Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Valahogy kreáltam egy naplót, ha oda bekopogsz, remélem be tudlak engedni és ott meg tudod nézni.
Két nappal a varatszedés után már óvatosan próbálkoztam :-)
Nekem a puklik meg mindig megvannak! Iszonyatosan megszenvedtem a konnyezessel stb, de nem szabad megijedni. Elmulik!!! Orulok h te nem paraztal ra :)
Kepet fogsz feltenni?
Mikor mertél először sminkelni?
Én is így éreztem műtét után, hogy végre van szemhéjam :-)
Jó tükörbe nézni, és sminkelni is sokkal tutibb)))
Szia! A két nagy pukli eltünt a két oldalról, még nem értem haza, hogy alaposabban megnézzem tükörben.
A párom azt mondja szép. Végre van szempillám és szemhéjam!!
A doki pedig nagyon aranyos. Elmondta, hogy azért még 2- 3 hónap míg a heg végleges formát nyer, ödémásodhat, ne ijedjek meg.
Kedves chilli!
Köszi a biztatást, már csak jó másfél óra és meglátom , mit takar a ragtapasz. Remélem csak jót.
Köszönöm lányok a jó tanácsokat, nagyon aranyosak vagytok. Igaz én inkább csak csendesen olvasgattam itt eddig. Ám ha nincs ez a fórum, a szép képek, még mindig nem mertem volna belevágni, pedig már nagyon - nagyon régen szerettem volna.
A varratszedés miatt ne legyél ideges, nem is lehet érezni!
Betadinnak van folyekony és krém változata is,a krém paktikusabb-igen ez jod alapú 😊minden krém nélkül is szép lesz!szerintem varratszedes után már varr se lesz rajta-de jó ha van otthon,bármilyen sebre jó.
Van doki aki nem javasolja varratszedes után a sminket,az enyém engedte,csak jó minőségű legyen😊
En másik műtéti hegre próbáltam ki a bio-oilt és nagyon bevált (gyógyszertárban kapható)mindenhova kenem,nagyon szeretem.
Legyel menő-en napszemüvegben nyomtam🤩
Köszönöm Vikinca. Ez a betadin a jód újabb változata? Csak szatzsuzsa írta, hogy neki csípték a krémet. Egyébként gyönyörű a szemed. Én most be akarok menni vmi sminkért, cseppet sem fognak hülyének nézni leragasztott szemmel....
Amíg sebes,addig nem kell kenni,max egy kis betadin krémmel.Ha leesett a varr,akkor kenheted hegkezelovel,de nem fontos,az a lényeg,hogy hidratalt legyen és ne száradjon ki a bőr.
Bocsi az elírásokért, már kissé idegrs vagyok a varratszedés miatt. Akinek már kiszedték szeretném kérdezni, mivel szabad a sebet kenni? Köszönöm.
Kedves dasy!
Febrecenről nem tudok Neked írni. Viszont egy hete, 23- án voltam Marjas Lászlónál. Hogy milyen a szemem még nem tudom. Nekem spkat, 2cm és 1.5 -öt kellett vágni. Alig vagyok foltos egy hét után minimálidan , halványan sárga az alsó szemhéjam
Kb. 8 ra érek haza, de azt moñdta, még egy vékony ragtapaszt akkor is tesz rá. Ha gondolod, és már látok vmit akkor megírom. Mint orvos, kedves, precíz és az ár is korrekt.
Igen,az alsonal nagyon gyorsan éltünik a heg,a fölsőnél sajnos tovább piros...nem tudom a magyarázatát,de így van.
Nekem 9.hete volt a műtèt a hegvonal szinte nem is latszik..soha nem piros ès a kis csomocska is elmult 3 hèt után.. nincs feszulès az a huzo èrzès elmult a szemem pedig egyszeruen imádom.. smimkelès egy èlmèny.. a lemosás pikk-pakk megy..zárodik rendesen .. tènyleg jo ötlet volt ..
Sziasztok! Felső szemhéjasztikára most szántam el magam. 26 éves vagyok de sajnos a genetikám miatt mar most nagyon zavaro a megereszkedett szemhéjam. Szeretnék szakembert keresni az ország keleti feleben, hátha van koztetek ide valósi. Mivel az ismerőseim között nincs olyan aki ilyen muteten atesett az interneten keresgelek. Első körben Dr. Együtt Mihály, Dr. Marjas László( Borostyán med hotel) Dr. Németh Tamás akit talaltam, roluk van velemeny vagy tapasztalat? Nyíregyháza, Debrecen környékén ha tudtok tanácsoljatok megbízható szakembert. Köszönöm! :)
Ja, és a sminklemosás napról napra könnyebb, jobb lesz :-)
Nekem piros még, de inkább csak a vége (a cicafarkinca). Érzékeny még, pláne, ha elfeledkezem magamról, és reggel ébredéskor megdörzsölöm.
Nekem szerencsére egyáltalán nm könnyezett. Könnyezés helyett viszketés van.
Engem 2 honapja műtöttek és még mindog piros a hegem! Ez sztem egyénfüggő kinek hogyan gyógyul! Nekem èjszaka ölött a könnyem az teljesen megszűnt!
A pirossag kb 3 hónap,de egyen függő.Nekem 3 hónap után is volt,hogy estére megint kipirosodott.Szerintem a konnyezes, és az érzékenység is változó...nekem nem volt egyik sem🤨de biztos el fognak múlni idővel!
A szemhéjam műtéte 2 hete volt, aki túl van rajta, nektek mennyi ideig könnyezett? És mennyi ideig volt érzékeny a szemhéjatok? Ez a sminkelés a lemosás fázisnál nem vált kedvencemmé:-/
Oh és még valami, meddig volt piros a műtéti heg?
Megnéztem. 😊
Jól láttam h volt egy kis aszimetria a két szemed között? Nekem a jobb van igazàn megereszkedve, a bal miatt még annyira nagy szükség nem is lenne szükség műtétre. Így viszont nagyon nem szép látvany. Egyébkent éveket "fiatalodtàl" àltala. 😉
Engem Boros doktor felsővel műtött, nézd meg a képeimet.
Köszönöm!!!!
Felső hagyományos szikével plusz alul felül lézeres ránctalanítás.
A tiéd is nagyon szép...huh nem könnyű dönteni. Óriási a különbség. Üde és fiatalos tekintet 😉
Megnéztem a képeid, megkönnyebbülés volt látni. :)
Valóban szép munka. Alsó és felső is volt?
Én is kíváncsi lennék rá :-)
Soha mem engedem megamnak hogy zsir rakodjon le csak egy sport sèrulesem volt s nem jartam edzeni.. igy a combomon ez meg is hagyta a myomat..ugyhogy megint megyek Rodrigo Dr.hoz.