Szellemekkel kapcsolatos gyerekkori élményetek volt már? (beszélgetés)
Nekik nem itt van a helyük, akik érzékenyek erre azok tudják érzékelni a szellemeket akik meg nem azok nwm, több milliárd ember él a földön természetes, hogy nem mindenki látja a szellemeket.
A szellemek csak azokkal képesek kapcsolatba lépni akik érzékelik is őket, ehhez nem kell médiumnak lenni.
A gondolatmeneted alapján nem várhatod, hogy ezt bárki elhiggye neked, te se hinnéd el, ha más mondaná.
Bizonyítékod nincs rá, így ez csak egy, a levegőben lógó vélemény.
Mindenki abban hisz amit saját maga tapasztal és lát. Én soha nem hiszek senkinek addig amíg én saját magam nem látom. Aki valamit nem lát az nem biztos hogy nincs és az inkább ne mondjon semmit, csak annyit hogy ő még nem látott olyat.
Amit én láttam:
Szellemek vannak.
Szia!
Nem tudom, mit láthatott, de a leírtakból lehet, hogy nem túl jót.... Vagy csak belelátott a gondolataiba, és ezért volt ez a nagy "kapcsolódás"-"földbegyökerezés". Minden esetre, én a helyedben kikérném egy szakértő véleményét, nézze meg a gyerekedet, hogy nincs -e rátapadva egy szellem, vagy ártó lény.
Az, hogy a nő édesapja halála óta képes ezekre a dolgokra; igen lehetséges. Van, hogy ezek a képességek nagyobb érzelmi hatásra, trauma miatt erősödnek, élesednek fel.
Igen,lehetséges.Kisgyerekek 5-6 éves korukig eleve látnak,ha csak nem beszéljük le róla őket-pl.enyje,ne beszélj butaságokat,lányom!
A gyerekek eleve fogékonyabbak,minden energiával kapcsolatos dologra.
Nem akarok hülyeséget mondani,de az biztos,hogy igenis létezik ilyen,hogy valaki kiskorától tisztán látó.
Sziasztok!
Próbáltam átnézni, hogy miről beszélgettek, és nekünk is volt mindenféle élményünk már amit majd leírok. Most egy dologra lennék kíváncsi.
A sógorom menyasszonya második alkalommal volt nálunk mikor már tudtam, hogy lát dolgokat. Azt mondja látja az auránkat meg hasonló dolgokat.
Két lányom van és a kisebbik akkor volt másfél éves. Olyan mélyen belenézett a gyerek szemébe, hogy én rántottam el a gyereket mert szinte földbe gyökerezett a lába, és le sem tudta venni a szemét a csajról. Aztán az illető nagyon zavarba jött össze-vissza beszélt. Kérdezte a sógorom tőle, hogy látott-e valamit. Mondta, hogy igen de azt nem hogy mit. Azt mondta nagyon megfájdult a feje.Kérdeztem hogy valami rosszat látott?-mire ő:nem. De azt a mai napig nem mondja meg hogy mit. Kérdezem én ha nem rosszat lát miért nem mondja meg hogy mit? Nem lehet?
Ha valaki tud ezekről a dolgokról valamit írja le a véleményét.
Állítólag az édesapja halála óta lát dolgokat.4-5 éve. Lehetséges?
Sziasztok!
Nem vagyok hívő, ami a szellemeket illeti, de történtek már velem is különös, megmagyarázhatatlan esetek. Ha valakivel történt hasonló, vagy tud erre mit mondani, az írja már meg. :)
1: Kis gyűrű tartó rózsám, anyukámtól kaptam, aki pedig él, a javából. :) A kis tv tetején tartom, szülői házamban. Nos, az már többször is le repült a tv-ről, vagy pattanva leesett, akár zárt ajtó és ablak mellett is. Ez néha-néha még mindig megesik.
2: Aztán összeköltöztem barátnőmmel. Ott a következőket tapasztaltuk. Kisebb pohár méretű gyertyatartó az üveg asztalnak majdnem a közepén az orrunk előtt megindult az asztal széle felé, és leesett! Tátott szájjal néztük mindketten! A tartó amúgy nem tört össze, pedig üvegből van. :)
Fürdőszoba, vékony piperés szekrény, amin a parfümjeink vannak sorban: Az egyik belül tartott parfüm leesett, és a körülötte, illetve előtte lévő parfümök nem mozdultak el... Nem a leesés a furcsa, hanem az, hogy hogyan esett úgy le, hogy a közvetlenül előtte tartott parfüm nem mozdult? Átugrotta? :)
És akkor nem is említem azt, hogy néha a tv vissza kapcsol, ha kikapcsoltam, mert arra van ésszerű magyarázatom. Az, hogy áramingadozás volt, vagy rosszul nyomtam meg a kikapcsoló gombot.
Ezekre tud nekem valaki valamit mondani? Köszi :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Melyik volt a legkedvesebb gyerekkori élményetek?
- Szerintetek mit tegyek, hogy a gyerekkori barátnőm akivel évekig nagyon jóbban voltunk ne csak félévente vegye fel velem a kapcsolatot?