Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Ez az a kijelentés, amivel valószínűleg sosem fogok tudni egytérteni, hiszen honnan tudnád, hogy lesznek dolgok, amikre mástól ne kaphatnék választ? Ez olyan, mint egy jóslat :)
Ezt így gondolod, de nem tudhatod :)
Az, hogy a fizika nem számol negatív energiával, attól az még létezik.
Van egy egyensúlyi állapot. Ha ez lefelé billen, akkor annak a helyére kell, hogy menjen máshonnan energia. Így a kibillenés valójában negatív energiát teremtett.
Az univerzum az egyensúlyra törekszik.
Ahogyan valaki pozitív energiát sugároz feléd, akkor fel tudsz vele töltődni, ha negatívat, akkor lehangolódsz és elkezdessz te is alacsonyabb energiaszinten működni, mint ami jót tenne neked.
Az alacsony energiaszint megbetegedéshez vezethet az optimális meg egészséges működéshez. Tehát a negatív energia a viszonylagosságból értendő. Az optimálishoz képest negatív.
Az egyensúly az, amikor se nem nyomod túl és nem is mész alacsonyra, így nincs amit ki kellene egyensúlyozni, tehát egyensúlyban vagy.
Nagyon fontos, hogy hol tartunk egyébként, mert az határozza meg az életminőségünket. Ha hátrébb, mint ahol egyensúlyban lennénk, akkor feszültséget érzünk.
...lesznek dolgok, amire nem kapsz választ MÁSOKTÓL...
:))
Látod ez az a dolog, amiben 'hadakozunk', mert sohasem az a lényeg, hogy hol 'tartunk', hanem az, hol vagyunk...
Befektetett munka-energia(), mindenben s mindenhol van, balgaság lenne ezt visszaigényelnem bármitől, bárkitől...
Azt még mindig nem értem: hogyan lehet az 'energiát' pozitívnak, vagy negatívnak 'használni'.
(eredetileg, nincs előjele: most még mindig, az 'energiavámpír' miatt mosolygok. Na, nem tetőled származik ez a kifejezés.)
:)))
Szerintem a sikerek is meghatároznak minket. Mind két rész azt mutatja, hogy hol tartunk. A siker befektetett munka eredménye. A kudarc valaminek a figyelmen kívül hagyásának az eredménye. Mind kettőből sokat lehet tanulni. A kérdés, hogy tanulunk-e belőle.
Ami fontos, azokra a kérdésekre meg van a válaszom. Nekem speciel :) Úgyhogy attól nem félek, hogy lesz, amire nem kapok :)
' Nem a sikereink határoznak meg minket, hanem az, hogy egy-egy kudarc után, hogyan tudunk talpra állni.'
' Lesznek dolgok, amire nem kapsz választ...'
Még örültem is neki,hogy valaki nem 19-nek néz:)
Egyébként a frufru miatt voltam kislányos,de megszabadultam tőle >)
:)
Már csak 4:)
De egyébként pont a hétvégén néztek 30-nak:)
Szóval ha innen nézem már elkésett:)
Ha így belegondolok,még nem tudnék nyugodtan távozni.
Amellett,hogy szeretnék én is még néhány helyre eljutni,a legfontosabb,hogy a gyerekeim nincsenek olyan korban,hogy el lehetne engedni a kezüket.
Szerintem nem vagy túl nagy igényű :)
Majd évről évre megírjuk itt egymásnak, hogy melyik pontokkal csökkent a bakancslistánk :)
Nem titkosak, legálisak.:))
Szeretném azt megérni, hogy a fiaim a saját lábukra állnak és érzelmileg egy egészséges, biztos alapokat adó gyerekkoron vannak túl.
Szeretnék pár helyre eljutni a világban (merj nagyot álmodni: Seychelle-szigetek, Grand Canyon, Teneriffe, Róma, Brazília, stb.).
Szeretnék még tanulni és örülnék annak, ha "belőlem" is tanulhatna valaki.
Szeretném legyőzni egyszer egy siklórepüléssel a magasságtól való félelmemet.
Szeretnék nagyon sokat fotózni.
Szeretnék úgy éveket eltölteni, hogy teljes harmóniában vagyok magammal és a világgal, semmi problémám nincs.:)
Túl nagy igényű vagyok?:) Lehet. Ha ebből 2-3 (legfőképpen az első) megvalósulna, akkor már nyugodt lennék...:)