Szeretkezés vagy szex. Mi a különbség? (beszélgetés)
Egyszerű: a szeretkezésbe érzést is viszel, nem romantikát, hanem érzést, a szexben meg csak érzelem nélküli aktus van.
Tudjátok mit, szerintem közösülni szoktunk. :P Ez a hivatalos kifejezés.
igen,igen!
végre valaki!
másképp nem lennének boldog párok
Mi a különbség?
Hát, a végeredményt tekintve semmi!:D
Tudod ha ez a villag egy forma emberekbol allna elunam az eletem
Jo, kulonbozoek vagyunk, mindenkinek mas jelent a sexualitas. Mostmar en sem akarok lefekudni senkivel a paromon kivul, de nem banom, hogy van osszehasonlitasi alapom. Es nem emlekszem rajuk rossz erzessel.
Lehet furan hangzik de attola hideg fut vegig a hatamon. Sot azt is akit tudttam ,hogy a ferjem lesz akoriban lepesenkent jutott el hozzam
Ez a lényeg: a mindkét fél. De magadat cáfolod.
Ő is értse meg, ha nincs kedvem.
szerintem az igazi szerelem ami szeretete alakul onzetlen minden teren.De ez mind 2 felrol ervenyes kell legyen
Na errol van szo. Egyebkent szerelem nelkul is lehet sex. Sot az sem rossz!
Értem, hogy szívvel teszed, de hol maradsz Te?
Ha nincs kedvem, nem fekszem le vele. Ha ezért elmegy csontot rágni, akkor tegye.
Valljuk be...vannak olyan nők is akik nem szeretik a romantikát.
nekkem mast jellent
1) Adok mert sokat kapok ,minden terren
2)onzetlenseg
3) inkabb egyel itthon hust mint mas hol csontot.
Nem erzem kotelesegnek, szivesen adom magam
Amik, valljuk be, a mi titkos vágyaink is:D
Általában a nők szeretkezni akarnak,előjáték stb,romantika,de a férfiak többsége szereti a vad szexet,nem mindig akarnak romantikázni,egy szenvedélye mindent bele adó,mindent bevállaló dögöt akarnak aki kielégiti titkos vágyaikat.
Persze, a fórumindító megint feldobott egy témát, és magunkra hagyott:)
Szerinteem a szeretkezés kicsit lájtosabban kivitelezett cselekedet:) gyenge csókok, romantika...egy prostival pl. nem lehet szeretkezni, csak sexelni.
Ez nem szex. Ez inkább olyan kötelesség, én nem tenném.
A szex az Neked is jó, vad, inkább szenvedélyes, mint szerelmes.
Miert? Nem erttem mire celzol.
Akit nem szerettek az ne merjen hozzam erni. Szex? Tallan. Ha szex az t jellenti ,hogy en most enm hianyolom ,de mert a ferjem vagy... Soha nem utasitanam vissza, jo felteve ha egeszsegi problemaim lenenek...
na ezért nem értik meg egymást a nő meg a férfi,a legtöbb konfliktus ebből adódik.
Jo de azt sem ugy kell elkepzelni szerintem mintha kutyak lennenek. Az hazudik aki meg soha nem "sexelt" csak szeretkezett.
Akkor en csoda bogar vagyok ebbe a temaba is . Romantika nelkul elkuldenem setalni .
Lehet.
Van amikor csak a vágy van, nincs kedve az embernek romantikázni.
Akkor az már szex, hiszen a test követeli a magáét.
Hogy lehet szexelni csak olyanal akit szerettek?
Szerintem lehet azzal is csak sexelni, akibe szerelmes az ember. A sex szamomra az amikor a testem vagyakozik, ugymond ki van ehezve. A szeretkezes az amikor a teljes lelkemmel kivanom a masikat es jobban mint a testet, amikor a lelket akarom erezni, ez a legerosebb.
Ha van párod, abszolút hangulatfüggő, hogy szex vagy szeretkezés.
Ha alkalmi kapcsolataid vannak, az inkább szex, bár itt is van kivétel.
További ajánlott fórumok: