Szeretkezés vagy szex. Mi a különbség? (beszélgetés)
Megkérdezném: te melyik típust becsülöd többre?
Feleségül vennél olyan nőt, akiről tudod, hogy könnyen kapható és a fél város átment rajta?
szeretnék a pasik, mi, ha így lenne? :)
milyen klassz lenne, ha minden nő könnyen kapható, szabad préda lenne? és buja? ha nem kellene mindig azon törni a pasik fejét, hogy miféle trükkel varázsolnák le a nőről a bugyit? igaz, drága barátom? mily csodás paradicsom lenne a férfiak részére? de ne álmodozzunk uraim! hehe
Egyetértek, nekem is volt ilyen kapcsolatom. Úgy neveztem: Testi-lelki jó barátom:)
Minden adott volt, csak a szerelem nem.
Szerintem ugyanarról beszélünk.
Te a testi oldalát élvezed, ami nekem az csak üres testmozgás, mert közben a lelkem fázik. Neked nincsenek lelki igényeid, te azt másban keresed. Különbözőek vagyunk, mások az igényeink. De te akkor is csak szexelsz és nem szeretkezel. Te élvezed, ha jól megd...nak, de ezt nem mindenki élvezi...nincs ezzel semmi baj, csak ezt hivják testiségnek, más szóval bujaságnak, paráználkodásnak..:)
Nem értek egyet.:) Pontosabban én nem így működöm, tehát van az az oldal, amit te írtál, de van egy másik is. Nekem a két legjobban élvezetes szexuális kapcsolatom sem volt érzelem teli részemről. Az egyik jóformán szerető volt csak, na nem a szó szoros értelmében, tehát sem ő, sem én nem voltunk foglaltak, de kapcsolatnak nem nevezném. Másfél évig tartott, sokat beszélgettünk, utazgattunk is együtt, de a szex tartott össze minket és csodás volt! Eddig ez a pasi volt a legjobb, de most valaki éppen kezdi átvenni a helyét, és ez sem érzelmes kapcsolat részemről, de az élmény tökéletes!
Én azt vettem észre, hogy a férfiakkal addig jó igazán a szex, amíg nagyon szerelmesek nem lesznek, mert akkor az egész már nem testiségről szól és kevésbé hevesek.
A testnek kielégülés kell, a léleknek szeretet. Én a kettőt nem keverem. Nagyon bújkodós, ölelkezős, szeretgetős, becézgetős, cicás típusú nő vagyok, de ha szex van, az más, ott a test igényeit kell kiszolgálni. A testnek és a léleknek különböző dolgok kellenek, csak erről sokan nem vesznek tudomást. Hát ez a másik oldal, vagy egy másik oldal.:)
Ha mindenki így gondolná csődbe menne az összes vendéglő, vagyis nem is lenne érdemes megnyitni egyet sem. Mégis sokszor tele vannak.
Igen, a férfiak is okai annak, hogy a nők kevéssé bevállalósak, bár nem mindig tudom eldönteni, hogy belső igények, vagy társadalmi elvárások határozzák meg inkább egy nő viselkedését.
Szeretkezés sze ua..
csak az egyik szépen hangzik a másik meg olyan személytelen..
a szeretkezésben ott van az érzelem, a szexben csupán élvezet semmi más.
Valóban így van többen vagyunk nők akik érzelmek nélkül nem vagyunk képesek a szexre,én ezt azzal magyarázom,hogy elég amit itthon kapok,ha valami nem oké vagy kipróbálnék valamit megbeszéljük,ha valaki jól van lakva nem megy el vendéglőbe kajálni.Ha pedig még fér a pociba valami olyan amit soha nem ettem,hát itthon is el lehet készíteni,tudom nem olyan előkelő mint a vendéglőben,de ha a recepted megvan az íze ugyan az.
Persze kell lenni olyan nőknek is akiknek megy a dolog, hiszen így oldódik meg,hogy találtok magatoknak alanyt,de azért azt tudod,hogy egészen más a vélemény az ilyen bevállalós nőkről,mit mondanak róluk,és mit a férfiakról,mert ami nektek természetes,hogy hajt a véretek.....az ilyen nőket bizony nem választanátok életetek párjának.
Ne mond már azt nekem,hogy ha tudnád,hogy az asszony odavan valahol valamit "megkóstólni" nem bántana,szerintem piszkálná az önérzeted,hogy te azt nem tudod neki megadni.
Szerintem ha az ember valakit szeret, azzal mindig szeretkezik, mert mindig van érzelem is a dologban, hol több, hol kevesebb, de van.
Ugyan nem próbáltam (és nem is akarom), de kizártnak tartom, hogy olyannal le tudnék feküdni, aki iránt abszolút semmit sem érzek. Részemről érzelem mindig kell hozzá.
További ajánlott fórumok:
- Dugni vagy szeretkezni?
- Zavar ha a párod valahol pl. újságban, filmben, neten bombanőket lát? Nem érzed hogy összehasonlít, vagy különbséget lát?
- Óvszerrel vagy anélkül szeretkeztek?
- A férfiakat valóban izgatja a szeretkezés közbeni sivalkodás, vagy csak a nők egy része hiszi ezt?;)
- Mit tennél ha a párod nem igényelné annyiszor a szexet mint te, illetve hogyan dobnád fel a dolgot, hogy többször szeretkezzen veled?
- Újabban szeretek teljes sötétben szexelni, szeretkezni,...