Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Úgy örülök ,hogy boldog vagy.
Rakj fel képet majd.
Én a napokban jöttem rá, mióta állandóan a tükörben bámulom magamat, hogy a szemüvegem is kiment a divatból...
2 hét múlva lesz kész az új - ennek a plasztikának még ismeretlen további kihatásai lesznek :)
A szükség nagy úr...
Reggel lementem a fodrászhoz és átvágattam a hajam, most az orrom közepéig érő féloldalas frufrum van (mint egy pulinak, csak lesek ki alóla) eltakarja a varratot ! És, még jól is áll - gyerekkorom óta nem volt frufrum :)
Ha felveszem a bifokális szemüvegem, az meg végképp takarja, ami még kilátszana. Nem kellene állandóan bifokálist hordanom, de ezt az 1-2 hetet féllábon is ki fogom bírni !
Szia Hexi,
azt ajánlom, az alsót és felsőt még véletlenül se csináltasd együtt. A felsővel célszerű kezdeni, ugyanis már az önmagában felhúzza az arcot és javít az alsó állapototán,nálam pl. a 2 szemödök közötti barázda tűnt el a felső műtét következtében, ugyanis a doktornő az egyik szemhéj felé behúzta a bőrt.
Gondold el, hogy nem egy darabban vagdosnak, hanem felpumpálják a szemhéjadat, hogy a bőr távol kerüljön a szemtől, és milliméterenként, izmonként csinálják.
Másrészt a gyógyulás is szebb, ha egy régió gyógyul.
A másik tanácsom, hogy menszesz alatt ne műtesd magad, nekem sajnos valami maitt hamarbb jött meg, műtét másnapján és bedagadt, ödémásodott az egés arcom. Műtét közben nem véreztem, mert beszedtem az arnica montanatat, de utána....
A műtét maga teljesen fájdalommentes,esküszöm.
Hétfőn veszik ki a varratokat, vasárnap tudok feltenni képeket.
Hallgass a többiekre és olvass vissza.
Az, hogy ki ne műtsön, az is benne van, ha visszaolvasol.
A karácsony előtti időpont nem lesz rossz !
Megkérdeztem az orvosomat és Ő még a 2 ünnep között is dolgozik, mert a hölgyek így tudják szabi nélkül megoldani a műtétet - de aztán én szerencsére ki tudtam venni ezt a 2 hetet. Valószínűleg más sebészek is dolgoznak karácsony előtt és az ünnepek között is - ha van beteg.
Az orvosodtól is meg ha választasz plasztikai sebészt tőle is meg kell kérdezni, hogy a betegséged nem zárja-e ki a szemhéj műtétet.
Nekem a spirálról azt mondta a doktornő, hogy akár már másnap tehetek fel! Csak a lemosásnál kell vigyázni, hogy cica módra, óvatosan húzzam le a festéket a szempilláról, hogy ne érjek a heghez. :)
A doktornő is nő, csinos nő, gondolom megérti az ilyen jellegű problémáinkat! :)
kingik!!!
basszus!!! ez a friss fotó!!! hihetetlen szép!!!! olyan mintha a régi nem is Te lennél!!! :) gondolom Te is el vagy ájulva az eredménytől!!
Szia Hexi, üdv a klubban!
Én szívből ajánlom dr. Ignácz Zsuzsannát, engem ő műtött februárban. Ezen kívül én is csak azt tudom javasolni, hogy olvass vissza olyan régre, amihez csak van időd és energiád. Hidd el megéri, sok mindenre már előre kapsz választ, tanácsot. Konkrét kérdéssel pedig bátran fordulj hozzánk itt.
Köszi, mar nezegetek szorgalmasan! 3 oldalt mar vegig is olvastam, aztan majd haladok szepen.
Nalam a nagy probi, hogy hogyan oldjam meg azt a 2 hetet, amig az ember nem szalonkepes (vagyis nem tud dolgozni menni). Mert mostanaban nem fogok szabit kapni, majd max. karacsonykor. Meg tappenzre sem mehetek mostanaban, mert egesz augusztusban gyogykuran voltam (van egy autoimmun betegsegem). Pedig nagyon szeretnek mihamarabb tullenni a müteten, ha egyszer ugy döntök...
A ti kepeitek - amiket eddig lattam - GYÖNYÖRÜEK, nagyon-nagyon latvanyos a valtozas!!
Olvassál vissza 1-2 hónapot, vagy amennyi időd van, érdemes, mert leírtuk a tapasztalatainkat is. Tettünk fel előtte-utána képeket is, meg tudod nézni, hogy kinél-kinél milyen hatást értek el. Ha konkrét kérdéseid vannak, írál !
Légy üdvözölve :)
Sziasztok! Bocsi, hogy bepofatlankodom, de en is erösen gondolkodom az utobbi idöben mindket (also-felsö) szemhejam megplasztikaztatasan es szeretnelek megkerni benneteket, hogy ajanljatok tapasztalt, szepen dolgozo orvosokat. Meg persze neg. tapasztalat is erdekelne, hogy tudjam, kihez nem szabad menni. Meg teljesen tapasztalatlan vagyok a temaban, csak most kezdtem el foglalkozni a temaval es meg nem is döntöttem el biztosan, hogy megcsinaltatom, de körbejarom a temat.
Köszi elöre is! Hexi
Az alsó szempilla sor alatt 1-2 mm-rel szoktak vágni. Nekem ott nem volt ránc, emiatt a vágás később is meglátszódott volna. Feltételezem, hogy azért van lejjebb, mert így el lehetett rejteni egy természetes ráncban a vágást és később nem lesz feltűnő, remélem :)
Téged is biztos ott fognak vágni, ahol nem látszik, nem marad látható sebhely.
A felső nekem átlagos gyorsasággal gyógyult, úgy hogy szigorúan betartottam mindent, azzal is lelkiismeretesen feküdtem, nem mozogtam - nem erőlködtem.
De vannak itt a fórumon, akik sokkal gyorsabban gyógyultak, valószínűleg ez egyéntől függ.
Úgy lehet rövidíteni a gyógyulást, ha pénteken délben, délután műtenek (meló után) mert akkor eleve egy hétvégével kezded a gyógyulást. Az én orvosom keddenként szokott műteni, meg a hét közepén, szóval nálam volt 2 nap üresjárat...
Neked sokkal jobb állapotban vannak az alsó szemhéjaid mint az enyémek voltak, érdemes konzultálni az orvosoddal, mert lehet, hogy a Te esetedben a gyógyulás is sokkal gyorsabb lesz.
A szarkalábakon a halánték plasztika segít, úgy hallottam.
De némi szarkaláb még akár vonzó is lehet, mert azért az kevéssé hihető, hogy 16 éven túl valakinek egyáltalán ne legyen :)
Ami az egyik legfontosabb, az idő.
2 hét, mire a varratszedésig eljutok...Nekem nagyon érzékeny bőröm van, most a második hét végére múltak el a véraláfutásaim, úgy hogy sárgás lett a helye a pofacsonttól az államig.
Nekem nem közvetlenül a pilla alatt vágták, hanem jóval alatta, ez biztosan személyfüggő, nekem itt kellett. Mivel a varratokat csak hétfőn szedik ki, jó esetben is a helye még 1 hétig látszani fog - erre számítani kell. Tehát, ez nem 2 hanem 3 hetes buli...kivéve, ha valaki villámgyorsan gyógyul.
Neked alsó is volt? Annyira gyönyörűséges lettél!!
El vagyok ájulva tőled.
Akinek volt alsó irkáljon már minden jó tanácsot. Hamarosan át akarok esni rajta
Szia Borzoska!
Mennyire látszik a vágás a szempillád alatt? Annyira fel kell készülnöm mindenre ,hogy időben bele férjek mindenbe.
17.én megyek George Michael koncertre a hó végén van mindig a szokásos értekezletünk.
Olyan jó lett volna most megcsináltatnom, apával együtt gyógyulgattunk volna.
Lehet szerdára kérek időpontot a dokitól aztán megbeszéljük a teendőket.
Akkor kb 2 hétbe belefér a gyógyulás?
Ez azért már komolyabb beavatkozás mint a felső.
Ez a szemkörnyéki ráncokon javít valamit?
Gyógyulgass!!!
Köszönöm, ez az orvos érdeme :)
Hazafelé vettem egy rúzst, és nekiálltam kimázolni magam... Ezt is gyakorolni kell, úgy néztem ki a tükörben, mint egy élemedett madám...
A színe gyönyörű, de a technikámon még csiszolni kell :)
Eddig eszembe sem jutott, hogy azt is ellenőrizni kellene :)
Megnéztem a tükörben, alul - felül vannak szempilláim. Az orvos szólt műtét közben időnként, hogy most nyissam ki a szemem, nehogy levágja a szempilláimat. Alul lehet, hogy kevesebb van mint korábban,- de ott nagy volt az igénybevétel műtét közben - biztos kihullott . Mire begyógyul a seb, remélem az is visszanő. Tehát az biztos, hogy szándékosan nem lett levágva, arról tudnék :)