Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Hát szerintem meg sokkal jobb most mint volt. A régi képén szinte ráesett a szemöldöke a szemére. Ennyit látok a képből. Most meg van szemhéja.
megértelek, tényleg mestermunka
azért látod így, mert a szemöldökét festi feljebb.
Jujj nekem is ilyen szemhéjam van
Majd ha egyszer szemolasztikára adom a fejem tutti Krasznaihoz megyek❤️❤️❤️mert lehet hogy drága,de gyönyörűen megoldotta ❤️❤️❤️
Ha megnézed a kiinduló állapotot ott sokkal közelebb volt a szemöldöke a szeméhez.
Az egy dolog hogy valaki nem bírja rögtön megszokni az új szemét és furcsa.
javítva: Bambara78 Krasznai páciense hasonló karakterrel.
Mariannak rejtett szemhéja volt, ami eleve így bájos - ez adja az arckarakterét. Mostanra ebből ki lett operálva egy pont az ő karakterét jellemző olyan rész ami miatt a szemöldöke is jelentősen megsüllyedt. Bambala-nak van hasonló szemhéja, Krasznai operálta, egyszerűen gyönyörűen megoldotta, iskolapélda le a kalappal előtte.
Én nem tudom neked mi a bajod de tök jó lett a szemed. Milyet szerettél volna?
Nem láttam mit írtál úgy hogy nem tudok hozzá szólni.
Szia!
Igen ez nagyon félre vezető lesz sokaknak.
Esetleg privátba lehet kérdezni, bármit írni.
Szuper kiváncsian várjuk más doktorok munkáját is ❤️❤️❤️
Csinálom a képeket szinte minden nap, majd a végén felteszem.
Sziasztok! Nekem is nagyon gyorsan gyógyul, hihetetlen. Vagy terminátor vagyok🤪🤪🤪
Majd csinálj naplót,hogy tudjuk összehasonlítani minél több doki munkáját ❤️❤️❤️
Nekünk is ezt mondta és szinte semmi nem is volt vele ráadádul szuper gyorsan gyógyult
Nekem azt mondta a doki, hogy sem jegelni, sem kenegetni nem kell semmivel, nem is teszem és szépen gyógyul.
Nekem a nyomókötés sokat segített, egyáltalán nem lilultam be, csak kicsit a szem környékén, ami így a 3. napon már csak halványan látszik de a szemhéjam még duzzadt.
A honvéd kórházban csinálta Rodler dr. TBre. A körzeti szemészorvos adott beutalót, mert nagyon belógott a szemhéjam.
Nekem nem mondták, hogy ülve kell aludni, rendesen alszom, ahogy szoktam, csak hason nem szabad.
Szia !
A lilulás azt mondják a dokik normális jelenség. Szerintem jegeld ameddig birod és ne hajolj még egy ici-picit sem. Szép leszel.
A lilulásra jó a feketenadálytő krém.
Köszönöm🤗 Én jó kislány voltam betartottam amit a doki mondott ülve aludtam (ami borzalmas), jegeltem egész nap..Fájdalom nem igazán volt. Ma 2.napon már lilulok:) Talán ez elkerulhetetlen(?) Vagy sok mindentől függhet. Nekem nagyot vágott ki.
Persze hogy erdekel! megmutatod?😊
Mindenkepp oszd meg velunk a tapasztalataidat,ki csinalta es hol?
A parom sem aludt ulve cask fekve es be sem lillult…..szerintem ez nem ettol fugg
Semeddig nem aludtam ülve, mégsem lilultam.
A klinikán is csak simán mondták feküdjek le, még a fejrészt sem emelték meg, így én sem tettem.
Máskor is 2 párnán alszom, nekem az kényelmes.
Viszont 4 napig folyamatosan jegeltem amennyit elbírtam.
Gyors gyógyulást Neked 🙂
Túl vagyok rajta😊 kezdek csodaszép színekben pompàzni. Nem igazán fàj, és az egészben csak a szuri volt kellemetlen. Még elképzelni sem tudom hogy lehet ülve aludni.😱 és elfelejtettem megkérdezni meddig(?)
Sziasztok!
Tegnapelőtt megvolt a felső szemhéj műtétem, kórházban végezték el, utána kaptam egy nyomókötést a szememre, ami egy éjszakán keresztül fent volt. Tegnap reggel még nagyon foltos piros volt a szemkörnyékem, mára egy kicsit csökkent, de még duzzadt a szemhéjam. Picit szúr a varrás, de egyébként nincs semmi probléma. Minden nap készítek képeket, hogy lássam a változást, majd a végén felteszem, ha érdekel benneteket.
Szorítok! Nagyon szép lesz! 😊😊😊