Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Sziasztok, elnézést mindenkitől, aki kopogott, de kicsit távol áll tőlem az engedélykérések kezelése itt :D Azt hittem, hogy valahol jelzi majd a menünél feltűnően azt, hogy jelentkeztek nálam megtekintésre... Időközben többetek naplójába betekinthettem és köszönöm mindenkinek, aki fogadott :) Azt kell, hogy mondjam, a neten fellelhető referenciák a kanyarban sincsenek olyan szépek, mint amit ezen naplókban láthattam. Nem is értem, miért nem kerülnek fel a dokikhoz, nem kapnak engedélyt a pácienstől? (Nem 'egész arcos', jól felismerhető képekre gondolok persze, mert többen nem szeretnénk világgá teregetni a dolgaink, hanem pl. csak a szemről előtte-utána). Mindegy, csak elmélkedek :D Jó, hogy van fórum, ahol ilyen képekkel, tapasztalatokkal találkozhatunk.
Szemésznél voltál?
Amit a gyógyszertárban ajanlanak hegkezelot az azért általában nem hiszem hogy szemre van. Én a cici hegemre tettem egyszer heg gyógyítót és teljesen bepirosodott tőle. Nagyon csúnya volt napokig csak ott ahol kentem.
Nagyon nem szép!Latszik a képeken,hogy szinte lángol a heg😔mivel az orvosok kérmei nem segítettek,szerintem se kend semmivel,hagy nyugodjon le egy kicsit.
:)) A kutyagumikat orvos ajánlotta, illetve írta föl. Aztán, mert hogy nem javult, kipróbáltam gyógyszertárban kapható kimondottan operált seb gyógyulását elösegítö krémet. Gyulladáscsökkentö tablettát és vitaminokat szájon át szedek. Annyira nem löhettem mellé. Vagy mégis??
Az operációt végzö orvosom azt mondta, hogy nagyon ritkán, de elöfordul az ilyen lassú és csúnya gyógyulás. 3 hónapot jósol .Hmmm...
Igen, az ilyen gyulladás csökkentőket nem heg gyógyulásra tálalták ki. Lehet hogy belemegy a hegbe és ott irritálja a normális heg gyógyulást. Főleg ha keverve vannak. Reggel felkensz rá valamit aztán este más valamit..
Szerintem meg azért gyulladt, mert minden kutyagumit rákensz :) Egyébként is óvatosan kéne bánni a szteroidos cuccokkal (amiket a "gyulladáscsökkentő" hatás végett szokás használni), ugyanis vékonyítják a bőrt, vagyis hatalmas öngólokat lehet ezzel rúgni.
A rendelő, műtő állapota egy dolog.Egy jó doki akár egy konyhapulton is meg tud műteni. És fordítva is igaz, hogy luxuskörülmények között is el lehet rontani, ha nem a megfelelő szakemberhez megy az ember.
A te döntésed, de szerintem megérne a dolog még egy esélyt. Boros doki tényleg jó szakember.
Hááááát, 5 héttel a műtét után szerintem nem ok, hogy ennyire piros. Pláne, hogy csípked és beleszurkál. Bár az is lehet, hogy nehezebben gyógyulsz az átlagnál. Doki mit mond?
Dolce75, köszönöm a biztatäs:)
Természetesen gyüjtöm az infokat, hogyan és mivel lehetne a gyulladäst lelohasztani. Ha mär az orvostudomäny tanäcstalan... (??)
KKViki, en ugy latom h gyulladt az a heg. Amit latok a kepeden kb 1 hetesen lenne normalis. 5 hetesen mar reg le kellett volna nyugodnia .Én a helyedben tovabb folytatnam a kutatast a gyulladascsokkento kremekkel kapcsolatban. Az, hogy szinvaltós napközben az teljesen normalis. Az enyem is igy van h reggel szep aztan estere bepirosodik. Kivanom h mielőbb gyogyuljon meg. Szerintem szep lesz mert a redőben fug a heg ahogy annak lennie kell.
Ja, csak annyit még az előbbihez, hogy a Boros doki elvégzett munkája kifogástalan, tök mindegy hol és mikor műt!!!- nekem csak ez számít!
Boros dokit jól ismerem, nagyon megbízható, nagy szaktudású. Nem a mostani rendelőbe akar már invesztálni, hanem az újba, ami épp készülő félben van. Csak , hát akkor sajna az árakat is meg fogja emelni. Én mondjuk inkább a mostani alacsonyabb árakra szavazok, nekem nem nagyon nyom a latba a luxus környezet, az elvégzett munka a lényeg. Mondjuk a doki a luxus rendelőbe is jól műt majd, az ziher. Majd max gyűjtögetek előre, ha akarok tőle majd műtétet. ez van!de hát, ki, hogy gondolja.
Köszi, aranyos vagy! Én is sajnálom, mert a vélemények alapján úgy tűnik, jól dolgozik, ezért is esett rá a választásom. ( Annak ellenére,hogy zavartak bizonyos dolgok:a rendelői állapotok, a doki stílusa).
Lánxok! S szemöldököt mennyi idő után szabad formázni?
Sajnálom:-(
Egyébként tényleg 30.000 Ft készenléti díjat kellett volna fizetned, ha beírja az időpontot és lemondod. Fent van a honlapján.
Reméljük, a másik dokinál szerencsésebb leszel.
Tettem fel képet. Légyszi nézzetek rá! Nagyon várom a véleményeteket :)
A hegem változatlanul szinjátszós, reggel halvány, a nap folyamán piros, aztán ha sokat dolgozom estére belilul. Továbbra is csipked néha ´és beleszúrkál.
Ma reggel elöször nem volt ödémás a pillasor felett :))
viccelsz?? különben sem aznap akartam lemondani, hanem 3 nappal korábban. Ennyi erővel én is kérhetnék tőle kárpótlást.
sajnos nem sikerült olyan időpontot találni, ami megfelelne, így más orvost keresek.
Igen, most még nagyon fura érzés. Pihentesd sokat. Jó gyógyulást:-)
Igen, mar itthon. Kicsit homályos a llatasom, főleg tekon😊 most eg, de gondolom természetes
azért ez nem mentség, ne is haragudj.
A lényeg hogy te se mentél volna..
igen, elvileg úgy volt. Gondolhatod, mennyire megdöbbentem, amikor felhívtam pénteken, hogy lebetegedtem, ezért szeretnék új időpontot a mai helyett, és közölte, hogy nem is én vagyok beírva... Még jó, hogy jött ez a vírus, egyébként ma a rendelőben szembesültem volna a tényekkel.
Túl vagy rajta?
Hogy vagy??
Szia!Igen szokni kell, de megbánni nem fogod!(Még azért alakulni fog) :)Én sem kentem semmivel, mert nem éreztem szükségét, a sportolásra pedig én rákérdeztem.Nyugodtan szobabicajozhatsz!:)
Sziasztok lányok,
Pukancsik doktort Székesfehérváron ismeri valaki? hallottatok már róla? Boros doki helyett keresek valakit,aki megbízható. Hozzá volt ugyanis időpontom mára, amit még a személyes konzultáción beszéltünk meg januárban,erre közli, hogy be sem vagyok írva!!
Koszonom! Ma.:) éppen várok az orvosra.