Székesfehérvári kismamák (beszélgetés)
Nekem Csetényi az orvosom, és fogadtam szülésznőt is, biztos ami biztos..
Bírom, csak pl ma nagyon utáltam nst-re menni, illetve azt mindig nem szeretek.:)
Az igazat megvallva kicsit mindig beparázok ahogy átlépem a kórház küszöbét..
Ismerős a Blaskó neve, már valaki beszélt róla, csak annyi dokii van Fváron, hogy nem tudom sosem megjegyezni ki kicsoda..;)
Na akkor jó szülőszobalátogatást, majd írd le a tapasztalataidat!;)
Szia!
Én nem voltam, mert szülésznőm nem ajánlotta.. Együtt voltunk az osztályon, megnéztük a babákat, de a szerdai kollektív látogatástól eltanácsolt.;) Azt mondta legtöbbször inkább stressz mint jó.. és én hittem neki, mert amúgy is parázok eleget.
Látom kerestél szülészt Fváron, ki mellett döntöttél??
Sziasztok!
Van vkinek tapasztalata a Brunszvik ovival kapcsolatban?
Én 5 éve szültem, és felkészítőre is jártunk a párommal. Kb 5 alkalom volt. Szerintem nagyon hasznos dolog, mert kapott egy kis bepillantást a dolgokba, elmondták, hogyan tud segíteni. Meglátogattuk a szülőszobát is, ami a régi helyen kicsit ilyesztő volt.
A tolófájások alatt a párom annyira koncantrált, és segíteni akart, hogy másnapra hasizomláza lett.
Dokim is mondta, hogy csak akkor foglalkoznak vele, ha maximum vérzik.
Sajna most ideges vagyok egy kicsit, hogy nyitva van a méhszájam. Remélem ha vigyázok kihúzhatom legalább a 36-38 dik hétig. A lányokat 40 hétre szültem.
:)
Nálam is sokan kiakadtak mostanában, mikor a kérdésükre válszolva mondtam, hogy a 8. hónapban járok. Pedig sztem nem is kicsi a hasam, nekem pont jó így.
Ja, a szülésznővel tegnap beszéltem telefonon, elvileg kedden délután találkozunk, ha nem lesz nagyon elhavazva a kórházban. Utána mindenképp írok, hogy milyen benyomást tett rám.
;DDDD
Aha, talán még egy picit kisebb is. Mikor szülni mentem megkérdezték, hogy "Koraszülünk??" Magas vagyok, jól elfér, a medence csontom is széles. Én így is hatalmasnak érzem.;))
Láttam a képgalériában az új pocakos képed. Óriási!:DDD
A nagyfiaddal is csak ekkora volt?
Én is olvasom a tiéd.:)))
Persze, írok majd a személyes találkozó után, hogy milyen volt a benyomás.:)
olyan 60e-t, ennyire telik. Bár sztem elég is lesz, azért a magánrendelésein is otthagyunk egy kisebb összeget a terhesség alatt.:)
A párom munkatársa -akit már említettem- császáros szülésért 50-et adott neki, pedig úgy hallottam ilyenkor még többet "szokás" adni... A szülésznővel meg annyira összebarátkoztak, hogy azóta is tartják a kapcsolatot.
Szia!
Bali Mónikát ajánlotta elsődlegesen, az Ő nevét húzta alá amikor leírta a számát, Ő a "6 órás téma, tudod..;)", és másodiknak Bozsa Anikót. Mindkettőjük száma meg van ha kell. Majd írd le légyszi, hogy milyenek a tapasztalataid!:)
Csetényinek mennyit gondoltatok??
Szerintem amennyit szánsz rá. Én olyan 20 körül gondoltam, körbekérdeztem és olyan 20-30e között adnak általában nekik, de ez teljesen rajtad áll.
Eddig én nem igazán gondoltam rá, de most hogy egyre közeleg a szülés időpontja, rájöttem, hogy sokkal megnyugtatóbb lesz számomra ha egy ismerős arc lesz mellettem. Ennyi pénzt nekem legalábbis megér.
Sziasztok!
Mennyibe kerül a szülésznő?
További ajánlott fórumok:
- Írjátok meg negatív tapasztalataitokat a székesfehérvári szülészetről!
- Székesfehérvári és Székesfehérvár környéki anyukák beszégessünk!
- Ismeri valaki Dr Szakács Szilvia nőgyógyászt Székesfehérváron?
- Melyik szülésznőt ajánljátok Székesfehérváron?
- Jó nőgyógyászt keresek Székesfehérváron
- Tud valaki jó, és nem túl drága fogorvost Székesfehérváron, vagy Várpalotán?