Székesfehérvári kismamák (beszélgetés)
20. héten tanárnő ismerősöm átmenet másikhoz, mert nem vállalja végig a terhességet.
Annak nekem nem sok értelme van, mert később nem mindenki vesz át olyankor már.
Ez mind 2 hét alatt derült ki..
D vitamin hiányt nem is mondtam, az semmi...
Hihetetlen, 29 éves vagyok és ilyen szerencsétlen 😂
Igen, azt hiszem megvan... Majd 1 het múlva megyek.
Amúgy azon gondolkodtam, hogy van-e még itt valaki, aki ilyen szerencsétlen, mint én?
Terhességi cukorbetegség
Pajzsmirigy-alulműködés
Trombózis gyanú
Vérszegénység
Hányás
Majom orvos
Csoda hogy bírom idegekkel.. 😂😂
Sajnos..😔😔😔
Ez a bajom, ha adok pénzt már az is természetes és már akkor sem megyünk többre....
Remélem az új orvossal jobban kijövünk.
Fehérvári kórházban kevés jó és rendes doki van!
Sajnos.
14 ezer magánban... Ez is kevés hogy ne úgy beszéljen, mint a szarral a kedves nőgyógyász, mindegy többet nem kopogtatok nála.
Tele a kórház orvosokkal, az biztos, csak nem rendes orvosokkal.
Ott a pénz is kevés.
Minden pénz.... Nem tudom, hogy akik pénz nélkül csinálják végig mire számíthatnak, de velem pénzzel se volt kedves a doki.
Mondjuk nem is maradok nála, tovább keresek, még van 3 hetem a kötelező 1.vizsgatig.
Bar már 2 hete voltam egy dokinál, magánban, de agyon stresszelt és ilyen embert még nem láttam.
Miért a székesfehérvári kórház jobb? 😂
Én oda járok...
Amúgy ha 2 császárod volt nem minden doki vállalja simán, akkor sem, ha sima szülés híve.
De próbáld meg. Én sem kaptam itt komolyabb információt arról, hogy kit válasszak.
Dr Hagymási László, Dr Shandl Károly, Dr Csetényi Zsolt, Dr Bata Barnabás,Dr Bognár Ida, Dr Orosz Gábor és még sok doki van. Nem lehet megmondani ki a jó.
Nekem akit istenítettek az nem vált be egyáltalán.
Dr Hagymási az osztalyvezető, hozzá jártam az első gyerekkel. Kiváló orvos.
Dr Shandl Károly is az, de nem biztos, hogy vállal már szüléseket, vagy csak keveset.
Szia.
Én úgy tudom hogy 2 császár után nem nagyon engedik a sima szülést.
De persze orvos úgy látja akkor lehet róla szó.
VÁRVA VÁRT GYERMEK!
Évek óta vàrunk,hogy megszülessen a mi pici KINCSÜNK......ès egyszer elfog jönni a nap❤️🥰❤️
De kérlek ha tudomásod van arról,hogy valaki nem szeretné vagy nem akarja vállalni születendő gyermekèt kérlek vedd fel velem a kapcsolatot (elég ha egy 🙂 a poszthoz)......talán egymást keressük❤️
Minden hivatalos papírunk meg van az örökbefogadáshoz!
ildik88@freemail.hu
Sziasztok! Ugyan veszprémi vagyok, de nem szimpatikus az itteni kórház, ezért gondoltam a fehérvárira. Tudnátok segíteni, hogy melyik orvos aki tuti természetes szülés párti? 2 csaszar utan szeretném természetesen szülni a babámat.
Illetve ha neadjisten mégis császár lesz, akkor van-e lehetőség arra, hogy míg varrnak addig nekem adják a babát és utána megkapjuk-e az aranyórát ugyanúgy (A máv kórházban így volt és nagyon szerettem).
Van olyan orvos akinek esetleg Móron vagy Várpalotán van a rendelese es ajánljátok?
Köszönöm szépen a válaszokat előre is!
De őt nem látom a nőgyógyászat listáján... vagy nincs is ott?
Van olyan amúgy, pl az Imre Ruben sincs már , magánrendelése van ugyan ,de nem vezet le szülést Fehérváron,így meg nem sok értelme van,nekem legalábbis.
Schandl főorvosnál szültem... nem panaszkodhatok,nem volt rossz, nem Ő volt az orvosom,hanem a főnöke ,de sajnos ő épp elment haza Miskolcra,így a másik dokit rendelte be,de elégedett voltam,ennek több,mint 10 éve, megdöbbentő,amiket most olvasok róla...
Hmm, tényleg relatív kinek ki a jó doki..olvasok itt olyan dokikat,akiket messziről elkerülnék,másnak,meg megfelel,vagy maga a tökély!
Mégis fontosnak tartom feltenni a kérdést,már az árak miatt is...hallottam,aki 150 ezreket kér el egy szülésért! Annyit azért nem adnék... veszélyeztetett terhes vagyok,nekem elég fontos,hogy legyen dokim, ezért is kellenek a tapasztalatok!
Bár puding próbája az evés..
Sziasztok!
Informálódni szeretnék! (Nem olvastam teljesen vissza még...biztos egy rakás hasonló kérdés van, megnézem azt is.)
Szóval az én kérdésem,hogy Székesfehérváron jó,kedves,tapasztalt,alapos szülész-nőgyógyászt ajánlanátok? Kit? Több,mint 10 éve szültem,fogalmam sincs mi most a helyzet!
Voltam egynél,nem szimpatikus ...keresek tovább,ezért jöttem ide is !
Ha szültél mostanában valakinél és jártál a rendelésén és fizettél a szülésért,akkor én erre a részre is kíváncsi volnék,ha mást nem,akkor privátban!
Sokat segítenétek !
Köszönöm! 8 hetes kismami! :)
További ajánlott fórumok:
- Írjátok meg negatív tapasztalataitokat a székesfehérvári szülészetről!
- Székesfehérvári és Székesfehérvár környéki anyukák beszégessünk!
- Ismeri valaki Dr Szakács Szilvia nőgyógyászt Székesfehérváron?
- Melyik szülésznőt ajánljátok Székesfehérváron?
- Jó nőgyógyászt keresek Székesfehérváron
- Tud valaki jó, és nem túl drága fogorvost Székesfehérváron, vagy Várpalotán?