Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Bioderma , Cicabiot próbáld meg , én este még kentem neugranormannal is , nekem az nyugtatta a legjobban
Amúgy ki műtött ?
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt kétségbeesett levelemre.
Régóta készültem és nagyon sokat vártam ettöl a mütéttöl. Egyelöre rondább vagyok, mint löttyedt szemhéjjal. De nem adom fel! :)
Próbálok ezt-azt, ami segíti a sebgyógyulást (vitaminok, homöopátiás gyulladáscsökkentö, gyógynövényes krémek, kortizon, antibiotikum stb..)
Lassan többe lesz, mint a mütét :))
Szia! Köszönöm, hogy írtál :)
Természetesen voltam orvosnál. Börgyógyásznál.Elöször kortizon és antibiotikum keveréket kaptam. Attól végre teljesen összezáródott a szemzúgomnál a seb. -mert varratszedés után egy icipicit kezdett szétnyilni... és hogy még korántsem tökéletes, kaptam egy még erösebb kortizonos krémet. Ha azt rákenem este, reggelre halványodik a heg. Napközben viszont "beizzik".
Nem tudom, lesz-e ebböl még valaha egy valamirevaló tekintet?! Igaz "csak" egy hónapos még a dolog.
Ja, az mütétet végzö orvosom CURIOSA gélt ajánlott. Vettem, rákentem, csipett, feszült. Nem használom.
Szia!
Szerintem menj el orvoshpz, én most jöttem a háziorvostól, kaptam krémet, szemcseppet. De ha nem javul azt mondta elküld szemészhez. Nekem a sebem szép, a tekintetem szörnyű és szúr, fáj.
Szia,adatlapomon láthatsz kepet,vagy kopogj a naplómba,ott végig van dokumentálva 😊
Nekem csak kicsi asszimetriam volt-de mindkettő lógott rendesen.Csutortoki napon műtöttek,utána levő hét otthon,de a következőn már meló,teljesen vállalható volt😊
:-) :-) Köszönöm!
Nekem is sokat segítettek itt a csajok a műtétem előtt.
Így "tapasztalatan" már én is tudok másoknak :-)
Ajjaj, ez nem hangzik jól. A dokid csak annyit mondott, hogy "nem jellemző"??? Szerintem nagyon nincs rendben, hogy lángolónak érzed s heget.
Kaptál rá valamit?
Kedves Sorstärsaim! Örülök, hogy rätalältam erre az oldara, még nem tudtam teljesen ätböngészni. Addig is szeretnék kérdezni és kérem välaszoljon, aki tud:1 honapja volt a felsö szemhéjplasztikai mütétem. Ahelyett, hogy a seb lenyugodna, egyre pirosabb,csunyäbb. Égö, csipö érzésem van a heg mentén, és az egész szemhéjam vöröses. Reggel halvänyabb, de akkor meg ödémäs. A duzzadäs a nap folyamän felszivodik nagyjäbol, de a pirosodäs intenzivebb, estére mär szinte längol.
Az orvosom szerint ez nem jellemzö, de van akinél ilyen erös reakcioval "gyogyul". Van valakinek ilyen tapasztalata? Kérlek irjatok!
Mindenre jó. Nekem a lezerezett bőrre ajánlotta boros. Azt mondta hogy csak ez nem fogja irritálni az új bőrömet. És szuper hidratáló
Köszönöm. Tegnap a szemöldökömnél annyira viszketett, jogy bekentem körömvirággal. Most piros és duzzadt a szemhéjam. Az a baj, hogy allergiás vagyok a festékre és sok krémre is. A Bio Oilt is kérdeztem a
gyógyszertárban, de nem javasolták
Az aloé spray sem volt jó, rögtön lemostam .
Úgyhogy ezeket eltüntettem a polcról.
Nekem azt mondta a doki, hogy NE körömvirágkrémmel! Bármilyen testápolóval lehet kenni. Az a lényeg, ne száradjon ki.
Én esténként szoktam csak kenegetni, mert napközben smink van rajta :-)