Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Vanvelsen kérlek engedj be a naplódba. Szemhéjplasztikára készülök, látom a tiédet Bálint Beáta csinálta. Nekem ajánlották őt is. Döntésemet megkönnyítené ha látnám a munkáját. Köszi
Nekünk se a Boros csinálta mégis tökéletes lett ❤️😜
Ahogy irták a tobbiek is semmit ❤️Be fog gyogyulni nekünk már semmi nem látszik 😘😘
Szia Anita! Nekem a doktornő azt tanácsolta hogy semmit ne használjak rá! Gyönyörűen begyogyult, szinte alig látszik bármi, pedig csak novemberben volt a műtétem. ;)
Sziasztok, ma nekem is megvolt a szemhéjplasztika, Tönköl Tamás végezte. Minden rendben ment, egyedül az volt kellemetlen, amikor az érzéstelenítő szurit adta be. Azóta sincs igazán fájdalom, remélem, hogy nem is lesz. Pénteken varratszedés, alig várom :)
Nem kell semmi hegkezelo,az a lényeg,hogy ne száradjon ki a bőr,szoval bármilyen hidratalo elég rá😊
Sziasztok,
ma voltam varratszedésen, még szokni kell, hogy van szemhéjam, de elégedett vagyok. 😊
Ti, akik már ezen túl vagytok, milyen krémet ajánlotok a hegre, mi vált be Nektek?
Köszönöm 🙏
Szia, köszönöm a válaszodat :)
Köszönöm, remélem így lesz :)
Szia, beengednél a naplódba, köszi :)
Szia, megnézhetném a naplódban a szemhéjplasztikáról készített fotókat, leírásokat? köszi
Dr Kaszás A. megcsinálja neked minden probléma nélkül. Csak kicsit sokat kell rá várni. Mármint a műtétre. Nem kell hogy olyan legyen a szemhéjad hogy nem látsz tőle.
Kedves Tiszike!
Szeretném megkérdezni,ki dönt arról, hogy TB're lehessen megműttetni a szemhéjat?Milyennek kell "kinézni" a szemhéjnak, hogy megműtsék TB- re? Veszprémben lakom.
Köszönöm ha válaszolsz.
A mai napon töröltem a naplómat. Elnézést kérek azoktól akik még esetleg szerették volna megnézni.
2017. január 18-án volt teljes arclézerem és alsó szemhéjplasztikám, eltelt 2 év, azt hiszem már újat nem tudok mutatni, ezért töröltem.
Ha újabb beavatkozásra szánom el magam, akkor majd készítek újabb naplót.
Szia. Én kereken 40 voltam.
És ha előbb megtehettem volna, akkor már évekkel korábban megcsináltattam volna. :-)
Feltöltést nem szeretnék, azt mondják, "becsomósodik" pár év elteltével.
Sziasztok! száj körüli ráncot kezeltettetek sikeresen? A kis gödröcskére gondolok, ami egyre csak mélyül, bevésődik...köszi!
Köszi Greek a választ! Látom beengedtél a naplódba, köszönöm megnézem!
Szia! Én mindkettőn voltam, van naplóm is. A plasmage nekem semmit sem használt és végig kvra fájt... utána min. egy hét szobafogság. Jobban megéri a plasztika.
Sziasztok! Nem tudok dönteni, hogy plasmage kezelésre vagy szemhéjplasztikára vállalkozzam. Tulajdonképpen az injekció gondolata paráztat a plasztikánál.A fórumot olvasva Bálint Beáta és Boros László orvosokat ajánljátok. Nekem még ajánlották dr. Sáfrány Györgyöt és dr.Molnár Miklóst is. Kérlek írjátok meg, hogy az utóbbi két dokiról mi a véleményetek, illetve, akinek volt plasmage kezelése az is írjon, hogy mennyire hatásos. Arra is kiváncsi lennék, hogy a plasztikánál az injekció mennyire rossz. Kopogtam pár naplóba kérlek engedjetek be. Köszönöm.
Sziasztok! Felsô szemhéjplasztikára készülök, néhány kedves fórumozóhoz bekopogtam, köszönöm, ha beengedtek. :) En 36 eves vagyok, es volt akitol azt hallottam, hogy huzzam ameddig csak tudom, mert egyre rosszabb lesz. Ez tenyleg igy van? Ti hany evesen dontottetek a beavatkozas mellett?
Én is kopogtam, köszönöm ha beengedsz :)
Hálásan köszönöm mindenkinek, hogy a műtétem előtt beengedett a naplójaba, meg tudtam hozni a döntésemet, hogy a legjobb orvost választhassam, és tudtam, hogy milyen kellemetlenséggekkel jár a műtét! Kb hogyan fogok kinézni műtét után.... Még egyszer hálásan köszönöm! Ezért készítettem én is naplót, hogy segíthessem a döntést🙂🙏 Hálasan köszönöm annak is, aki nem engedett be a naplójába, biztosan jó döntés volt tőle! Ő úgy sem a Boros doktornál csináltatta a szemeit🙂
Szia! Én is megnézném, ha lehet! :)
Egy évesek a szemeim. Bejegyzés a naplómba :-)
Kérlek engem is engedj be, köszönöm!
Remélem sikerült mindenkit, aki kopogtatott beengedni a naplómba🙂 19- en kopogtattatok🙂 Imádom az új szemeimet! 🙏🙏🙏