Székesfehérvári kismamák (beszélgetés)
Hát a héten (de még hétfőn) volt egy hosszú sétám amit megterhelőnek éreztem, 2 napig a derekam is fájdogált, illetve a magnézium szintem a minimum érték alatt volt kevéssel a múltkori vérvételkor.
Remélem hogy csak erről lehet szó és elmúlik. Ha nem mindenképpen megyek a dokihoz...
Csak érdekelne hogy ha másnak volt és nem jelent rosszat, az mitől lehet.
PIC koraszülött osztály!
Úgy alapból nincs túl jó véleményem a fehérvári nőgyógyászati részről!Tavaly voltam pocakos.Mélyen fekvő lepénnyel sokat voltam kórházban-vérzések miatt!A siófoki krházban feküdtem, de a 24. hét után úgy gondolták, hogy egy olyan kórházban kell lennem ahol van PIC!Fehérvár is szóba jött, de csak addig maradhattam volna bent amíg vannak problémáim, azaz vérzek.Amint megszűnik haza kell menni, mert nincs elég hely a terhespatológián!Így kerültem Pécsre, ahol úgyszintén kevés a hely, de soha nem küldtek volna haza!
Sziasztok!
Bár már nem vagyok kismama, és még nem is vagyok Székesfehérvári, de nagyon úgy fest, hogy nyáron (iskola után) ide költözünk majd, és ha nem bánjátok bár ez nem babás téma, de segítsetek már nekünk, hogy melyik iskola/óvoda lenne jó és miért, illetve hogy melyik városrészre nem ajánlanátok a költözést. Vagy bármi mást ami hasznos lehet!
Köszönöm előre is!
Én a Nővédelmibe csináltattam Dr. Bácskai nál.
Ha van időd elötte menj be és kérj csekket ( 10500ft) és fizesd be mert ha akkor reggel mész szaladgálhatsz a postára és vissza. fél 8 és fél 10 között lehet menni
Nekem is elég rossz róla a véleményem. Felületes és pénzéhes de hiába hordtam oda a lóvét, azt sem tudta soha, hogy ki vagyok. Carcinoma in situ lett konizáció után a szövettanom, de nem volt hajlandó megcsinálni a Hpv szűrést, mert "nem mindegy most már, hogy mitől lett?" Ekkor váltottam és másnál megcsináltattam a hpv vizsgálatot és több magas kockázatú hpv-m van, amiből újra lehet rák, úgyhogy most ez ellen küzdök. A Schandl simán csak újra megműtött volna, amikor elérem azt az állapotot.
A konizáció után lett egy szövődményem, amit elfogadok, hogy megesik, de azt mondta rá ez nem befolyásolja az életminőségemet. Szerinte. Jobban meglennék havi 5 nap durva görcsölés nélkül. Másik dokim simán ajánlott rá megoldást.
Endometriozis (Szilva nagyságú)
Igen végül a SOTE 1-n tettek rendbe.
Mivel műtöttek? Nyilván a komplikáltabb esetekben SOTE I/II női Klinika az ajánlott.
Amúgy a laparoszkópos eszközök elég elavultak, szóval ez is közre játszhatott Nálad.
Laikusként szerencsém volt, hogy nem nyugodtam bele az általuk felállított diagnózisba :D ...tehát hogy minden rendben, nincs semmi rendellenesség.
De ez csak egy eset. A többi 1000 nél elhiszem, ha tökéletes munkát végez.
További ajánlott fórumok:
- Írjátok meg negatív tapasztalataitokat a székesfehérvári szülészetről!
- Székesfehérvári és Székesfehérvár környéki anyukák beszégessünk!
- Ismeri valaki Dr Szakács Szilvia nőgyógyászt Székesfehérváron?
- Melyik szülésznőt ajánljátok Székesfehérváron?
- Jó nőgyógyászt keresek Székesfehérváron
- Tud valaki jó, és nem túl drága fogorvost Székesfehérváron, vagy Várpalotán?