Szeretkezés vagy szex. Mi a különbség? (beszélgetés)
De van no aki nagyon jol foz mindent . es mashoz nem ert. Folleg ha egy kis szerelemel van fozve...
Én legalább leírtam az adatlapomra, nehogy valakit félrevezessek. :-))
ÁÁ, senki sem ezermester... :-))
Végül is nem:DDD De azért kiváncsi lennék, hogy mekkora szád lenne elötte:DDD
Van olyan nő, aki mindent jól főz. Csak még nem találtad meg:)
Miért, itt csak szinglik és agglegények beszélgethetnek? :-)))
De még jobb ha egyszer ez főz, egyszer az... úgy változatosabb. Egyik ezt tudja a jól, a másik azt... :-)))
Azért nem semmi, hogy az adatlapodon kapcsolatban élőnek irod itt meg előadod magad...
A zasszony előtt is ekkora a "búra":?D
Azért a legjobb, ha mindkettőt ugyanaz a nő főzi Neked.
Ahogy érzed... nálam sok vizet nem zavarsz ezzel.
Vagy ha időnként mással is romantikázunk... bocsánat, szexelünk... akkor megmarad a varázs. Ahogy a csirkepörkölt után is jól eshet újra a mákostészta... :-))
A romantika csak a akkor romantika, ha nem mindennapos. A mákos tésza is varázsát veszi ha mindennap esszük. Szóval szerintem romantika csak ritkán jó.
3 legjobb dolog a világom: előtte egy konyak, utána egy cigi. Ez romantikus? :D
Kevésbé....de én is jelen:ODDD
"Valljuk be...vannak olyan nők is akik nem szeretik a romantikát."
Hol vannak?
Szerintem egy ember nem sokszor szeretkezik az élete során. A szeretkezés amikor a nagyon jó és kellemes testi élvezeteken kívül, a TUDAT hogy " VELE" csinálod egy "részegítő" állapotba hoz. A testi örömök mellett egy magas szintű boldogságérzet van, és egy egy olyan érzés, mintha kicsit spicces volnál ( alkohol nélkül).:) Nagyon jó dolog, de sajnos kevésszer élheti meg az ember ezt. Utána már ugyanezzel az emberrel szexelsz.:) A szeretkezéshez nem kell gyertya. Ha szeretkezel, annak nem kell különösebben megadni a módját. Ugyanis benned van. Egy jó szexet már fellendíthet egy pár gyertya.:)
A baratok is kulonbozhetnek
Gyertya van elleg, csak lehetoseg arra hogy olyan hosszu ideig egyedul legyunk nincs,.Viszont egylopot csok egy veletlen erintes egy pilantas feler 100 gyertya fenyes vacoranal
Nézd nem kell gyertyafényes vacsi, hogy romantikát tudj becsempészni. egyetlen szál gyertya is elég, ha vannak érzelmek.
A nők nagy többsége azt hiszi, hogy a gyertyafényes vacsi az valami-semmi, ha eröltetett menet van a két fél között.
Ha viszont érzelmek vannak, egyetlen szál gyertya , egy érintés is hangulatot tud adni ott ahol vannak..
O is sok olyat tesz amihez nincs kedve. Nem rrol van szo hogy o megerti vagy sem. O megerti , en nem engedem meg magamnak , mert en tartom onzesnek ha mindig magamra gondolok. Amugy van a romanoknal egy mondas" evess kozbe jon meg az etvagy":)
..akkor csak közösensültök:-)
Véleményem szerint:
Szex: mikor egymásra néztek, érzed, hogy iszonyúan kívánjátok egymást, és akkor durr bele a közepébe... Rövid és jó.
Szeretkezés: megadod a módját (fény, előjáték...) Hosszú, izgató, és jó :-).
Mikor melyik a jobb. Pl. most a gyerek mellett mi inkább szexelünk :-)), és nem akkor, mikor szeretnénk, hanem mikor mód van rá :-).
És szeretem a férjem (hétfőn múltunk hét éves házasok :-)), akár szexelek vele, akár szeretkezem.
Romantika? Hat ha gyertya fenyes vacsorara gondolsz , nallam olyasmire lehetoseg nincs. D e romantikazni , almodozni anelkul s lehet. Es hat van romantika erzelem nelkul?
Szerintem az a sex egy valfaja. :)
És mikor csak pettingelünk mindenfajta körösülés nélkül? :) Azt egyáltalán lehet szeretkezésnek mondani?
További ajánlott fórumok: