Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Beszerzem a gyógyszertárit! :)
Köszönöm a tanácsokat :)
Igazad lehet, én is erre a következtetésre jutottam.
Tulajdonképpen egyiktöl sem lett lényeges javulás. Az este rákent kortizonos kenöcs is csak azért tünt jónak, mert pihentem ,lenyugodott a börpír reggelre. Ma este nem kenem be semmivel. Esetleg csak hidratálóval. (sima gyógyszertári nincsen, de illatmentes, semleges van)
Szerintem is. Egy friss heg nem szereti a kenceficéket. Ez tuti. Volt már egy pár hegem..akkor gyógyult a legjobban és legszebben amikor nem kentem semmivel
Főleg a szemhez közel még ha bio van ráírva este lefolyhat ha szemedbe és begyullad az egész. Inkább menj a patikába és vegyél műkönnyet . És ne pacsmagold a heget. Főleg több fajta dologgal.
Nekem ez úgy hangzik, mintha allergiás lennél valamelyik kenceficére.
Érdemes lenne kipróbálni, hogy pár napig nem kened semmi szteroidos, antibiotikumos, gyógynövényes cuccal, hanem csak gyógyszertári hidratálóval, aztán nézzük meg, hogy javul-e. Én arra tippelnék, hogy javulni fog.
A sebgyógyulás nem igazán indokolja az ilyen égö, viszketö, fájdalmas izét, különösen nem egy hónap után
Szia!
Megkèrdezhetem ki műtött?
Bioderma , Cicabiot próbáld meg , én este még kentem neugranormannal is , nekem az nyugtatta a legjobban
Amúgy ki műtött ?
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt kétségbeesett levelemre.
Régóta készültem és nagyon sokat vártam ettöl a mütéttöl. Egyelöre rondább vagyok, mint löttyedt szemhéjjal. De nem adom fel! :)
Próbálok ezt-azt, ami segíti a sebgyógyulást (vitaminok, homöopátiás gyulladáscsökkentö, gyógynövényes krémek, kortizon, antibiotikum stb..)
Lassan többe lesz, mint a mütét :))
Szia! Köszönöm, hogy írtál :)
Természetesen voltam orvosnál. Börgyógyásznál.Elöször kortizon és antibiotikum keveréket kaptam. Attól végre teljesen összezáródott a szemzúgomnál a seb. -mert varratszedés után egy icipicit kezdett szétnyilni... és hogy még korántsem tökéletes, kaptam egy még erösebb kortizonos krémet. Ha azt rákenem este, reggelre halványodik a heg. Napközben viszont "beizzik".
Nem tudom, lesz-e ebböl még valaha egy valamirevaló tekintet?! Igaz "csak" egy hónapos még a dolog.
Ja, az mütétet végzö orvosom CURIOSA gélt ajánlott. Vettem, rákentem, csipett, feszült. Nem használom.
Szia!
Szerintem menj el orvoshpz, én most jöttem a háziorvostól, kaptam krémet, szemcseppet. De ha nem javul azt mondta elküld szemészhez. Nekem a sebem szép, a tekintetem szörnyű és szúr, fáj.
Szia,adatlapomon láthatsz kepet,vagy kopogj a naplómba,ott végig van dokumentálva 😊
Nekem csak kicsi asszimetriam volt-de mindkettő lógott rendesen.Csutortoki napon műtöttek,utána levő hét otthon,de a következőn már meló,teljesen vállalható volt😊
:-) :-) Köszönöm!
Nekem is sokat segítettek itt a csajok a műtétem előtt.
Így "tapasztalatan" már én is tudok másoknak :-)
Ajjaj, ez nem hangzik jól. A dokid csak annyit mondott, hogy "nem jellemző"??? Szerintem nagyon nincs rendben, hogy lángolónak érzed s heget.
Kaptál rá valamit?