Szerelmes vagyok egy nős férfiba... (beszélgetés)
a cirmike88 megjegyzés = kalandor185-tel, ami
szamóca 20-nak szól
Bocsi, csak automatikusan jelentkezett be, s a kishúgom is szerez a kisállatáról információkat, de most szegénynek meg kell szüntessem az adatlapját :)
"Te a másik, a megcsalt térfélről való vagy :)"
szerinted ez vicces?
Szia! igen vártam az ilyen kritikát, nem leptél meg, fel voltam rá készülve :). Mindenki a saját dolgaiba okos... osztod az eszet. Ez egy fórum, "meghallgattalak".
A sex azért nem történt meg akkor este köztünk, mert szarul érezte magát...s tök mindegy hogy volt e akkor kufirc vagy sem köztünk... ebből nem ez volt a lényeg, ha fogtad volna;), hanem az, hogy nem kamuzott, igen is elmondta még ezt is.
Nem veszem zokon a soraid, mert én már léptem... de tudod, ha egy kamu csávó lett volna, akkor ő is szedte volna a sátorfáját, s mivel kellemetlen lett ez az egész... fogta volna magát, s elmegy, v. akár keres mást. Ez nem így történt, ugyanis ő próbál küzdeni. Mondhatod, s írhatod, hogy akkor miért nem válik el... tudod, engem már ez nem érdekel. Sose nyaggattam ezzel, a pillanatnak éltünk, annak, hogy vagyunk egymásnak, s hogy ez milyen szép is volt.
A gyerek, pereskedés, stb... ez nem olyan, hogy bemész a boltba, s veszel egy kiló kenyeret. Én ezen nem is akarom őt keresztül vinni, nem is erőltettem, s ő sem hitegetett, ígérgetett. Addig amíg megy, megy...Én léptem ebből a helyzetből, mert én eddig bírtam. Nem ábrándoztam, hogy majd ő + én, stb... bizonyítottam, hogy szeretem, s írhatod a kritikát, de ő is nagyon szeretett, s ezt éreztem is. Az elején, mikor elkezdtük, s mikor sokat beszélgettünk, megbeszéltük azt is, hogyha majd jön valaki az életembe: elenged. Egyszer lett volna egy független férfi...de nem ment. Az én Szerelmemet láttam benne...s ekkor nem volt hű ő sem a szavához, csak anynit mondott: "tudom, az eljén azt mondtam, hogy ha jön valaki az életedbe elengedlek. Kicsim! Ilyet még nem éreztem, s ne haragudj, de ez nem fog menni." Akkor még én sem éreztem úgy, hogy egyből egy kapcsolatba kellene menekülnöm, s hát így Vele maradtam.
Tudod ezért az érzésért megérte. Marad egy sláger, ha ő volt az igazi, s ha itt, s most vége lesz: " Ha majd a másik, kevésbé jó lesz, legfeljebb rád emlékezem."
Tudod ebben a kapcsolatban sokat tanultam, minden téren, mint ahogy azt is megtanultam, hogy nem adok mindenki véleményére...ahogy a tiedre sem...megtiszteltél hogy reagáltál, hisz ezért van a fórum ;), de lepergett rólam soraid...
Apropó... Te hogy állsz a kapcsolatok terén? Csak mert még nem olvastam vissza.
Viszont van egy olyan érzésem, hogy Te a másik, a megcsalt térfélről való vagy :)... s azért van meg a véleményed sok mindenkivel szemben. Bocsi, ha tévedek!
én még 2 évvel ezelőtt is így gondolkodtam, mint te, hiszen (sajnos) rengeteg házasságban fordul elő a megcsalás, és akaratlanul is tudomást szerez róla az ember, pláne egy kisebb településen, ahol az emberek 70%-a ismeri egymást.
sokan csodálkoztak is, mert én mindig határozottan azt állítottam én SOHA nem maradnék együtt azzal, aki megcsalt. és lásd, hol tartok ma...
igazán okos közmondás:)
egyébként szerintem egyáltalán nem fröcsög itt senki.de mindegy.
szerintem nem fröccsögtem,ki kérem magamnak.próbáltam értelmesen írni valamit amit nem tudsz befogadni.
amúgy 32 ées vagyok.
nem kívánom neked hogy bármikor megtörténjed veled ez.
Kedves Sziszka75!
Nem volt időm végigolvasni a hozzászólásokat,(majd később ha ráérek)csak a Te kommentjeidet és a problémádat olvastam el.
Leírom én is a véleményem hátha segíthetek neked,gondolom ezért nyitottad a topicot.
Az én véleményem sem túl felemelő az ilyen kapcsolatokról.Persze én belátom,nem abba leszünk szerelmesek akibe akarunk,de a szívünk mellett nem árt a józan eszünkre is hallgatni.Először is amit leírsz az szerintem tipikus sztenderdnek mondható.Egy szegény rossz házasságban élő férfi szeretőt talál,akinek elsírhatja a bánatát a gonosz semmire kellő feleségéről,sajnáltatja magát a gyereke miatt(nem mellesleg ha valóban tekintettel lenne rá akkor nem állna fenn ez a helyzet)...stb....
Én erre csak azt tudom mondani,hogy aki rossz házasságban él,és úgy gondolja nincs tovább közös jövő,az mindig tehet valamit,változtathat az életén.Megalázni megcsalni a párunkat,főleg aki már gyerekkel is megajándékozott aljas gusztustalan elítélendő dolog!Bocsánat,nem megbántani akarlak,csak a véleményem írom ahogy én látom.Ha kicsit is tisztességes lenne a szeretőd,akkor nem téged gyötörne,hanem rendbe tenné az életét így vagy úgy,és tiszta lappal indulna,már ha valóban ezt akarja,új más életet.Én csak azt tudom neked javasolni,hogy lépj ki ebből a kapcsolatból bárhogy is érzel,ez nagyon méltatlan és megalázó a számodra.Ha valóban szeret és veled akar élni,hidd el megtalálja a módját,rendezni fogja sorait és megkeres.Ha meg nem,akkor nem kár érte,jobb elfelejteni mielőbb.De ha hagyod,hogy ezt játssza veled,akkor ez tarthat évekig is,amibe te tönkre fogsz menni.Majd akkor látod meg,mennyire kár volt rápazarolnod a drága idődet.Neked ez a férfi azt mondja amit hallani akarsz,látja,hogy sajnálod kitartasz mellette jó neked ez a helyzet is.Mert ha valóban szeret,jobban értékelné ha tisztességes akarnál maradni,és nem elégednél meg ezzel a helyzettel.Amin nem mellesleg csakis ő változtathatna ha akarna jajgatás panaszkodás helyett.Ha tisztességes lenne téged ebből kihagyna,ez nem rád tartozik(vagyis sajnos így már igen,mert bele másztál)Nem irigylem a helyzeted megmondom őszintén,az érzelmeidet megértem,de azt nem,hogy ilyen játékot játszol.Hidd el ha nem szállsz ki belőle egy idő múlva nehéz lesz tükörbe nézni bárhogy alakuljanak a dolgaitok.Én egyetlen megoldásnak a szakítást látom,aztán majd az idő eldönti mi lesz.Ha igaziak az érzelmek feléd a pasi részéről és valóban válni akar,akkor nincs mitől tartanod.De ne Te akarj lenni a családromboló,mert ez nagyon hálátlan megalázó szerep lehet.Senki nem lehet boldog más emberek boldogtalansága árán!!És ha ezt teszi most a feleségével,akkor nagy az esély rá,hogy veled is megtenné ha úgy alakulnának a dolgok.
Hát nekem ez a véleményem,ne haragudj ha van benne számodra sértő bántó,nem célom bántani.
Sok szerencsét neked,és kívánom jól dönts.
Nekem ez a véleményem, és ismerem magam, lehet fiatal vagyok, de már tapasztaltam bőven... Lehet nem élek 10 éve házasságban, meg nincsen 3-4 gyerekem, de remélem ha egyszer eljön majd az az idő, akkor nem kerülök ilyen helyzetbe! De ha mégis, nem valószínű, hogy több éves megcsalás után nem válnék el! És eltelhet akárhány év ezt akkor is így fogom gondolni! Mert ha bennem van annyi, hogy nem megyek félre velem se tegyék, mert én nem tudnék megbocsájtani! Ilyen vagyok! Mert ha a megbocsájtás egyenlő az elfelejtéssel, és azzal, hogy úgy vesszük mint ha megsem történt volna akkor én erre képtelen lennék! Max ha amnéziám lenne!:) De hogy lehet valamit elfelejteni főleg olyant ami fáj! És ne mondd, hogy ez nem jut eszedbe kesőbb! Az más, hogy nem beszélsz róla, de attól még emlékszel! Ahogy én is emlékszem arra, hogy x évesen apukám részegen majdnem megölt, mert berakott az autóba és nekiindult a nagyvilágnak, és bele is ment az első szembejövő autóba! Bár megbocsájtottam neki, de az ilyent hogy lehet elfelejteni? Szerintem sehogy! Ez benned marad! Ahogy az is ha megcsalnak! Tudom nem egy kaliber a két dolog ,de mindenre emlékszik az ember mert ilyenek vagyunk!
Dehát mit beszélek én itt, hiszen még csak 24 éves vagyok:)
De tudod lehet 50 évesen is valaki korlátolt és rossz gondolkodású, mint ahogy 24 évesen valaki érett gondolkodású! Hiszen minden ember más! Ha akarjuk ha nem!
..igen ilyen is van,és ebbe is van ráció.
de ott a férfi nem is akart megbocsájtani!!
gondolom.
Én arról írtam aki meg akar bocsájtani,és az együttélést választja nem pedig a válást!:):):):)
még annyi és nem akarok okoskodni,meg jósolgatni,de
majd igazán akkor fogsz tudni ezekre váladszolni,ha mondjuk legalább 10 éve együtt élsz valakivel,jóban rosszaban,betegségben,örömben,esetleg 1-2-3 gyermekkel,és lesznek esetleg rosszabb periodusok a házasságodban,és akkor történik meg a megcsalás.
Értem hogy mit mondasz,és valószinűleg egyedülállóként,vagy esetleg egy baráttal,én is így gondolkodnék,és megpróbálnám megértetni idősebb és valóban megcsalt nőkkel azt,hogy én nem bocsájtanék meg,mert ezt és ezt gondolom
De könyörgök,amíg nem vagy abban a helyzetben,és nem történt meg veled,addig ezek üres szavak,és fikció.
Nem akarlak megbántani,persze hogy lehet véleményed,de gondolj már bele:
ha tegyük fel,én azt mondom egy olyan ételre hogy nem szeretem,amit még életemben nem ettem, akkor szerinted reális véleményt tudok mondani?NEM!
maxumum belemagyarázok valamit,vagy csak gondolom,hogy nem szeretem,de tudni csak akkor fogom megtudni,ha megkóstolom.
Remélem értetted,és nem láttál bele semmilyen megbántani akarsát,vagy lenézést,mert nem volt benne!
Csak a tények.
Ami nem történt meg velem,arról nem tudok megfelelően véleményt nyílvánítani,hisz fogalmam sincs hogy akkor valóban mit tennék,csak az van,amit a mostani értékrendem diktál,és amit saját magamról gondolok!
De tudod te én mit gondoltam 10 évvel ezelőtt????
"tartásod akkor is lehet,ha megbocsájtasz,nem említed meg többet,kedves vagy,nos akkor tudja a férfi igazán kellemetlenül érezni magát!!!Ha elhagyják,lehet az is nehéz,de hogy nem fog felnázni az asszonyra az tuti,sőt majd idővel keres mást."
Ismerek egy elvált párt, ahol a nő lépett félre, a férfi adta be a válópert. Azóta a nő terjeszti úton-útfélen, hogy a volt férje milyen szemét, "képzeld el, hogy kidobott". Ahelyett, hogy boldog lenne a választott partnerével, mert egyenessé vált előtte az út, inkább rágódik azon, hogy erkölcsileg alulmaradt.
1.nem nézlek le!
2.az igaz,hogy a bizalom megrendül,és hatalmas munka van benne
3.valóban eszedbe fog jutni,10 év múlva,de csak akkor ha nem bocsájtottál meg,hisz a megbocsájtás az,hogy elfelejtem amit tettél....mintha meg sem történt volna(ha a gyerek rosszat csinál,bocsánatot kér,megbocsájtok,és nem fogok napokig azonagyalni mit csinált,mert azzal hogy megbocsájtok eltörlöm azt amit tett!!!!!jó ez könnyebb...:) )
4.ha aláznak tudatosan,és rosszakat mondanak rólam és arra megy ki a játék,hogy a nevetség tárgy legyek,természetesen nem tűröm tovább,bár azt írtad az ha nő nem is tudja élne e vele,de mindegy,szóval ha ilyen kiderül,akkor természetesen nem érdemes tovább folytatni,mert se nem tisztel,se nem szeret-az ilyen,se nem érdekli mi van velem,ergo,mehet a francba.
5. szerintem nem tartás kérdése ez.
tartásod akkor is lehet,ha megbocsájtasz,nem említed meg többet,kedves vagy,nos akkor tudja a férfi igazán kellemetlenül érezni magát!!!Ha elhagyják,lehet az is nehéz,de hogy nem fog felnázni az asszonyra az tuti,sőt majd idővel keres mást.
Azzal,hogy megbocsájtasz annak akit szeretsz,és vele éltél x évet,nem jelenti azt,hogy megalázod magad!
Valamelyik biztosan :)
Lehet, hogy nem mindenkinek AZ tetszene:))
Majd valamikor még benézek!
Sziasztok!
Jó hajmosást, nekem meg felébredt a Babókám!
Megyek is reggeliztetni.....merthogy ez még az éjszakai alvása volt :DDDDDDD
...nyilván gondolhatod másképp is.
De ha belegondolsz,akkor ha ismerek olyan nőt akit megcsalt a férje,és kiderült,megbeszélték,megbánta,megbocsájt a nő,akkor én felnézek rá,hogy erre képes,és csodálom is.De ha rögtön elválik,akkor lehet azt gondolom,de hülye,tönkre teszi az életét,gyerekeit,mert a büszkesége nagyobb volt.Tudod büszkének lenni lehet pozítivan is és negatiívan is.
Egyébként hidd el: egy megcsalt nőnek sem az az első gondolata,vele maradok megbocsájok.Először tombol és al akar menni,aztán mikor látja a férje megbánását,és szenvedését,akkor elgondolkozik,tényleg el akarok menni,és tök egyedül akarok 2-3 gyereket felnevelni?Végig gondolja mit nyer és mit veszít vele.
És többnyire úgy dönt,hogy szereti a férjét annyira,hogy képesnek találja magát arra megbocsásson.Az hogy ez mennyi idő után sikerül,az már más kérdés.
Én nem néznek le egy nőt sem mert nem válik el egy félrelépés után.
De lehet hogy 20-on évesen én is így gondolkodta,
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerelmes vagyok...
- 22 éves (rabszolga sorsban tartott NŐ) aki szerelmes lesz egy idősebb férfiba...
- Mikor tudatosul egy férfiban, ha szerelmes?