Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia, engem is ő műtött pont egy évvel ezelőtt.
Kopogj be a naplómba...
Szívből ajánlom őt.
Szia
Ha rákeresel a neten kiadja a honlapját azt hiszem 120-140 ezer ft,de itt sok lányt műtött biztos majd segítenek ❤️
Sziasztok
Érdekelne hogy konzultáció után mikor műtétnek?
Felső szemhéj plasztikat szeretnék.
Tervezem hogy tavasszal bejelentkezek Dr Boroshoz.
Mennyibe kerül?
Igen egy seb lesz. Aztán leesik. Egy pötty
Igen pontosan, de ha szerencsés vagy hamarabb is leeshet a var,utána még egy darabig piros lehet a helye.
Naplomat nezd meg. Also-felso.
Igen,de ha érdekel,van a naplomba rola kép,hogy,hogy gyógyul 😊
Tettem fel képeket, mert sokan írtatok és kéttetek képeket. Január 09 en műtött Boros Doktor! Imádom a szemeimet🙏🙏🙏
Szia, nekem is van puklim :-) max 3hónaposig gonoltam várni aztán vissza megyek vele.
Ha lézerezi, akkor azon a pöttyön lesz seb 1hétig kb. v mire számítsak?
szia
Kívánom, hogy sikerüljön!
Sziasztok! Nekem is a Boros doktor csinálta meg a szemhéjam. Nyilvános a naplóm, akit érdekel meg tudja nézni. Doktor úr azt mondta, hogy a szem alatt lézerrel tudja megoldani a ránctalanítást. Van esetleg valaki közöttetek, aki túl van ezen a beavatkozáson? Annyira jó lenne tapasztalatot hallani... :)
Igen, nálam is ez történt :)
Szia,nem volt a hegen kis pukli(faggyú csomó) általában nem múlik el magától,nekem a doki kilezerezte,nyoma sem maradt 😊
Igazán nincs mit
Majd meglátod milyen szép leszel ❤️
Szia, igen, láttam a férjed képeit, mert beengedtél a naplódba. :) Tiszta mázli, hogy valóban ennyire problémamentesen gyógyult a seb. Remélem én is szépen fogok gyógyulni. Köszönöm a tanácsaidat, szép napot kívánok Neked. :)
Kopogj hozzánk mi semmivel nem kentük és már semmi nem látszik majd ma teszek fel új képet,nekünk a doki is azt tanácsolta hogy se ne jegeljük se ne kenjük majd magától begyógyúl így is lett,azért ne felejtsük el hogy ez egy műtét természetes folyamat hogy bekékül,belilul,bedagad de a sok pihenés jót tesz neki
Az én párom ugyanúgy aludt ahogy eddig,pedig itt sokan ülve próbálnak meg aludni
Szerintem a legjobb dolog ha a természetre bizod magad
Sziasztok, 4-én lesz felső szemhéjplasztikám. Nagyon izgulok. A problémám az, hogy nagyon ellentétes véleményeket olvasok a műtét utáni kezelésekről. Van aki azt mondja, hogy nem kell jegelni, nem kell a hegre kenőcs, de ha igen, akkor körömvirág legyen, van aki azt mondja, hogy az nem jó. Nyilván mindenki szeretné, hogy a heg minél kevésbé látszódjon, ezért nem tudom, hogy mi az, amivel ezt elérhetném. Kérdésem még, hogy ha a hegben keletkezik pici göb az elmúlik-e magától, vagy az orvos távolítja el. A homályos látás és egyéb dolgok is érdekelnének a szemhéjplasztikával kapcsolatban. Megköszönném, ha tudnátok segíteni.
Nálunk felső volt jelentkezz a naplonkba
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni😀Van köztetek olyan, akinek alsó-felső szemhéjplasztikája volt? Tanácsokat, képeket a gyógyulás folyamatáról szívesen fogadok😀🙏
További szép napot Mindenkinek☀️
Köszönöm...meg néztem..gratulálok nektek!
Január 11-én voltam felső szemhéj plasztikai műtéten dr. Boros Lászlónál. Egy hét múlva, január 18-án a varratokat eltávolította. Már most látványosan szépek lettek a szemeim, a varratok nyomai alig láthatóak. Dr. Boros munkájával maximálisan meg vagyok elégedve. Ez az én személyes tapasztalatom.
Szia. Gondolkodom én is a plasztikán, szeretném megnézni a naplódat. Légyszi...
Nekem 2,5 éve csinálta Dr.Boros László. Nagyon elégedett vagyok, innen olvastam róla, már akkor is nagyon jókat írtak. Nagyon szép lett a szemem. Csak jókat tudom mondani róla.
Akkor lehet még talizzunk is ❤️
Abban a 4-5 hétben, amikor nyáron otthon leszünk (július/augusztus). Mindenképp csinálok naplót, jó visszanézni és másoknak is adhat segítséget! :)