Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Mikorra tervezed?
Arról is csinálj majd naplót ❤️
Hol van sok hozzászólás tegnap óta ?Törlődtek?
Drága vagy, köszönöm szépen!❤️ Igazad van, írok Viberen neki! Varrátszedésnél mutatott már néhányat, de jó lenne többször rákukkantani😊 Most értünk haza két hetes nyaralásból és olyan boldog vagyok, hogy egyáltalán nem kellett korrektorozni és senki egy szóval nem kérdezett semmit, nem vette észre a műtét "nyomait"... 🙏
Szia! Kopogtat be a naplómba! Nagyon meg vagyok elégedve! Ma 5 hónapos műtétem, teszek fel hamarosan képet, bár a 4 hónapos után már nincs nagyon hova szépülnie/javulnia... :))
Köszi Brigi, bekopogtattam a naplódba ;)
Személyes nincs. 2 ismerősömet csinálta. Jók lettek..
Szia!
Nekem is hozza van idopontom. Van szemelyes tapasztalatod?
Sziasztok, egy hónapos fotókat tettem fel a naplómba, lézeres ránctalaníttással egybekötött szemhéj plasztikámról.
Ez nem minden orvosnál természetes ?
Köszi!
Eszembe nem jutott semmi komplikacio, remelem nem is lesz és minden sikerül! 🙏
Sziasztok,
holnap lesz a felső szemhéjplasztika műtétem.
Ti hogyan készültetek rá, a pihenésen kívül tehetek valamit a jobb gyógyulásért? 🙏
Ilyenkor legjobb a jegelés szerintem, de csak a duzzanatot, a seb környékét. Pár nap és rohamosan szebb lesz!
Az idő és a rengeteg pihenés mindenen segít❤️Rákattintasz a felhasználó adatlapjára ott bemész a naplóba és jelentkezel 😜😜😜😜de vannak nyilvános naplók is 😜😜😜😜
Hogy lehet fényképeket megnézni? Vígasztalódni szeretnék, mert három nappal műtét után szörnyen nézek
ki. Mivel lehet gyorsítani a javulást? Bioptron lámpa?
Valamilyn krém? Segítsetek, mert még a cicám is frászt kap , ha rám néz.
Itt a fórumozók többsége vagy Boros vagy Beáta párti nem is nagyon hallani másokról❤️Mindenki hibázhat hisz emberek vagyunk👌Szerintem ezért érdemes több naplóba kopogtatni nézelődni és a magad belátása szerint dönteni❤️Mi itt vagyunk és nagyon nagyon sok csaj aranyos és segítőkész❤️👌Semmi értelme a mocskolodásnak,de mindenki véleményét tartsuk tiszteletbe❤️Kívánom,hogy mindenki álma teljesüljön 2019-ben
Köszönöm szépen az infót! 😊
Igazából ősszel voltam Boros Lászlónál más miatt és nekem szimpatikus volt. Akkor a szememet is megnézte és mondta, hogy lehetne mit kivágni... 🙄Azóta fogytam és mégjobban elkezdett lógni a felső szemhélyam. 😫 Már nagyon zavar! 😭 Emiatt rászántam magam, csak érdeklődni szerettem volna a tapasztalatokkal kapcsolatban. De ahogy egyre többet olvasok utána, felé húzok. 😊
Köszönöm mégegyszer!! 😘
Megírnád privátban a többi infót??? 😰 Köszi előre is!!
Húúú nagyon szep lett koszonom a képek magukért -beszélnek! 👁
Igen BB csinálta és meg vagyok elégedve. Így utólag nézve a képeket,akkoriban még nem is volt olyan indokolt,de mára az egy fasza kis koffer lenne a szemem alatt. Tervben van a felső plasztika is,de még más egyéb beavatkozáson is gondolkodom. Mindenesetre március elején megyek haza,már kértem tőle időpontot.Ha lesz egyáltalán felső plasztika,csak vele csináltatom.
Próba szerencse ❤️Igazad van teljes mértékben
Visszamondás lehet ebben a gethes időben és akkor lehet gyorsan is sorra kerül ;)
Akkor nem ô lesz a te embered
Nála nincs gyors idôpont
Ne bízd akárkire a szemed érdeklôdj az a legjobb,sajnos én a cicimmel jó melléválasztottam
BB az Dr Bálint Beáta
Kopogj a naplonkba és nézd meg milyen volt és milyen lett
Mi meg vagyunk elégedve
Köszönöm! Van esetleg kép valahol a munkájáról?
Gyorsan tudjon fogadni😇. Ki a B.B.? Tudsz adni elérhetőséget?
Dolce75 ha még aktív vagy vedd már fel velem a kapcsolatot
Szeretnék veled beszélni
Dolce75 ha még altípusa vagy vedd már fel velem a kapcsolatot
Szeretnék veled beszélni 😜