Szellemekkel kapcsolatos gyerekkori élményetek volt már? (beszélgetés)
Ilyen meg nem volt, ehez hasonlot meg sohase tapasztaltam, de azt eltudom mondani, hogy a megerzeseim azok eleg jok szoktak lenni altalaban.
Hiszek en is a tulvilagi eletben, de tudom, ha nagyon belelovallnam magam, akkor belebolondulnek.
Idezest mi is csinaltunk osztalytarakkal egyebkent meg altalanosben. :) Csukott ajto es ablakok mellett. Megis kozben hirtelen huzat kerekedett, a fuggonyok fodrozni kedzdtek! Mindenki rohant ki a terembol! :D Huu...most is felall a szor a hatamon!
Akkor kérdezgettem. Semmi többet nem mondott, csak a kinézetét, és, hogy hol, miket csinált. Aztán elhagyta ezeket a gyerek, az utolsó elszólása az volt, hogy "már nem lesz itthon a néni". Azóta nem igazán beszél róla, a többi furcsasága is nagyjából megszűnt, úgyhogy remélem lezárhatjuk az ügyet.
Egyébként (hitetlenek erre is legyinteni fognak) én lázas imádkozásba kezdtem akkor, és ennek tulajdonítom, hogy kijöttünk a mélypontról. Nem vagyok fanatikus vallásos, de úgy éreztem, ha van Isten, egyedül ő segíthet.
Hatborzongato amiket meseltek! En halisten nem erzekelem oket, tehat meg nem lattam szellemet vagy angyalt, de neha van valamilyen megerzese. pl multkor megereztem hogy valakit elgazolna, es kiderult hogy szinte percre pontosan nem messze Tolem utottek el egy not. Mikor ezt megtudtam, teljesen veletlenul, hat a pofam majd leszakadt!
Nagyon fura erzes volt.
persze, tudom....csak néha unom őt, néha nem...attól függ, hogy milyen napom van...utálom amikor pl a konyhában pakol.
Te is érzékeled őket?
felkeltem és ennyi! bekpcsoltam a rádiót és főztem reggel, nagyon boldog voltam képzelheted :)
nem először csinálja, még anyámnál is volt ilyen, csak akkor őt keltette fel
És utána eltűnt?
(Na ilyesmire értem, hogy lehet, hogy "dolgod" van velük:) )
tegnap pl 5-kor keltem fel hajnalban, mert sétálgatott a lépcsőn, és új padlónk van ami alapból nem recseg, de sikerült neki, hogy recsegjen :D
leült az ágyamra meg ilyenek, aztán mondtam, hogy jól van felkelek
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Melyik volt a legkedvesebb gyerekkori élményetek?
- Szerintetek mit tegyek, hogy a gyerekkori barátnőm akivel évekig nagyon jóbban voltunk ne csak félévente vegye fel velem a kapcsolatot?