Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Kedves Vanvelsen!
Köszönöm a biztatást! Leginkább a naplód alapján döntöttem:))
Esetleg arról mondj pár szót, hogy milyen vizsgálatok szükségesek nála a műtét előtt, és hol kel azokat elvégezni!
Köszönöm
Kedves Kevuka!
Köszönöm szépen a válaszod. Ez alapján időben teljesen ott vagyok, ahol dr.BB-nél. Sőtt, ha ráteszem a XVI.ker SZTK szakrendelést, akkor még több is. Lehet nem éri meg ez a hercehurca, inkább spórolok:)), bár 100E ma már nem a világ pénze.
Szia
Én Borosos 😀
Kedves Juanita!
Én a köreti szemészorvoshoz mentem el, mert nagyon zavarta a látásomat a lelógó szemhéjam. Ő mindenféle vizsgálatot csinált, többek között komputeres térlátás vizsgálatot is, ami kimutatta, hogy a felső részen semmit nem látok. Ő adott beutalót a Honvéd kórházba. Elég sokára kaptam időpontot a vizsgálatra is (kb 2 hónap), a vizsgálattól még 2 és fél hónapot kellett várnom a műtétre, de megérte. A műtéthez csak egy körzeti orvosi igazolás kell és egy laborlelet, semmi más.
Kedves Kevuka!
Nagyon szépen megcsinálta a doki a szemed!!
Nekem is egy orvos mondta, hogy az enyémet már TB-re is megcsinálnák, annyira lóg. Most 45 éves vagyok, de a bal oldalon mindig kisebb volt a szemem a szemhéjam miatt. Ma már nem sminkelek és csak felhúzott homlokkal érzem jól magam. Próbáltam utánajárni a TB-s műtétnek telefonon a Szem Klinikán, de semmi. Kérlek írj tapasztalati sztori leírást, hogy indultál neki, miért pont a Honvédba kaptad a beutalót,mennyi idő telt el a beutaló és a műtét közt, milyen a tapasztalatod a kórházzal stb. Sokat segítenél. Bár már van időpontom Bálint B. dr-nőhöz, de októberre. Ha van járható út, lehet hogy én is inkább TB-re próbálnám mégis megoldani a nyári szünetben, bár a magyar egészségügyi hercehurcáktól irtózom: adj le ilyen-olyan papírt, küldenek fűhöz-fához:((
Válaszod előre is köszönöm!
Feltöltöttem a profilomra a műtét után készült képeket, bárki megnézheti.
Nyomókötés volt a szememen egy éjszakán át, így látható, hogy nem nagyon vérzett be és 1 hét után már szinte semmi nem látszik. (Honvéd kórház, Szemészet).
1-2 nap, és megmutatom a folyamatot.
Már kiszedték a varratokat és szinte semmi elszíneződés nem látszik. :)
Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy dr. Krasznai mennyiért végez felső szemhéjplasztikát ? :)
Köszi :)
Nem akarlak megbántani, mert mindenkinek szíve joga eldönteni mi az a határ, ami felett nem tudja elfogadni teste változásait, de azt gondolom 27 evésen még egyáltalán nem az öregedéstől ereszkedett meg a szemed. Semmiképp nem műteném ilyen fiatalon. Leginkább 40-50 közt szokták, bár nyilvàn ez nem kor függő.
Én a helyedben sok sok folyadékot innék, és + kollagént, C vitamint.