Székesfehérvári kismamák (beszélgetés)
Sziasztok!
Nem tudom jár e még erre valaki, de azért teszek egy próbát. :)
Október fogok szülni Székesfehérváron, és véleményeket szeretnék kérni szülésznőkről, hogy kit ajánlanátok. :)
Köszönöm
Sziasztok!
Volt valaki esetleg a kórházban 4d uh-n? Mi annak a menete, bekell jelentkezni vagy érkezés szerint? Mennyibe kerül?
A hepinetnél voltunk a 17.hétben. Nagyon megvoltunk elégedve, csak drága. Valamint ott kislányt mondtak. Ma voltam a 21 hetes uh-n a kórházban ott pedig fiút. Most nagyon izgatottak vagyunk :D
Sziasztok. Én konkrétan keresek fváron olyan orvost akihez ha el megyek hogy csak a szülést szeretném ha le vezetné (ha egy mód van rá császárral) akkor el vállal és meg is mondja kerek perec mennyiért. Ha valaki tud ismer ilyen orvost legyen szoves emailbe meg írni. Köszi berkipontannykukacgmailpontkom
Egy 37éves ,16hetes , conisacion at esett, lombikos kismama
Sziasztok!
Valaki meg tudja adni Bognár Beáta szülésznő elérhetőségét?
Köszönöm! :)
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék kit ajánlottok Székesfehérváron szüléssel kapcsolatba. Kit érdemes fogadni orvost.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Dr Szabó Eszter 0620 258 0120
Nagyon rendes az ismerőseim szerint.
Sziasztok!
Tudja valaki a Blaskó Dr elérhetőségét Székesfehérváron? Tel. szám?
Köszi
Szia! Van választott orvosom, de nem tudom fogad-e új pácienst, kismamát, nagyon sokan járnak hozzá és nálam is az volt az első kérdés, hogy új páciens lennék..
Többen dicsérik Dr. Blaskó Ervint,Dr. Rubliczky Leventét, Heczel doktort, barátnőm pl. Dr. Schwarczinger Zsoltnál szült, de ahogy az előbb említettem Csetényi doktor is jó orvos.
Szia!
A 19 hetes ultrahangon nem volt az orvosom és Csetényi doktor vizsgált meg. Kedves, alapos, szimpatikus volt. Egyik ismerősömnek ő a fogadott orvosa, már a második babáját várja, az első terhességét is ő követte végig, meg volt elégedve vele. Annyi, hogy Ő ha épp nincs a kórházban, mikor megindul a szülés, akkor nem megy be, nem tudom mennyi a valóságalapja, ezt úgy hallottam.
Szia!
én júli. 12 :)
Ha megkérdezhetem, Neked van választott orvosod? :)
sziasztok!
Július 12.re vagyok kiírva,még nincs választott orvosom.
Dr. Csetényi Zsoltról tud valaki véleményt mondani esetleg?
Egyépként aki Székesfehérváron szült, vélemények a szülészetről ?:)
Előre is köszönöm!
Gondolom halótattok róla, hogy sok doki elmegy.(Mohos,Ruben,Kassai meg mér kettő ha jól informáltak)Tudtok ezzel kapcsolatban valami infót?
Nekem a Ruben volt a dokim.
Júniusra van esetleg valaki kiírva?
Illetve volt-e valaki a Szent György Kórházban 3D-4D-s ultrahangon, kinek mi a tapasztalata, ugyanolyan jó, mintha máshol csináltatnánk meg, milyen anyagi vonzata van?
Sziasztok! Nem sokára szülők Dr. Imre Ruben a fogadott orvosom. Kérdésem az lenne, hogy mikor szokták oda adni a hálapénzt?
Kórházba nem szivesen őrizgetném. Köszönöm. :)
Szia! Én nyáron szültem. Babának kell pelus,popsi törlő,popsi krém és köldökcsonk ápolásához cuccok,textil pelus,kis takaró. Szülőszobán adnak hálóinget. Én oda is vittem törcsit,mini tusit,papucsot,bugyit,egy betétet,mert szülés után tusolni,meg én vajúdás alatt is folyattam magamra a meleg vizet. Vizet,szőlőcukrot és egy kis kekszet vittem még oda. Addig nem engedtek ki az osztályra,amíg nem ettem valamit.
Az osztályra meg hálóing,betét,eldobható bugyi,törcsik,papucs,evőeszköz,pohár,tisztálkodó szerek,wc papír.
További ajánlott fórumok:
- Írjátok meg negatív tapasztalataitokat a székesfehérvári szülészetről!
- Székesfehérvári és Székesfehérvár környéki anyukák beszégessünk!
- Ismeri valaki Dr Szakács Szilvia nőgyógyászt Székesfehérváron?
- Melyik szülésznőt ajánljátok Székesfehérváron?
- Jó nőgyógyászt keresek Székesfehérváron
- Tud valaki jó, és nem túl drága fogorvost Székesfehérváron, vagy Várpalotán?