Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Miranda szelet recept

A Miranda szelet hozzávalói:
6 egesz tojas
6 evokanal kristalycukor
5 evokanal liszt
2 evokanal kakaopor
1 sutopor
20 dkg margalin
15 dkg porcukor
1 citrom reszelt heja
2 vanilias cukor
2 vanilias pudingpor
7 deciliter szensavas udito
1 deciliter etolaj
fel kg tehenturo


A Miranda szelet elkészítési módja:
A tojasokat szetvalasztjuk a sargajat a kristalycukorral, habosra keverjuk, hozzaadjuk az etolajat, kakoport, lisztet, sutoport majd a kemenyre vert tojasfeherjeket. Tepsibe teve tartaleklangon megsutjuk, sutes utan talcara boritjuk, hagyjuk kihulni. A margalint a 10 dkg porcukorral simara keverjuk,hozzaadjuk a vanilias cukrot, reszelt citrom hejat, attort tehenturot. Egyenletesen rasimitjuk a sutemenyre. A pudingporokat elkeverjuk a felmaradt porcukorral, az uditovel surure fozzuk. Tuzrol leveve allando keveressel hutjuk, amikor langyos akkor tesszuk ra a turo toltelekre.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A miranda szelet elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook