Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Szentjánoskenyér süti recept

Szentjánoskenyér süti recept

A Szentjánoskenyér süti hozzávalói:
egyharmad pohar olaj
egyharmad pohar mez
1 tojas
1 kk vanilia aroma
1,25 p telj. kiorl. liszt
1 kk sutopor
1 kk kakaopor
2 ek karobpor
ketharmad pohar dio


A Szentjánoskenyér süti elkészítési módja:
Az olajat es a mezet osszekeverjuk, hozzaadjuk a tojast, van. aromat es ehhez adjuk a kakaoval,karobporral sutoporral osszeszitalt lisztet. Vegul beletesszuk a diot. Kis halmokat teszunk a tepsire es 190 fokon, kb 12 percig sutjuk.

Erdemes beszerezni a karobport, mert nagyon finom izt ad neki.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A szentjánoskenyér süti elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook