, érhetően.
Ha van választási lehetőségem én inkább őket választom :-))