Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Lányok!
Csinálták valakinek kórházban a felső szemhéj plasztikát úgy, hogy 1 éjszakára nyomókötést tettek fel?
Állítólag nem vérzik be (annyira)... Kíváncsi lennék.
Dr Felszerfalvi csinálta ennek a lánynak az alsót.
A nyilvános képei között vannak fotók. Gyönyörű lett.
Negyvenkettőezer,neki alsó-felső volt,dr Rusz csinalta és nagyon szep lett.
Szerintem az alsónal nagyon sok mulik a kiinduló állapottól,pl csak ráncos,vagy táskás is,és hogy a táska mennyire van megereszkedve🤔
Az orvos beperelheti a hoxat.ezert a hoxa szokta törölni úgy tudom.
Ő sebész egyébként. A weboldalát olvasva erre a két területre szakosodott. De nem tudom. Mindenestre 1996 óta van ugyan azon a helyen.
Sajnos ez a fórum egyre jobban hasonlít egy macska-egér harcra mint hogy egy segítőkész oldalra
Mi lett veletek ?Aki támad orvosokat az úgy fer ha csinál naplót és bizonyítja
akkor lefordítom a kérdést: mindannyian akik itt vannak általában előkészületeket tesznek, olvasnak először read-only-ban, majd kérdeznek vagy privátban, vagy akár fórumon - infot cserélnek, kételyeket fogalmaznak meg, vagy éppen nem, vagy ha már műtét után keverednek épp ide, akkor arról beszélve megosztják a tapasztalatokat, de mindenesetre van egy íve a folyamatnak, na.
De hogy valaki folyamatosan read-onlyból azonnal kiugorva egy adott kulcsszóra mint valami egyszemélyes sajtófigyelő robot azonnal bebikázza a szükséges defenzív vagy ha szükséges offenzív hadműveleti stratégiát, hát az olyan fura, na.
Persze mindent megmagyaráz ha Neked is van egy ikertestvéred.
Sziasztok,
Csináltak valakinek szem ‘cicásítást’?
Nagyon várom a válaszokat :)) koszi