Szeretnék, de nem merek (beszélgetés)
Hát,igen szörnyű volt. Köszönöm,nem volt és nem könnyű az életem az biztos...
Nagyjából igen. Sokan zombik lennének, ha gyermekként átélték volna, amit te, és pont te próbálod az elesetteket, betegeket vigasztalni.
Köszönöm. Vissza-vissza térő problléma. Köszönöm,én is remélem... Bár,ma is ramaty a közérzzetem sajnos..
A fórum témáid alapján legtöbbünk rögtön rá jön hogy ki vagy. De nincs is ezzel gond szerintem.
Jobbulást. Remélem nem komoly…. Na ez az önkénteskedés jól hangzik. Remélem össze jön.
Köszönöm neked is a kedvességedet. Van felnőtt kifestőm,szoktam néha színezni. Köszönöm,aranyos vagy. Tudok venni gyöngykirakót vagy ilyesmit is. Meg most tervezem az önkénteskedést megint a gyerekosztályon,csak megint közbe jött egy egészségügyi problémám előbb azt kell rendeznem.
Köszönöm kedves szavaid! Ezek szerint tudod miken mentem keresztül,ismered a teljes történetemet?
Ez így van, a gondolataid elterelésére ajánlottunk több dolgot. Pl kézi munka stb. Van interneted, millió video van ahol meg tudsz tanulni, kötni, horgolni, gyöngyöt fűzni vagy nagyon népszerűek a gyöngykirakók vagy a számfestők. Valami ilyesmi elfoglaltság is sokat segítene hogy ne a nem megfelelő dolgokon agyalj. Van lehetőséged elmenni mondjuk egy pepcoba, Teddybe, kikbe valamikor? Ha érdekelnek ilyesmi dolgok ott sok minden van, olcsón. Ha nem tudsz eljutni, akkor szívesen küldök neked párat postán amikor otthon leszek 3 hetet július végétől.
Ne ítéljetek olyan embert, akinek a teljes történetét nem ismeritek. A depresszióval élőkbe nem belerúgni kell, hanem emberséggel fordulni feléjük, kezet kell nyújtani, ha a földön van, hogy felsegítsük. Annyi rémség történt vele.
még nem próbálkoztam. hétvégén itthon volt párom,azóta nem volt rá alkalmam. nem győztöm az orvosokat járni :( most is megyek mindjárt. egészséges meg beteg nem ugyanaz
Hogy haladsz a hobbi találással? Kerestél, próbálkoztál valamivel? Mi a helyzet a sütivel, kajával való kedveskedéssel a párodnak? Rendszeresen adunk neked tippeket milyen irányba próbálkozz esetleg, van amivel egyáltalán probalkoztál már?
Bánt téged az élet.
Mit akarsz a pasitól?
KIs település ahol élünk. Sajnos mindenhová kocsival jár. Igen,jó lenne megtudni. De ahhoz találkoznunk kéne
KIs település ahol élünk. Sajnos mindenhová kocsival jár. Igen,jó lenne megtudni. De ahhoz találkoznunk kéne
Köszönöm. Tényleg nagyon unatkozom...
lelked rajta,bántsál csak :(
Sajnos utána lenne más amin kattog. Ezt nem bántásból írom, de szegény unatkozik ezért van valami mindig amin agyal. Annyira jó lenne ha találna valamit, amivel lefoglalná magát.
Tuti nehéz, de legalább megtudná, hogy merre, hány méter?
Ebbe így belebolondul, muszáj meggyőződnie, viszont szeretik-e?
Hogy ebből mi lenne, Isten tudja, de a férjével is csak "társbérlők" szinte idegenek.
Nem tudom elképzelni, bármelyik forgatókönyvet nézném, hogy jól süljön el. Egyiktől sem lesz jobb otthon.
Ne is tedd meg. Viszont úgy tudom, nem egy hatalmas település, ahol élsz. Biztos tudod, mikor találkozhatnál vele, pl. mikor jön haza a munkából.
Ha meglátod, sétálj oda hozzá, és köszönj rá, pl.: Szia, Sanyi, hogy vagy? Régen találkoztunk, mi történt veled az eltelt időben? Ha szimpatikus vagy neki, megáll beszélgetni, esetleg meghív egy kávéra.
Ha elutasító, akkor megnyugszol, hogy ennyi, muszáj elfeledned az álmaid hercegét.
Tedd meg ha ez kell hogy elengedd ezt a 30 éves ábrándozást.
Rossz gondolat, szerintem zokon venné amiért az anyját belevonnád.
Sulis korodban?😄
Azt kívánsz mait akarsz! Nem zavarsz.
Csak unom, hogy lépten-nyomon ez a nyavajgás megy.
Nem válaszoltál. Mit akarsz a pasitól?
Köszi,erre van szükségem kioktatásra. Egyébként tudta hogy anno hogy szerelmes vagyok belé,még sulis korunkba. kívánom,érezz te is olyat ami ellen nem tudsz tenni és oktassanak ki
És mit akarsz a pasitól?
Ha jól emlékszem a történetre, te házas vagy. A pasi pedig soha nem tudott rólad, nem ismer, még csak a kezed sem fogta meg soha.
Felnőhetnél már!
További ajánlott fórumok: